- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- какво мислите за скейтърките???
"Хората" не се делят по това как се обличат, какво слушат, как изглеждат и т.н.Първоначално написано от adi4kaaa^slim
Тъпо е да слагаш под общ знаменател много хора, тъпо е и да ги сравняваш след това...Според теб май хората са с кецове, а останалите - извънземни...Така ли?!?...ми не е така....освен това значителна част чалгарки носят маркови кецове! "Хората" се делят по това което са, а не по това как изглеждат!!!
Аз също карам скейт и си се обличам леко смъкнато смисъл - нормална тениска и леко смъкнати дънки прави най- често ама имам едни от тези най- широките... Знаете ли и родителите ми в началото не го одобряваха много но сега свикнаха и майка ми даже ме пита този път какъв цвят ще са ти кецоветено не знам - кефи си ме ! Никога не съм се правила и не съм се смятала за повече от другите и по - готина или нещо от сорта ! Не съм се подигравала на каквито и да е облекла и такива неща - за мене е супер смотано ако обсъждаш някого как се облича и само това гледаш не знам... не го разбирам просто
![]()
А пък относно момчетата - наистина повечето хич не харесват такива момичета , но пък ако момчето наистина те обича ще приема каквато и да сиКакво да се прави .... като на момчетата им се гледат дупета, крака и цици
Ем да ама и пък на мен някой хора са ми казвали, че е супер яко да видиш някфо момиче с прилепнал и тесен потник и широки дънки - не знам хора ...Каквото и да мислят другите аз ще си остана такава....
![]()
Ааа и сори за огромния коментар - едва ли някой ще го прочете![]()
И само музиката винаги ще ме обича... [music] :]
Темата е от 2006 година![]()
И все пак-не ми харесват...нито момичетата,нито момчетата.
попринцип повечето скейтърки ,които познавам са някви надуфки !
зели бира 4 момчета и скейта и почват да се праят .
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Не,че се заяждам ама съм сигурна,че си една от най-добрите скейтърки които си носят скейта.Не те не го карат само се лигавят и мн им се смея...Пълна позьорщина.И кво ми претендирате с кецове бля бля,ако ти е кеф да караш може и с гуменки от 5 лв да караш,но неее важното е да се гъзарим.Първоначално написано от beti4ka28
![]()
П.С.Закъв к** вдигате теми от 1000 години?!
пък вчера ми казаха че щом нося кецове и пия бира съм момчесамо скейта ми липсва...
![]()
.!.
Има някои много якиииии, супер откачени.))
Обаче има и доста, които си падат злобарки.
Иначе за начина на обличане..всеки с вкуса си.)
my soul is adrift in oceans of madness.
Не всички скейтърки ходят със смъкнати дънки и широки тениски. И аз си карам скейта, ама си нося нормални дънки, тоест не са смъкнати, и нормални тениски. Вярно че предпочитам кецовете, ама... Иначе като видя момиче със скейт... и аз незнам какво си мисля.![]()
ПП Не говорете като бабички, моля ви се. (всяка втора баба ми казва чи ще се убия и че това е за момчета, ама кой ли слуша![]()
Нищо лично, не искам да се обиждаш, но според мен не си скейтърка защото те кефи, а защото в момента това е на мода.Обзалагам се че след 2-3 години няма да си скейтърка истинските скейтъри който са от години скейтъри не ги интересува какво мислят другите за тях а просто се наслаждават на това което правят.Аз нямам нищо против скейтърите нищо не са ми направили дори са приятни, но в днешно време много започнаха да стават такива и не само също и много започнаха да слушат хаус, но защо, защото хаус музиката е нов стил и сега е на мода, но повечето хаус фенове не незнаят повече от 4-5 Dj
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
fail.Първоначално написано от scyLLa
Объкрах сеПървоначално написано от plmn
исках да кажа че до преди 3 години никой не слушаше хаус а сега секи втори хаус музика слуша
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
защо всички трябва да сме еднакви .. и защо слагаш скейтърите чалгарите и метълите под един знаменател .. те са коренно различни хора стилове и темп подобни .. познавам скейтъри .. сред тях има и една скейтърка .. момичето си е мн готин човек ..Първоначално написано от TSecret
и аз като skate_warrior питам какво според теб TSecret е нормална дреха .. ?? неможе всички да носим прилепнали дънки и потничета .. хората се харесват с дънки под коляното и с тениски 30 номера над техния .. и така се обличат .. никой немое им го забрани ..![]()
![]()
![]()
dорi и bоlката iма сwоя жестока цена .. струwа тоlкоwа точно колкото е lюbоwта ..
Супер много ме кефят скейтърки (и скейтъри), лично аз винаги съм искала да бъда, но тъй като никой около мен не е такъв няма и как да се науча...
Това ще си ми остане като желание...![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Не харесвам аутсайдърски, неприемливи от обществото и етиката държания и облекла(нали все с това всеки гледа да се отличава). За мен това са хора, живеещи в друг свят.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
и аз съм скейтърка не съм забелязала някой да ме мрази...хехе супер сме !![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Виждала съм само едно момиче със скейт и караше по-добре от повечето момчета на НДК.
Първоначално написано от Nam3less3
![]()
![]()
![]()
![]()
как реши че са аутсайдърки![]()
.!.
хах аз по едно време излизах с скейтъри и от там и аз почнах да карам![]()
Bitch! >.<![]()
еми аз страшно много се радвам на скейт обществото така да го кажа.. самата аз много обичам да се нося свлечено ии преди карах скейт ама се отказах макар ,че ме карат и в момента да почна пак ..и мисля да го направя..
иначе .. всеки си има мнение относно това ..
и предпочитам да съм си такава и не ми е зор кой какво мисли отколкото да съм кифла .. : )