- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ВЪПРОС КЪМ МОМИЧЕТАТА
тъничките са по секси![]()
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
normalni,no i so4nite i plutni ustni sa mn qki
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
na gadjeto ustnite naprimer mn mi haresvat i toi sam si gi haresvaa negovite sa normalno golemi no sa nqkak si s osoben 4ar nqkak si izglejdat kat na bebencence \
/
няма любов
Sochni i Goreshti :P![]()
mi moje bi po-plutni i debeli...po-sladki sa mom4etata s takiva usti4ki...![]()
ami men me keffqt golemi i so4niii :P![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Няма никакво значение..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
По принцип не на всеки човек му отиват по-големи и плътни устни или пък тънки. Аз лично ще изглеждам като олигофрен, ако бях с тънки или нормални устни. Харесвам се така.
Иначе нямам претенции освен, ако въобще да ги няма.. тогава е кофти - ако са прекалено тънки. Другото е окей.
Собственост на Canis_Dirus
Зависи от формата на лицето,размера на очите и носа..
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Дебели (сочни и плътни) :P
Само не разбрах какво общо има тва със секса...ама карай...
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Що за въпрос......ми по-добели ,но за момче не ми харесва с много дебели ,но не и с тънки...с нормални![]()
ем какви...хубави...какъв е тоя въпрос такъв?![]()
We have wonderful and strange relationship...I'm wonderful and u are...strange!
Дебели. С тънки не са ми толкова приятни целувките (пък и по принцип много не обичам да целувам).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
i as sam na mnenieto 4e ustnite niamat nikakvo zna4enie za men vajnoto e kakav 4ovek si![]()
![]()
Оф, ”влюбените” 13-годишни пикли да мълчат.. Говорим за предпочитания, не за критерии!Първоначално написано от stanislava198540
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
срамни устни![]()
![]()
![]()
Нее е от тия на горната уста..средна работа да не са некфи по големи от главата ми ма и да не са някви лентички там...
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Аз харесвам по-големи, големите устни правят целувката по-чувствена! А тънките, ми някак не ги усещам!!! А съм сигурна че и момчетата харесват по-плътни устни!
Ами нямам точно идеал за устни. Просто да седят добре на лицето на конкретния човек![]()