- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koia 4ast ot tialoto si ne haresvate?
spodelete kakvo ne haresvate v tialoto si i kakvo pravite za da go prikriete...
pove4eto momi4eta ne haresvat dupetata si za6toto sa im golemi az puk iskam moeto da e obemisto i perfectno oformeno kato na moladkite i na niakoi negurki (ama ne na tia negarki deto zadnicite im sa ubsurdno golemi) [-o<
nikoga ne sam haresvala zadnika si
posto izglejda taka sqkash nqmam![]()
nai-loshto e che nq ma kak da go prekriq![]()
i az ne haresvam osobeno mnogo zadnika si, no kakvo da se pravi ne moga da go smenq s drug
. Zatowa trqbva da se priemame takiva kakvito sme i ako moje da se opitvame da prevyrnem nedostatycite si v predimstva
![]()
Ti Si AnGeLche PreKraSnO,Ti Si DqVoLche OpaSnO,AkO NqKoI Te PriPaRi ShTe qDe ShaMaRi... {{{{{{{}}}}}}}
edinstvenoto ne6to koeto ne haresvam v sebe si e korem4eto,za6toto kogato hapna ne6to malko ili piq voda mi se poduva adski mnogo a ako ne qm mi e plosko!!! kato pravq koremni prezi vseki den se 4uvstvam super no 4esto me murzi za6to nemoje da imam plosko korem4e kato na drugite bez tolkova mn usiliq?![]()
Бе аз всичко си харесвам (без характера) ама гласувах за коремчето..
т. 2, 9
be i az sichko si haresvam ama sym kato Taina{} piina malko ,hapna.. i se naduq a inache si mi e plosko
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
гъзъ..
Краката най не си харесвам и всъщност не ги прикривам, даже напротив - нося къси поли (е, не от онези по една педя)
Оти да не се аресвам е? Я ако не се аресвам кой че ме ареса? Я съм прост човек, и гъзо си имам, и краки, и ръце и шкембе...ко ми ве ейййййй?
Корема![]()
Аз не си харесвам много бедрата ......![]()
Може би коремчето
Ми не си харесвам бюста,иначе коремчето и дупето са ми оки -токи![]()
az ne si haresvam korema . toi ne e debel izobshto ama nemam plochki a az mn iskamПървоначално написано от honey_91
![]()
korema mi e ujasendebel slaninest ujastno mnogo go mrazq.apak samata az sam si mnogo slabi4ka.bih pretpo4ela da sam sgolqm zadnik vmesto tova s korema ,ama kvo da se prai trqbva da se traq takava kakvato sam.
![]()
не харесвам малките си гърди и носакакто и колената(изпъкнали са повече от нормалното)
![]()
![]()
Обаче нищо не правя да ги прекрия тия ми недостатъци.......освен,че нося само дълги поли![]()
Ми аз не харесвам гърдите сиМалко повече са изпъкнали като за момче и се чувствам мн гадно,ама кво да се прави още дишам.Много се дразня,че немога да ходя с прилепнали тениски и потници,ами гледам да са по широки,ама к'во да се прави
Иначе като ходя на басейн и на море се чувствам малко дискомфортно като си саблека тениската и също се дразня през лятото другите като ходят голи пък аз гледам да съм облечен ......
краката,защото са къси.и защото са мускулести,ама то тва си е ген(мама и тати са виновни).и най-голямата ми болка е че не мога да ги промена,защото квото и да правя никога няма да са кльощави като на манекенките примерно
трицепса
Не си харесвам краката и ръцете...
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
e az pak vsichko si haresvam samo koremcheto ako beshe malko po plosko shetshe da e "savarshenno" ama...karai![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Мм аз не си хресвам дупето в смисъл харесвам си го ама може и да е по добре и ся правя всичко възможно да поправим тази грешка на природата :P