Здравейте,
Явявам се с проблем и то голям поне според мен.
Въпроса ми е отнесен до по компетентните или поне до тези които са се упарили.

С приятелката ми ходим вече близо 3 месеца. Още от началото започнахме да правим по редовно секс, но след месец и нещо изведнъж се появи някакъв проблем при мен. Започна да ми пари като уринирам и като го хвана от края и го дърпам до главата излиза някакъв секрет. След няколко дни започна да ми прави леки петанца по слипа. Шашнах се и отидох при доктор СТАРНСКИ в медицинска академия и той каза, че съм хванал КАТАР и ми изписа AZITROX. Пих го аз 3 дни защото са 3 хапчета в опаковката и приятелката ми го пи защото така каза той, обаче нещо не ми помогна особенно много и после отидох при един частен доктор койото се занимава с тези неща. Той ми изписа витамин Б комплекс, бисептол и доксициклин. Поразмина ми след като ги изпих така поизчистих се. Питам приятелката ми имаш ли проблеми, някакви симптоми и тя ми казва не и ми казва че не ми е изневерила кълне се, плаче, ама може ли да се вярва на жена? Така временно оставих сичко под съмнение и след като ми беше минало и спрях антибиотиците правихме пак секс и пак хванах същото но тя не беше пила бисептола, доксициклина и витамина преди това. Та аз минавам пак през процедурата с 3 те хапчета докато ми мине.

ТА вапроса ми е: Понеже доктор СТРАНСКИ ми каза да не бързаме да се караме защото това може да е някаква инфекция породена от незнаино какво при нея или при мен а не от секс с друг партнйор а доктора които дефакто ме излекува каза, че се предава само и единственно по полов път реших да се консултирам с вас?
Кажете ми :Има ли варянт проблема да е породен от инфекция течение или нещо или е 90% сигурно че е спала с друг ?
А също на нея като и идва има страшни болки, чак аулин пие.

Много ще съм Ви благодарен на всичките ако ми дадете отговори на проблема каквито и да са те .