- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Koia 4ast ot tialoto si ne haresvate?
i azzzzzzzzzzzzzzПървоначално написано от [B
![]()
![]()
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
nai-si xaresvam liceto izcqlo i kosata.za6toto tqloto mi e pulna skrub.imam da svalqm 30 kila.
molq vi pomognetemi.
![]()
![]()
taina samo da ty kaja ne6to.ne e xubavo da ty se
poduva,za6toto ,ako ty se poduva pup4eto ima veroqtnost da ima6 xerniq.ne 4e go iskam no te preduprejdavam.
mrazq si bedrata..ama ne mogat da se promenqt...mogat de ama s mnogo ma4enie ama to ne e za men haha![]()
Тялото много си го харесвам,ама носа...Не,не е толкова зле ама може да е по-хубав (за носа)....
може би дупето![]()
НЕ ПОЗВОЛЯВАЙ НА СТРАХА ДА ПРОВАЛИ ЖИВОТА ТИ!!!
LOVE IS LIKE THE WIND- YOU CAN'T SEE IT BUT YOU CAN ALWAYS FEEL IT!
мии аз нямам сериозен проблем с нито една от тези части, но като се замисля май искам мааалко по-големи гърдиПървоначално написано от honey_91
![]()
em noslet0![]()
нЭ мЭ оЦЭнИ,кОгаТо бяХ самО тВоя,ИскаХ самО теб-сЕга сИ с нея,щаСтлиВ сИ наЛи?нО дЪлбоКо в сЕбе сИ щЕ знаЕш,чЕ аЗ сЪм вСичкО,коЕтО тя нЕ Э!СЕГА ИМАМ НАЙ-СТРАХОТНОTО МОМЧЕ,нО-яД ме Э саМО,чЭ изгУбиХ толКова уСилИя и сЪлзИ за теБ,а тИ сИ пРосТо едИн бОКлуk
коремчето...![]()
И аз исакм друг нос..какво ли не бих дала ама..Първоначално написано от dessi___
![]()
Abe tqloto si mi e dobre.. slabichka sum.. ama gardite mi sa malki...![]()
Nai-Mi E Dobre Da Sum Zmiq.. Hem Si Lejim,Hem Si Odim
аз имам дълги крака, обаче много трудно отслабвам в бедрата, и за тва гласувам за тях![]()
Животът е мечта, която ние мечтаем!
Безименниите пръсти, тях не си харесвам.
otsrani imam edni isko4ili slninkii sa6to taka ne si haresvam zadnika 6tot si mislq 4e e spleskan
![]()
Любов Ли?Тя Не Съществува!Курви ли?Курволяк колкото си щеш!Аз ли?Аз ще те забравя!Тя ли?След третото ебане ще ти е омръзнала!Защо винаги аз съм единствената,а тя поредната!?!
Еми...май само за коремчето малкооо имам забележки..хех..искам да е мъъъничко по-плоско..ма и тай става ;]
Всичко хубаво на този свят си има своя край...
Emi samo ot krakata si ne sum dovolna shtoto imat mn belezi![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Дебелия ми коремИскам да е малко по-плосък..
![]()
Извинявай но колко тежиш щом трябва да сваляш 30 кила?Първоначално написано от az_slunceto
![]()
Всичко си харесвам ... все пак съм звезда![]()
краката не си ги харесвам нещо![]()
I az ne si haresvam koremcheto no ot skoro shtoto predi bqh mn slaba i sega napylnqh malko i gyz vsichko qko stana gore dolu ama korema...malko ne me kefi ama shte hodq na aerobika i se stqga :)
vsi4ko si haresvam,korem4eto mi e malko po golqmo,oba4e s koremni presi stava super!
Ами аз не харесвам коремчето си .По едно време правех коремни преси , но вече не правя нищо![]()