Цитирай Първоначално написано от boomboom
Цитирай Първоначално написано от LambOfGod
Цитирай Първоначално написано от Brunetkaa
Повечето скейтърки както казаха в един от първите коментари носят изсухлени дрехи не се държат подобаващо и говорят .... не знам как да го кажа.. грубо и пак не е точната дума..първо, че според мен жената трябва да е женствена а не да подобява мъж. второ да се държи както подобава..обаче днешно време просто е почти невъзможно.Като гледам по улиците как си говорят..и със тия кецове широки мъжки тенискии
Поздравления че си се запазила и ти харесва това, което правиш
Говорят си по улиците!!?!?!?!? Сигурно с други хора! И носят кецове!!?!?!?!? Ама ти ебаваш ли се с мен!?!?!?! Как може такова нещо!?!?!?! Това е пълна, тотална деградация!! Това, че 'жената трябва да е женствена' е просто едно просто тъпо клише. Все едно да кажа 'Жената трябва да готви и да ражда деца,а не да работи' Просто звучи грозно и изтъркано. Това, че медиите налагат един определен модел за поведение, начин на мислене и начин на обличане не значи, че е правилно...
Надявам се след време да го осъзнаеш.
+1! Най се дразня на такива твърдения, от къде на къде ще е ненормално да носи кецове примерно?! Кво, всички тряя да сме кифли и да си говорим за цветчета и дъгички ли?
А и още нещо, забелязала съм, че ''женствените'' момичета, които познавам, се държат в пъти по-просташки от смъкнатите ми приятелки. Така че не си мисли, че като се държиш като ''истинска жена'' си повече от ''гадните мъжоподобни, носещи кецове, пиещи бира и говорещи помежду си същества''.
-2
Има си стандарти, етика и модел за държание. Жени от всякакви тийнейджърски групи(скейтърки, рапърки и т.н.), се обличат по съвсем различен в зависимост от стила им, който излиза извън рамките на общоприетото, не са харесвани освен от тези, с които дружат.
Една жена трябва да се облича стандартно и модерно, ако иска да я зяпат с добро око. Разходете се малко по центъра и се огледайте.
И стига с тия кифли и фешънки, съвсем малко са. Почти всички са модерни(няма да използвам думата фешън, че я опетниха с онези подобия на фешънки) или no-style girls, и са доста хубавички обикновено.