.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Инта-хаяти
    Guest

Една мъжка тема :Рр~

Предполагам на много момчета им се е случвало да искат дадено момиче за една вечер,за секс..та въпроса ми е защо го правите,в смисъл мислите,че момичето не става за нищо друго освен за един път,защото ви привлича,но не искате връзка с нея или просто ви се е дое***о в момента..?И случвало ли ви се е в последствие да се появят чувства към момичето,с което сте били?
    Пускам темата,защото наскоро и аз изпаднах в подобна ситуация пък и ми е интересно...

Guest
    mdaa,obi4am raznoobrazieto,a i ne moga da polzvam priqtelkata si samo za sex....6te i pisne

Мега фен Аватара на machoka
    защото ви привлича,но не искате връзка с нея или просто ви се е дое***о в момента..
    При повечето е комплекс от двете, взаимосвързани са

Само че не забравяй, че както има такива мъже, така ги има и жените, които го искат.. така че не 'ни изкарвайте' животни, защото сме заедно в кюпа

BluELF
    Guest
    Аз не виждам нищо лошо !!! Според мене е съвсем норамално! Един секс за спорта щом има взаимно привличане! А в последствие може и да се случи нещо...съдба

RaFaeLo
    Guest
    1 no6t ponqkoga e tvurde dulgu vremi...pregru6tam q dokatu ne se nasitq na momata,a tova si zavisi ot neq...az sum za sexa za 1 no6t,za6toto ako nqma6 priqtelka vse pak si ima6 estesveni nujdi i trqqq se poddurja6 vuv forma,puk daje i da ima6 edna avantiura vinagi vnasq trupka

докато има жени, които да пускат за един път, до тогава ще има мъже, които да си търсат жени за един ден................

Цитирай Първоначално написано от BluELF
    Аз не виждам нищо лошо !!! Според мене е съвсем норамално! Един секс за спорта щом има взаимно привличане! А в последствие може и да се случи нещо...съдба
    Няма такова нещо като "секс за спорта". Това е глупост. Това не е надпревара кой с колко от другия пол ще си легне. Има един лаф: "За да разбереш с колко жени е спал един мъж, раздели на две бройката, която ти казва. За да разбереш една жена с колко мъже е спала, умножи по две бройката, която ти казва. Както казаха преди мен, докато има жени, които пускат за една вечер, дотогава ще има и такива мъже. Търкулнало се гърненцето, та си намерило похлупак...
    Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    mdaa,obi4am raznoobrazieto,a i ne moga da polzvam priqtelkata si samo za sex....6te i pisne
    .
    Ne sam saglasna!Ako nqma6 priqtelka oks oba4e ako ima6 e xiper tapo i prosta6ko
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Голям фен
    Град
    Пловдив
    по скоро...щот имаме нужда от секс...или просто сме решили тая вечер да забършем нещо...а за чувствата...да случва се..и после съжаляваш,че си я искал само за 1 вечер..но рядко се получава
    Човек,който не може да губи е роден да бъде Лидер...
    Винаги се стреми да догониш човека пред теб...не гледай изоставащия гонещ те...

Skype registration:eskey88m

Mu-ha-ha
    Guest
    bih kazal 4e tova da iskame nqkoq za edin pyt e za6toto iskame da razberem kak e v seksa ni6to drugo vseki si re6ava dali bi go napravil ili ne az li4no ne bih kolkoto i da mi se iska

Цитирай Първоначално написано от machoka
    защото ви привлича,но не искате връзка с нея или просто ви се е дое***о в момента..
    При повечето е комплекс от двете, взаимосвързани са

Само че не забравяй, че както има такива мъже, така ги има и жените, които го искат.. така че не 'ни изкарвайте' животни, защото сме заедно в кюпа
    machoka go e kazal madro i razumno !!!

Guest
    Първо нежелани е за дълготрайна връзка - Комплекс

Второ разнообразие - има си и предимства има си и недостатъци.

Трето По добро опознаване и социялна интеграция - различни хора различни характери.

Четвърто - е така е по-лесно - без любов

lubimoto
    Guest
    vsi4ki kazvat 4e mom4etata koito sa za sexa za 1 ve4er sa idioti i neseriozni.az ne sam privarjeni4ka na toq sex oba4e sq haresvam edno mom4e koeto ne me haresva i sam gotova da legna s nego samo zaradi sexa.

Цитирай Първоначално написано от lubimoto
    vsi4ki kazvat 4e mom4etata koito sa za sexa za 1 ve4er sa idioti i neseriozni.az ne sam privarjeni4ka na toq sex oba4e sq haresvam edno mom4e koeto ne me haresva i sam gotova da legna s nego samo zaradi sexa.
    [

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Случвало ми се е естествено да го пожелая, но това не означава, че бих го направил.
    Правил съм секс с момиче което...тогава незанм до каква степен съм харесвал...защото я бях виждал само един път. Хареса ми колко е "земна" и "човечна". Без да се познаваме тя от Пловдив, а аз от Стара Загора отихохме на мач (майка й ни закара от Пловдив до София и ни върна след мача) и след това спах у тях. Другата седмица тя дойде при мен за 4 дена и...така...с нея ми е била най-дългата връзка и мисля, че е единственото момиче което съм обичал истински.

Фен
    Град
    МОНПРЪЧОН (Ориндж Княжево) такива неща могат да се случат само тук!!!
    Не моа да го обесна що...Просто идва от вътре едно такоа чувство
    Admin-Coki:
    обиждащи реплики в подпис.
    /забрана за ползване на такъв.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си