.
Отговор в тема
Страница 2 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 137
    Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от adi4kaaa^slim
    mn sam saglasna s SKATE-GIRL az za sa6to dvija s takiwa hora kompaniqta mi sa sk8-e az sma 6to se u4a ......razve4ine macki i pi4owe izglejat mnogo po qko ot oniq "kaki" la4enite s skapite dre6ki i tok4encata sme6nisa mnogo tiq brat .taka 4e az mn powe4e se kefq na horata s smaknitie pantaloni razvle4eni t-shirtki i kecowete twa sa hora za mene
    "Хората" не се делят по това как се обличат, какво слушат, как изглеждат и т.н.
    Тъпо е да слагаш под общ знаменател много хора, тъпо е и да ги сравняваш след това...Според теб май хората са с кецове, а останалите - извънземни...Така ли?!?...ми не е така....освен това значителна част чалгарки носят маркови кецове! "Хората" се делят по това което са, а не по това как изглеждат!!!

Аз също карам скейт и си се обличам леко смъкнато смисъл - нормална тениска и леко смъкнати дънки прави най- често ама имам едни от тези най- широките... Знаете ли и родителите ми в началото не го одобряваха много но сега свикнаха и майка ми даже ме пита този път какъв цвят ще са ти кецовете но не знам - кефи си ме ! Никога не съм се правила и не съм се смятала за повече от другите и по - готина или нещо от сорта ! Не съм се подигравала на каквито и да е облекла и такива неща - за мене е супер смотано ако обсъждаш някого как се облича и само това гледаш не знам... не го разбирам просто

А пък относно момчетата - наистина повечето хич не харесват такива момичета , но пък ако момчето наистина те обича ще приема каквато и да си Какво да се прави .... като на момчетата им се гледат дупета, крака и цици Ем да ама и пък на мен някой хора са ми казвали, че е супер яко да видиш някфо момиче с прилепнал и тесен потник и широки дънки - не знам хора ...Каквото и да мислят другите аз ще си остана такава....

Ааа и сори за огромния коментар - едва ли някой ще го прочете
    И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Темата е от 2006 година

И все пак-не ми харесват...нито момичетата,нито момчетата.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ключ за скейтърите и темата!

Мега фен Аватара на teenems
    попринцип повечето скейтърки ,които познавам са някви надуфки !
    зели бира 4 момчета и скейта и почват да се праят .

JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Цитирай Първоначално написано от beti4ka28
    Аз също карам скейт и си се обличам леко смъкнато смисъл - нормална тениска и леко смъкнати дънки прави най- често ама имам едни от тези най- широките... Знаете ли и родителите ми в началото не го одобряваха много но сега свикнаха и майка ми даже ме пита този път какъв цвят ще са ти кецовете но не знам - кефи си ме ! Никога не съм се правила и не съм се смятала за повече от другите и по - готина или нещо от сорта ! Не съм се подигравала на каквито и да е облекла и такива неща - за мене е супер смотано ако обсъждаш някого как се облича и само това гледаш не знам... не го разбирам просто

А пък относно момчетата - наистина повечето хич не харесват такива момичета , но пък ако момчето наистина те обича ще приема каквато и да си Какво да се прави .... като на момчетата им се гледат дупета, крака и цици Ем да ама и пък на мен някой хора са ми казвали, че е супер яко да видиш някфо момиче с прилепнал и тесен потник и широки дънки - не знам хора ...Каквото и да мислят другите аз ще си остана такава....

Ааа и сори за огромния коментар - едва ли някой ще го прочете
    Не,че се заяждам ама съм сигурна,че си една от най-добрите скейтърки които си носят скейта.Не те не го карат само се лигавят и мн им се смея...Пълна позьорщина.И кво ми претендирате с кецове бля бля,ако ти е кеф да караш може и с гуменки от 5 лв да караш,но неее важното е да се гъзарим.

П.С.Закъв к** вдигате теми от 1000 години?!

Град
    Непостоянно
    пък вчера ми казаха че щом нося кецове и пия бира съм момче само скейта ми липсва...
    .!.

Има някои много якиииии, супер откачени. ))
    Обаче има и доста, които си падат злобарки.
    Иначе за начина на обличане..всеки с вкуса си. )
    my soul is adrift in oceans of madness.

Повече от фен
    Град
    Шумен**
    Не всички скейтърки ходят със смъкнати дънки и широки тениски. И аз си карам скейта, ама си нося нормални дънки, тоест не са смъкнати, и нормални тениски. Вярно че предпочитам кецовете, ама... Иначе като видя момиче със скейт... и аз незнам какво си мисля.

ПП Не говорете като бабички, моля ви се. (всяка втора баба ми казва чи ще се убия и че това е за момчета, ама кой ли слуша

Голям фен Аватара на scyLLa
    Нищо лично, не искам да се обиждаш, но според мен не си скейтърка защото те кефи, а защото в момента това е на мода.Обзалагам се че след 2-3 години няма да си скейтърка истинските скейтъри който са от години скейтъри не ги интересува какво мислят другите за тях а просто се наслаждават на това което правят.Аз нямам нищо против скейтърите нищо не са ми направили дори са приятни, но в днешно време много започнаха да стават такива и не само също и много започнаха да слушат хаус, но защо, защото хаус музиката е нов стил и сега е на мода, но повечето хаус фенове не незнаят повече от 4-5 Dj
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Супер фен Аватара на Riot
    не ми пука
    кой каквото го влече
    Моля ?!

И една тема.. възкръсна!

Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    защото хаус музиката е нов стил и сега е на мода
    fail.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Цитирай Първоначално написано от plmn
    Цитирай Първоначално написано от scyLLa
    защото хаус музиката е нов стил и сега е на мода
    fail.
    Объкрах се исках да кажа че до преди 3 години никой не слушаше хаус а сега секи втори хаус музика слуша
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Голям фен Аватара на D12Respect
    Град
    ин ди гето
    По добре смъкната отколкото кифла

Град
    Слънчева система,Земя,Европа,Балкански п-ов,България,Варна
    Цитирай Първоначално написано от TSecret
    vsi4ko koito spadat kam opredeln steriotip kato skeityr,metyl,4algar i tn sa mi super sme6ni!!! ne mojete li da ste proto obiknoveni hora-normlani,s normalni drehi,s normalno povedenie s normalni hobita...
    защо всички трябва да сме еднакви .. и защо слагаш скейтърите чалгарите и метълите под един знаменател .. те са коренно различни хора стилове и темп подобни .. познавам скейтъри .. сред тях има и една скейтърка .. момичето си е мн готин човек ..

и аз като skate_warrior питам какво според теб TSecret е нормална дреха .. ?? неможе всички да носим прилепнали дънки и потничета .. хората се харесват с дънки под коляното и с тениски 30 номера над техния .. и така се обличат .. никой немое им го забрани ..
    dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..

не ме радват нещо .. както и скейтърите

Супер много ме кефят скейтърки (и скейтъри), лично аз винаги съм искала да бъда, но тъй като никой около мен не е такъв няма и как да се науча...

Това ще си ми остане като желание...
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Не харесвам аутсайдърски, неприемливи от обществото и етиката държания и облекла(нали все с това всеки гледа да се отличава). За мен това са хора, живеещи в друг свят.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

и аз съм скейтърка не съм забелязала някой да ме мрази...хехе супер сме !
    Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money

Супер фен Аватара на cookie_master
    Виждала съм само едно момиче със скейт и караше по-добре от повечето момчета на НДК .

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Не харесвам аутсайдърски, неприемливи от обществото и етиката държания и облекла(нали все с това всеки гледа да се отличава). За мен това са хора, живеещи в друг свят.

как реши че са аутсайдърки
    .!.

Голям фен Аватара на DeadSilence
    Град
    наа луната
    хах аз по едно време излизах с скейтъри и от там и аз почнах да карам
    Bitch! >.<

Повече от фен Аватара на YourPoison
    еми аз страшно много се радвам на скейт обществото така да го кажа.. самата аз много обичам да се нося свлечено ии преди карах скейт ама се отказах макар ,че ме карат и в момента да почна пак .. и мисля да го направя..
    иначе .. всеки си има мнение относно това ..

и предпочитам да съм си такава и не ми е зор кой какво мисли отколкото да съм кифла .. : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си