.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 137
    Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от woshata
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Не харесвам аутсайдърски, неприемливи от обществото и етиката държания и облекла(нали все с това всеки гледа да се отличава). За мен това са хора, живеещи в друг свят.

как реши че са аутсайдърки
    Тука са така. Обличат се рапърски, карат скейт и пият бира по цял ден в парковете. Ходят на отделни групички, сякаш странят от другите.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Явно тука повечето са кифло-любители, но реално хората с подобни интереси, в една област така да кажем.. ще си ги харесват. Има различни видове хора, тези, който и ти ще харесаш, с които си в една среда, ще те харесат. Не очаквай примерно някой фешън или турбо-чалгар да те хареса.
    Тука са така. Обличат се рапърски, карат скейт и пият бира по цял ден в парковете. Ходят на отделни групички, сякаш странят от другите.
    Не виждам нещо ненормално в това. Не че странят от другите, ама ти можеш ли да си приятел с всички?! Много ясно, че ще си ходят с компанията.
    Полезни сте като комари.

не особени добри и хубави неща.
    нещо не ме кефят и толкоз
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Голям фен Аватара на skuck
    Не харесвам аутсайдърски, неприемливи от обществото и етиката държания и облекла(нали все с това всеки гледа да се отличава). За мен това са хора, живеещи в друг свят.
    пф, тоз пък!
    Хаквам PlayStation 2 и 3 - Soft Mod - PS2 - 10 лв. ; PS3 - 30 лв!!!
    Хаквам/Ънбриквам PSP 1000/2000 (старо дъно) - 10лв!!!
    Хаквам PSP 2000/3000/GO (ново дъно) - 10 лв!!!

Пловдив/Добрич
    Скайп - zeamgo
    GSM: 0883471335; 0896842527

Цитирай Първоначално написано от woshata

как реши че са аутсайдърки

Ау, че зловещо! Според мен това е някаква секта. Сигурно искат да убият всички и да завладеят света!

Иначе по темата-
    Хора като хора. Не ми пречат. Не ми правят впечатление. Безразлични са ми...

Мноо ме кефи скейта като цяло!
    Уважавам всички скейтъри, и особено скейтърки! Просто стила на носене, музиката - всичко покрай скейта ми е много на сърце ~~

Голям фен Аватара на bog4eto
    Град
    София
    Не ме кефят много,много
    Предпочитам biker-и

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    На т'ва не му ли мина модата 2007ма?

Цитирай Първоначално написано от psychopath
    На т'ва не му ли мина модата 2007ма?
    Що пък

Повечето скейтърки както казаха в един от първите коментари носят изсухлени дрехи не се държат подобаващо и говорят .... не знам как да го кажа.. грубо и пак не е точната дума..първо, че според мен жената трябва да е женствена а не да подобява мъж. второ да се държи както подобава..обаче днешно време просто е почти невъзможно.Като гледам по улиците как си говорят..и със тия кецове широки мъжки тенискии
    Поздравления че си се запазила и ти харесва това, което правиш
    Щастието на човека е в малките събития..!

Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
    Повечето скейтърки както казаха в един от първите коментари носят изсухлени дрехи не се държат подобаващо и говорят .... не знам как да го кажа.. грубо и пак не е точната дума..първо, че според мен жената трябва да е женствена а не да подобява мъж. второ да се държи както подобава..обаче днешно време просто е почти невъзможно.Като гледам по улиците как си говорят..и със тия кецове широки мъжки тенискии
    Говорят си по улиците!!?!?!?!? Сигурно с други хора! И носят кецове!!?!?!?!? Ама ти ебаваш ли се с мен!?!?!?! Как може такова нещо!?!?!?! Това е пълна, тотална деградация!! Това, че 'жената трябва да е женствена' е просто едно просто тъпо клише. Все едно да кажа 'Жената трябва да готви и да ражда деца,а не да работи' Просто звучи грозно и изтъркано. Това, че медиите налагат един определен модел за поведение, начин на мислене и начин на обличане не значи, че е правилно...
    Надявам се след време да го осъзнаеш.

Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
    Говорят си по улиците!!?!?!?!? Сигурно с други хора! И носят кецове!!?!?!?!? Ама ти ебаваш ли се с мен!?!?!?! Как може такова нещо!?!?!?! Това е пълна, тотална деградация!! Това, че 'жената трябва да е женствена' е просто едно просто тъпо клише. Все едно да кажа 'Жената трябва да готви и да ражда деца,а не да работи' Просто звучи грозно и изтъркано. Това, че медиите налагат един определен модел за поведение, начин на мислене и начин на обличане не значи, че е правилно...
    +1! Най се дразня на такива твърдения, от къде на къде ще е ненормално да носи кецове примерно?! Кво, всички тряя да сме кифли и да си говорим за цветчета и дъгички ли?
    А и още нещо, забелязала съм, че ''женствените'' момичета, които познавам, се държат в пъти по-просташки от смъкнатите ми приятелки. Така че не си мисли, че като се държиш като ''истинска жена'' си повече от ''гадните мъжоподобни, носещи кецове, пиещи бира и говорещи помежду си същества''.
    Полезни сте като комари.

кефят ме :Д секс on скейт

Това за улиците ...ставала съм свидетел на адски грозни сцени на точно такива момичета и просто поведението им някак си...ми наложи цялостно мнение за тия хора и знам, че е грешно и не трябва да ги слагам под общ знаменател, но просто като видя такива момичета..и ги свъзрзвам с грубиянство.
    А това за кецовете...просто на мен не ми хааресват и според мен на едно момиче не му стоят добре..всеки е с вкуса си..нали така..
    a lambgofgod да изтъркано е..ама защо една жена трябва да има такъв вид-груб..според мен това че карат скейт не ги принуждава да се обличат по този начин..ама ти така ми изопачи думите за това как си говорели по улиците и много добре разбра какво имах предвид, но естествено защо да не иронизираш.. все пак да се подиграваме...и да гледаме хората да се чувстват конфузно...това е якото

Цитирай Първоначално написано от boomboom
    +1! Най се дразня на такива твърдения, от къде на къде ще е ненормално да носи кецове примерно?! Кво, всички тряя да сме кифли и да си говорим за цветчета и дъгички ли?
    А и още нещо, забелязала съм, че ''женствените'' момичета, които познавам, се държат в пъти по-просташки от смъкнатите ми приятелки. Така че не си мисли, че като се държиш като ''истинска жена'' си повече от ''гадните мъжоподобни, носещи кецове, пиещи бира и говорещи помежду си същества''.
    аз какво си мисля недей ми казва...аз точно пък не се държа като "кифла" така че не ме слагай под общия знаменател..просто си изразявам мнението как според мене стоят нещата

не познавам такива, обаче скейтърите ох, майкоо ;д

Това за улиците ...ставала съм свидетел на адски грозни сцени на точно такива момичета и просто поведението им някак си...ми наложи цялостно мнение за тия хора и знам, че е грешно и не трябва да ги слагам под общ знаменател, но просто като видя такива момичета..и ги свъзрзвам с грубиянство.
    А това за кецовете...просто на мен не ми хааресват и според мен на едно момиче не му стоят добре..всеки е с вкуса си..нали така..
    a lambgofgod да изтъркано е..ама защо една жена трябва да има такъв вид-груб..според мен това че карат скейт не ги принуждава да се обличат по този начин..ама ти така ми изопачи думите за това как си говорели по улиците и много добре разбра какво имах предвид, но естествено защо да не иронизираш.. все пак да се подиграваме...и да гледаме хората да се чувстват конфузно...това е якото
    Ами, виж сега. Първо да уточня аз не съм тръгнала да защитавам скейтърите. На мен са ми безразлични. Просто ти се изказа толкова сексистки, а това не говори добре за теб, възгледите ти и цялостното поведение. Първо повечето 'женствени момичета' са прости, тъпи и ограничени или поне така се държат. Не различават 'женствено' от 'курвенско'. Ходят по онези 'хубави и елитни' дискотеки, като 'Амор' и т.н.
    Там се напиват и надрусват. Но нали не пият бира, което явно е най-важното. Не носят кецове, тениски и т.н., а обувки с токчета, къси поли, блузи с дълбоки деколтета и т.н. Това се смята за женствено, но обясни ми как едно момиче на 12-16 може да е 'женствено и секси'.
    На тази възраст е по-добре да карат скейт, колело и т.н., отколкото да се обличат 'женствено' и да мислят в коя дискотека да отидат, с колко мъже да спят и т.н.
    Сеш' с'...

Нищо не мисля ... щом те кефи да си скейтър, нека си скейтър!
    Don't hate me because I'm beautiful.Hate me because your boyfriend thinks so ... {}

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от boomboom
    -2
    Има си стандарти, етика и модел за държание. Жени от всякакви тийнейджърски групи(скейтърки, рапърки и т.н.), се обличат по съвсем различен в зависимост от стила им, който излиза извън рамките на общоприетото, не са харесвани освен от тези, с които дружат.
    Една жена трябва да се облича стандартно и модерно, ако иска да я зяпат с добро око. Разходете се малко по центъра и се огледайте.
    И стига с тия кифли и фешънки, съвсем малко са. Почти всички са модерни(няма да използвам думата фешън, че я опетниха с онези подобия на фешънки) или no-style girls, и са доста хубавички обикновено.
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Много от приятелите ми са част от "стрий културата". Но и преди съм казвала, че ужасно малко хора карат скейт. И повечето го правят за позата. Особено на рампата при паметника - идват хора със скейтове, пият бира с нас, след време си вземат скейтовете и се прибират. Без излишни (или реално казано никакви) опити на рампата. Е естествено има и много упорити скейтъри. Една мацка тренира от 2-3 години и в момента прави страшни неща.

Иначе смъкнатите дрехи, кецовете и т.н. са ужасно удобни и на мен лично ми харесват. И не смятам, че изглеждам груба...

Истината е във vintage-a!

Голям фен
    Повечето ги уважавам

Град
    Непостоянно
    Не съм съгласна с поста ти, Nam3less3. Аз пък не мисля, че момичетата, които искат да са различни трябва да се поддават под натиска на "масата" и да се обличат и държат според "общоприетото". Като цяло най-малкото губят идентичността си. А и ако наистина всеки спазваше модата нямаше да има нито едно момиче от типичните по ценъра КИФЛИ, защото са тактива, да. И ако мислят, че като е излязла последната колекция на Теранова са модерни, грешат. Скейтърките или поне тези, които се обличат различно от общо приетото изграждат свой стил на обличане, независим от стандарните рамки, и това точно е хубавото. Не знам кво всички се кефят на някви клонинги дето в гръб не моеш ги различиш.. пък понякога и в лице
    .!.

харесва ми стилът им.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си