.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Повече от фен Аватара на air_wisp

Страх от 1вият път

Хора кажете страхували ли сте се от това нещо да не се обърка?
    Какво ви притесняваше? Кръв? Скъсан презерватив? Комплекси? Несигурност? Интересно ми е да чуя мненията ви И как точно преодоляхте страхът си...и въобще всичко ли мина добре?
    маа фака

piinah 2-3 vodki i mina i sram i strah i zadrujki hahahah..
    Po.Sveta.Ima.Tolkova.Mnogo.Stradanie.I.Vinagi.Se.N alaga.Nqkoi.Da.Go.Ponese!

аз страх нямахот презерватива, ноот болкатаГОЛЯМ но се оказа 4е не боли ... толкова много ....Дасикажя честно и кръв нямах аже меслих ме 4ене сам сеотворла но 2рия път меболеше и за 2та на веднъж.... амасе отпуснах и болката мнбързо мина
    OBI4AM TE!!!prez muka i sulzi,OBI4AM TE DORI DA me BOLI,da grqh e trqbva da priznaq,no LUBOVTA TI me pra6ta v RAQ!! OBI4AM TE BEBE

Голям фен Аватара на SunnyG
    Град
    In the future..
    Men me beshe strah do samiq moment.Posle veche zabravih za vsichko.Spored men malko ili mnogo tova kak shte se chuvstvash parviq pat zavisi i ot partniora ti i ot tova kak toi te predrazpolaga..
    Животът е всичко онова,което ни се случва,докато правим планове за бъдещето.

ne 6tot averkata me iznenada ta nqmah vreme da se strahuvam, i na neq i be6e za 1vi put ama ne6te da kaje kakvo i e bilo

ami az o6te ne sym go prawila , 4ustwoto mi e mng stranno,uj go iskam ama me hwa6ta to4no nqkuw pani4eski strah.Izob6to ne me e sram, imam si priqtel , ine se stesnqwam ot nego.Powe4e me pritesnqwa bolkata i kakvo 6te prawq ako prezerwatiwa se skusa twa mi e edinstwenoto koeto me spira zasega

Guest

Re: Страх от 1вият път

Цитирай Първоначално написано от ^SpideR^
    Хора кажете страхували ли сте се от това нещо да не се обърка?
    Какво ви притесняваше? Кръв? Скъсан презерватив? Комплекси? Несигурност? Интересно ми е да чуя мненията ви И как точно преодоляхте страхът си...и въобще всичко ли мина добре?
    az se strahuvah 1 put ot boolkata ama ne me bole6e 4ak tolkova. I ne se trvoji...vsi4ko 6te si doide na mqstoto i 6te vidi6 4e e mn. hubavo

не ме беше страх, но се притеснявах много

men me be6e strah ot bolkata i kravta, no nqma6e nikakva krav, oba4e dosta me bole6e i ne samo parviq pyt no i 2,3...dokato go vkaraq...iff

Голям фен Аватара на sexy_tigar4e_MM
    Град
    SOFIA
    Цитирай Първоначално написано от barbi-DOLL
    ami az o6te ne sym go prawila , 4ustwoto mi e mng stranno,uj go iskam ama me hwa6ta to4no nqkuw pani4eski strah.Izob6to ne me e sram, imam si priqtel , ine se stesnqwam ot nego.Powe4e me pritesnqwa bolkata i kakvo 6te prawq ako prezerwatiwa se skusa twa mi e edinstwenoto koeto me spira zasega
    hi i az pri men e absuliutno su6tiq slu4ai

Супер фен Аватара на sometimes_
    Абе всички ги е страх и срам, и т.н., от първия път. Ама всъщност няма нищо страшно - ако имаше, никой нямаше да го практикува. Както виждаш - жива съм още, не съм умряла от кръвоизлив, нито съм получила разкъсвания и т.н. Така че, престраши се и действай . Само внимателно и умната
    I`m trying to make your dreams come true...

mamcheto
    Guest
    strah me beshe ne ot bolkata ili prezervativa ... az sym i bqh chovek s kompleksi - predi bqh mnou po komplrksirana ot sega - misleh se za egati izruda ... po vremeto na pyrvite mi 2 pyti prez cqloto vreme misleh za sebe si i kakvo si misli toi sega .... kogato se usetih che v tozi moment toi ne misli a se naslajdava na momenta se ispariha i kompleksite mi

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ot bolkata i ot prezervativa...

Незнаен
    Guest
    Мен първия път както ми беше станал и изведнъж когато се стигна да влиза някаде спадна, много кофти се полу4и почнах да се притеснявам защото любовната игра беше много добра и момичето таман се настрои и аз оплесках нещата от тогава не съм пробвал изобщо отново депресирах се и сега си спомням още за това как съм се изложил. И не мога да си позволя да го направя отново за това си седя девствен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си