- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Аз ли съм луд, или жените са мазохистки...
emi tva za vejdite e mn otnositelno 6tot edni gi boli dr neПървоначално написано от Labelle
![]()
men v na4aloto me bole6e ama sega ne .. a kolkoto do krem4etat za epilaciq da naistina tova e moje bi nai dobriq variant ,samo 4e ne na vsi4ki im ponasq.. az naprimer sam si gi mahala s takova krem4e i na dvapati si izgorih kra4eto s razli4ji uj hubavi kremove i zatova sega predpo4itam kola maskata .. :}
ina4e tova e super 4e na teb ti ponasq kojata takiva kremove![]()
Боли само в началото
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
Определено не ходя космата.
аз лично не се обезкосмявам заради другите, а заради себе си ...Първоначално написано от `Death`Whore`
по темата
боли, но само в началото, после кожата привиква
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
До автора на темата - ти космати жени ли харесваш?
И мен точно с епилатора не ме боли, даже ми е приятно, така че не винаги става въпрос за мазохизъм.
А тези които казаха, че има и други методи за обезкосмяване - ами бръсненето и кремчетата са безболезнени, обаче на другия ден, даже някой път и на същия, кожата става много неприятна на пипане и косъмчетата вече си личат. Тъй че аз тия методи ги одобрявам само за най-чувствителните места.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
ima li smusal ot taq tema ne mi e qnsu... vseki zane 4e boli.. samo v na4aloto oba4e.. kakto i s kolamaskata.. az purviq put si napravih sam kola maska.. i umrqh bukvalnu ot taq bolka.. napraviha miq sled tova drugi i ne me boleshe tolkova.. pak i ako ne sa mazohistki momi4etata nali nqma da gi haresat.. vse pak haresvanite hora sa podurjanite a ne ..murlqvite![]()
po темата шефе пробвай със кремове по безполезнено е или се старай да свикнеш със болката
а относно веждите само на мен ли ми прави кеф ? и не ме боли момче съм и нито пищя нито рева просто ми е готино...![]()
Ми, аз се бръсна, стават ми червени точни от епилатор.
Момичетата не знам дали са по-издръжливи, но все пак и космите им са по-нежни.
Да ти кажа честно повечето момичета искат гладки крака не заради мъжете, а просто заради самите себе си. А иначе болката е само първия път. Всеки следващ път е по-безболезнен. И все пак няма как да не те боли, защото космите се издърпват до корен. Тайната е да не се изчакват да станат прекалено дълги, а ако първия път са ти дълги е най-добре да ги подстрижеш леко и чак след това да си епилираш краката. Успех!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
Абе епилатора е толкова досаден , че направо нямам думи, много боли където и да дърпаш с него , защото ги дърпа едно по - едно . Абе взимай кола-та и си гледай животеца и тя боли ест. , ама е с пъти по - добре .
Епилатор сукс![]()
Аз досега ходих на кола маска и не боли чак толкова и сега ще почна с епилатор и мисля,че няма да боли много аз съм издражлива!Споко и ти ще свикнеш ха ха
ami za+to si si kypil epilator nqma6 li priqtelka da ti kaje 4e mn boli s toq epilator 6iban![]()
![]()
![]()
Ами да ти кажа първо сме издръжливи и второ боли!![]()
abe ot tezi krem4eta .. nqma kiriq za6toto e s16tata rabota kato br1sneneto ,.., kosmite ne se maxat ot korena i stavat pove4e i po-gadni.,..edinstvenata kiriq e 4e ne boli v1ob6te ,.,
epilator-a ,,,4ast ot kosmite zapo4vat da rast1t nav1tre
zatva nai dobre kola maska ,., d1lgotraino e i kato svikne6 ne boli 4ak tolkova i e ponosimo ... \/
i men me boli s epilator,za tova hodq na kola maska
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Първия път,когато си обезкосмих краката беше с кола маска...Пищях,но пък нямях косми.След това започнах с епилатор.В началото боли,но се свиква.Ако космите са по-дълги май болката е по-голяма.Не съм мазохистка и се обезкосмявам най-вече заради себе си.
xaxxax normalno e da boli razbira se ..i az kato se epilirah 1viq pat naprafo otka4ih .. i o6te me boli
ama e po izdrajlivo..
![]()
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
E da moje da se kaje 4e sme mazohistki,no se svikva na 3 put ve4e vuob6te ne ti pravi vpe4atlenie a i nali karasotata e na purvo mqsto![]()
ХахахахахаСпоко, пич, в началото много боли, после почти не ти праи впечатление
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Свиква се...
Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.
..