[quote="Nam3less3"]
Цитирай Първоначално написано от woshata
Май от странични разсъждения забравихте за какво става въпрос.
Аз не харесвам скейтърки, страня от тях, и си има причина. Не се вписват в моралните и етични рамки на обществото, както външно, така и вътрешно. Против всички подобни стилове съм.
Да,то и текстовете и клиповете на чалга изпълнителите надали се вписват в моралните и етичните норми на обществотом,ама ти си слушаш чалга.
Имам приятелки,които са скейтърки и са много свестни момичета.Аз подкрепям повечето хора,който са различни.Защо?
Защото в лицата на 'метъли' и 'рапъри' съм намерила хора,с които може да се води интелигентен разговор.А с добре облечените и модерни момичета (не говоря за кифли,въпреки че като се разходя по Витошка тези 'добре облечени момичета' са баш кифли и фешънки.От 20 такива,2 да са наистина добре изглеждащи) не можеш и две думи да си кажеш,понеже са прекалено заети да мислят за купона довечера.
А мнението за нормите на обществото ме разби...
Ако не си забелязал,в България такова нещо НЯМА.И то не толкова заради скейтърите и метълите,а заради чалгата.За какви норми ми говориш,при положение че половината страна (може и повече) се кефи на новия клип на Андреа,където тя се размотава по цици и се мляска с друга жена.
Еми предпочитам да седна в парка и да изпия една бира със скейтърите,но не и да гледам това.
Кажи все пак-какви според теб са тези норми?