- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против секса преди 18
за мн ясно
тук в българия сексуалния хормон ни блъска в под кръста още на 12
ти как ме виждаш мене ако бях тръгнал да стискам до 18 аз ше се самоубия
не е ли по добре да се пусне анкета.......
айде от мен да мина ще я пусна вместо теб![]()
абе учените... това, че на 18 години ставаш пълнолете е от обществото наложено, а не от природата. при хората достигането на полова зрялост е м/у 13-15 години. значи и оттогава може да се започва. така е. няма начин да ми докажете обратното.![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
кви 18 ве аз бачкам от 14 годишен лятото ся съм на 15 пак бачках наще искат вече и наем да ми зимат кат ста на 16 и бацам официално а пък да ми сефтака на18 живеем в 21 век децата се развиват доста по бурзо![]()
![]()
неподходящо съдържание на текст в подпис!
нормалната възраст за секс е 9 !
Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !
Имаш ли мензис и става ли ти пишката значи си готов да се чукаш. Сичко останало са измишльотини и придрасъдъци - не било редно, курви били, незнам си кво...
2т. системно
офф стига да е над 16,според мен тогава е нормално да се прави секс но не и преди тази възраст
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Аз сам за секса преди 18 год.Няма ни6то нередно,затова правете си секс,6ото нали знаете 4е секса 6те спаси света!!!айде приатно ви изкарване!!!
Съгласна съмПървоначално написано от Lorraine
az sum tvurdo za OBA4E za horata koito mislqt 4e sexa na 9,10,11,12 e ok sa izvrateni
IZVRATENI STE HORA!
Malko ne6ta znam za jivota...Edno ot tqh e 4e nqma vtori kato doma vuv koito si otrasnal...
ей, това е. казано по по-простичък начин! бравос!Първоначално написано от Amayo
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
момичета, запомнете - само свирката спира времето!
МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Член на клуба на пенсионерите!
!!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!
Твърдо "За"!![]()
ab spored men normalnata e ot 15 nagore
Ot 15 nagore!Puk kogato se po4ustva6 ready!
protiv da zivee inkviziciqta!!!! hihihihi![]()
![]()
mn sme6no nqma ni6to lo6o ot sex na kakvato i da e vazrast(nad 15)stiga momi4eto da se 4uvstva gotovo i ne podtikvano ot gre6ni podbudi ot sorta na trqbva da spq s nego 6toto 6i ma zarezi
![]()
слепите виждат,глухите чуват,а немите говорят
само ние сме глухи , слепи и нями за роблемите на околните
За![]()
![]()
който когато се почувства готов![]()
Не плачи когато всичко свърши-усмихни се че нещо ти се е случило
Еми всеки си решава сам.Аз лично съм "За".
Като цяло според мен сексът над 15 години си е наплно нормално,но все пак всичко си е строго индивидуално.Който гокато се почувства готов и знае как да се пази от нежелана бременост и венерически болести!![]()