- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koia 4ast ot tialoto si ne haresvate?
Korem4eto - tva e nai problemnata zona zaedno s dupeto.Kvoto da hapne6 vse tam se trupa.
mi az si se haresvam no moje bi ako imah oshte po malko dupe nqmashe da e zle
nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!
az opredeleno korema. Mn si go mrazq. Kato sedna i stava na 2 kata. Ina4e vsi4ko mi e super.Pyk typiq korem ne se pribira s koremni presi![]()
Mpa3я noHeдEлHuЦuTe...
Амиии.... не си харесвам дупето.Някво много мъничко ми изглежда.Повечето момичета се оплакват,че имат голям задник.Аз пък искам моя да е малко по така.. по дебеличък.Мисля,че като е по-обемист е по секси;)
az glasuvah za dupeto vapreki che i krakata si ne haresvamno se pak nemoje i dvete
коремчето ми
дупето не си харесвам - трябва да го стегна ама се ме мързи пук и не е лесно като с корема - нз защо обаче от двайсетина коремни преси на ден коремчето ми е плоско а дупето кви ли не упражнения не права и пак няма ефект![]()
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
Za6to???Zvu4i dosta bezsmislenoПървоначално написано от djigi
az ne haresvam mn ne6ta v sebe si! nosleto,dupeto(po koleda baq se osvinih) korem4eto (mai imam bolest,nz mn mi se poduva kato hapna ne6to) i gyrdite(prekaleno golemi sa,4ak imam 4uvstvoto 4e sa uvisnali)!
Путката. някак си ми седи провиснала.![]()
KOREMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaa
ами аз пък си харесвам дупето - преди исках да е по-сочно, но мисля, че сега е добре.. е, бих поработила още за стяганекорема ми е кофти, щото имам 2 операции от херния - няма сланини, но е изсулено
и много трудно му правя плочки
краката си харесвам, но и тях ще е по-добре да стегна още.. най-не си харесвам гърдите, щото са прекалено малки
и съм някакси несъразмерна
ама кво да се правя
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
bedrata mi
2 т. системно.
ами.. ръцете![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
az ne haresvam gardite si
мхм... ако не друго, то поне тялото ми си ми харесваПървоначално написано от Sapphir
![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
az samo krakata :P klio6tavi sa mi :P makar 4e za moq rust e gore dolu normalno ama sa mi klio6tavi :P gaza si go haresvam :P malko e kosmat ama bivatreniraite borba i 6e vi stane mn qk gaza
i forma i stegnat !!!
![]()
bedrata,bedrata i samo bedrata!!!!!!!!Ujasni sa![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
az si haresvam tqloto no gardite mi sa vse o6te nedorazviti...![]()
Няма такава част.Харесвам си цялото тяло.![]()
krakata
сПоМеНиТЕ сИ пРеДиШнИ сЛаГаМ В ГрАФаТа #БиВшИ#
Живей И НиКоГа Не ПлаЧи За ТоВа КоеТо Cи НяМаЛа...ОсТаВи ДруГиТе Да ПлаЧаТ За ТоВа Че Са НяМаЛи ТеБ!!!
корема![]()
![]()
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..