.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Еми Labelle не е вярно това.
    1) За Веждите .. чак пък толкоз.. глезиш се в момента. Скубането на веждите почти не се усеща
    2) Ползвам епилатор от няколко години. Никога няма да забравя каква адска болка изпитах първия път, сега си правя краката за 10 минути, защото почти не ме боли вечед и космите са оредели доста.
    Koжата на клепачите е доста нежна.......... не знам как точно не се усеща.... но аз си го усещам.... много неприятно
    Защо да търпя болка като мога и да не търпя? Какъв е смисъла да се мъча с нещо , което не ми е приятно като има алтернативи. Разгледайте се колко теми има за обезкосмяване и болката от него, не виждам причина да се правят чак такива проблеми като човек може лесно в домашни условия, без да губи много време да направи това по съвсем цивилизован начин.
    emi tva za vejdite e mn otnositelno 6tot edni gi boli dr ne
    men v na4aloto me bole6e ama sega ne .. a kolkoto do krem4etat za epilaciq da naistina tova e moje bi nai dobriq variant ,samo 4e ne na vsi4ki im ponasq.. az naprimer sam si gi mahala s takova krem4e i na dvapati si izgorih kra4eto s razli4ji uj hubavi kremove i zatova sega predpo4itam kola maskata .. :}
    ina4e tova e super 4e na teb ti ponasq kojata takiva kremove

Голям фен
    Боли само в началото
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Мега фен
    Определено не ходя космата.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Естествено, че са мазохистки. И са зле. Да търпят болка само за да са гладки за някакъв си мъж.
    аз лично не се обезкосмявам заради другите, а заради себе си ... по темата боли, но само в началото, после кожата привиква
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

До автора на темата - ти космати жени ли харесваш?
    И мен точно с епилатора не ме боли, даже ми е приятно, така че не винаги става въпрос за мазохизъм.
    А тези които казаха, че има и други методи за обезкосмяване - ами бръсненето и кремчетата са безболезнени, обаче на другия ден, даже някой път и на същия, кожата става много неприятна на пипане и косъмчетата вече си личат. Тъй че аз тия методи ги одобрявам само за най-чувствителните места.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

Pff

ima li smusal ot taq tema ne mi e qnsu... vseki zane 4e boli.. samo v na4aloto oba4e.. kakto i s kolamaskata.. az purviq put si napravih sam kola maska.. i umrqh bukvalnu ot taq bolka.. napraviha miq sled tova drugi i ne me boleshe tolkova.. pak i ako ne sa mazohistki momi4etata nali nqma da gi haresat.. vse pak haresvanite hora sa podurjanite a ne ..murlqvite

Фен
    Град
    Горна Оряховица
    po темата шефе пробвай със кремове по безполезнено е или се старай да свикнеш със болката

а относно веждите само на мен ли ми прави кеф ? и не ме боли момче съм и нито пищя нито рева просто ми е готино...

Ми, аз се бръсна, стават ми червени точни от епилатор.
    Момичетата не знам дали са по-издръжливи, но все пак и космите им са по-нежни.

Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Естествено, че са мазохистки. И са зле. Да търпят болка само за да са гладки за някакъв си мъж.
    Да ти кажа честно повечето момичета искат гладки крака не заради мъжете, а просто заради самите себе си. А иначе болката е само първия път. Всеки следващ път е по-безболезнен. И все пак няма как да не те боли, защото космите се издърпват до корен. Тайната е да не се изчакват да станат прекалено дълги, а ако първия път са ти дълги е най-добре да ги подстрижеш леко и чак след това да си епилираш краката. Успех!!!

Абе епилатора е толкова досаден , че направо нямам думи , много боли където и да дърпаш с него , защото ги дърпа едно по - едно . Абе взимай кола-та и си гледай животеца и тя боли ест. , ама е с пъти по - добре .
    Епилатор сукс

Аз досега ходих на кола маска и не боли чак толкова и сега ще почна с епилатор и мисля,че няма да боли много аз съм издражлива!Споко и ти ще свикнеш ха ха

LiLiq
    Guest

abee eeeii

ami za+to si si kypil epilator nqma6 li priqtelka da ti kaje 4e mn boli s toq epilator 6iban

Ами да ти кажа първо сме издръжливи и второ боли!

bebenceto
    Guest
    abe ot tezi krem4eta .. nqma kiriq za6toto e s16tata rabota kato br1sneneto ,.., kosmite ne se maxat ot korena i stavat pove4e i po-gadni.,..edinstvenata kiriq e 4e ne boli v1ob6te ,.,
    epilator-a ,,,4ast ot kosmite zapo4vat da rast1t nav1tre
    zatva nai dobre kola maska ,., d1lgotraino e i kato svikne6 ne boli 4ak tolkova i e ponosimo ... \/

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    i men me boli s epilator,za tova hodq na kola maska
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Guest

Re: Аз ли съм луд, или жените са мазохистки...

Първия път,когато си обезкосмих краката беше с кола маска...Пищях,но пък нямях косми.След това започнах с епилатор.В началото боли,но се свиква.Ако космите са по-дълги май болката е по-голяма.Не съм мазохистка и се обезкосмявам най-вече заради себе си.

pri purviq put boli razbira se :P

epiliram se nqkyde ot dve sedmici i ne me boli...dori i pyrviq pyt ne me bolq mnogo imah chuvstvoto che mi zabivat hilqdi iglichki v kraka no opredeleno ne e bolka za umirane

Голям фен Аватара на tainstvenata
    xaxxax normalno e da boli razbira se .. i az kato se epilirah 1viq pat naprafo otka4ih .. i o6te me boli ama e po izdrajlivo..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

lilkim
    Guest
    E da moje da se kaje 4e sme mazohistki,no se svikva na 3 put ve4e vuob6te ne ti pravi vpe4atlenie a i nali karasotata e na purvo mqsto

Повече от фен
    Хахахахаха Споко, пич, в началото много боли, после почти не ти праи впечатление
    Хакерка с пистолет !!!

Свиква се...
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си