- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koia 4ast ot tialoto si ne haresvate?
краката
eh na4i tiq korem4eta....i az sum taka![]()
![]()
![]()
az ne si haresvam..abe da i az korem4eto
Просто нямам задник и това е.Не го харесвам така,ама и не знам какво да го правя.Е само от време на време правя някои упражнения,ама май нямя никакъв ефект.Гърдите са ми малки,но ми харесват.Първоначално написано от pussyCat_
![]()
![]()
![]()
vsi4ko si haresvam,samo bez gyrdite,mislq,4e sa mi mn malki![]()
ми от тука изброените-гърдите .Само 80см ми е гр.обиколка![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
mi az ne si xaresvam dupeto6toto ne e nqkuf maluk ne e i nqkuf golqm ama ne si go xaresvam,makar 4e vs mi kazvat 4e taka sum si dobre ama....kfo da se pravi...
мисляче не харесвам нищо в себе си..
кво ми пука![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
krakata mi sa slabi no sa malko krivi i zatova nikoga ne oblicham mini pooli
ми аз пък не си харесвам краката
нито са дебели
нито са криви
ама имам доста белези по тях
а и освен тва са ми късички
az si haresvam vsi4ko w mene imam pravi stroini krakaqplosuk korem,aa oshte kvo beshe abe az si se kefq
аз почти всичко си харесвам, само височината не си харесвам.. иначе гласувах за корема, щото много се подува .. и от най-оскъдната храна
![]()
Ами май краката
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
momicheta...davaite snimkov material da vidim koe ne si haresvate,puk i koe si haresvate![]()
![]()
Дупарата е за ремонт....яко бачкам иии има някакъв ефект,но ще се поработи още известно време докато се постигне желания резултат![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Korem4etoooo![]()
hmm ne mislq che imam chast ot tqloto koqto da ne haresvam e vqrno mechtaq za po-dylag krak no i sega si go haresvam![]()
Obicham, kakvo kato mrazq?Jiveq s kolko umreli mechti?Pileq, no teb shte zapazq!Padam - dushata leti!Rodih se sega shte si trygna!Kyrvq, no me mie dyjda!S lujite - syrceto iztrygna!V gyrdite - syrce ot ryjda !
Krakata,zashtoto imam muskuli ,a ne sa mi klio6tavi kato na manekenkite,kakto kaza nqkoi potrebitel...i korem4eto moje da se korigira malko i to ina4e drugoto e gore-doly oki-doki!
![]()
Nai-loshoto predstoi!
Аз пък си харесвам дупето, обаче краката си-не особено.. Може би подбедрицата ми можеше да е малко по-голямаа, и гърдите ми няма да е лошо да са поне с 2-3 см повече, ама то има време да порастнат
![]()
хаха ми и аз съм така не си харесвам мн мн корем4ето каот се наям и ми се поддува мн е кофти ама има не6то успокоителноне си ли4и 4е е толкоз поддуто даже изглежда секси и бързо спада
ZaEtA sUm,Ne SuM v ObXvAt!!! DoKaTo sTe ReShIlI kRaStOsLoViCaTa SaM TuKa
Краката![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Коремчето