- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ъъъм...за класа ми
Не можах да попадна в по-хубав клас![]()
Значи сега съм в една компания от класа ми, в която не искам да бъда...скучни са, безинтересни, "добри момиченца" и т.н. Не съм свикнала така...от един час не могат да избягат ебасиДругата компания, на "готините" така да го наречем каточели по-ме кефи...обаче в началото не влязох в нея и сега не знам. Много се дразня така, не знам какво да направя
Не мога така да си пропилявам времето в училище, ясно, че сме там да учим...ама се пак. Тия дето съм сега с тях...не са зле толко, обаче доста ме дразнят като характер...има само едно момиче в класа ми дето ме кефи, ама нз що напоследък и тя започва да ме дразни. Хахаха това прочвуча мноо гадно....просто съм обиркана и нз какво да правя...не мога да издържам да съм с такива скучни хора
Ясно, че си имам други приятели...ама искам и от класа ми
![]()
Не знам за кво го написах това, прсто исках да споделя...дали да се сприятелеля с другата част от класа ми и как? оффф нз
Ne mislish li che kato podskachash ot kompaniq na kompaniq nqkoi den shte se ozovesh bez friends !? Horata ne obichat takiva raboti.Trqbvashe da mislish predi da se sblijish s tezi priqtelki
![]()
nzm nujno li e klasa da e razdelen na dve kompaniiki ne e li po dobre da se opitash da gi sberesh zaedno i da stanete edin zadrujen klas moq klas predi beshe taka i sea vsichki se podarjame edin dr samo 3 momicheta ne sa s ostanalite i ni e mn dobre taka kato sme vsichki zastitavame se ako nqkoi iska da bie dr celiq klas stva i tva ne e ot mn otdsavna 1 mesec nqkade dr godina moje da ne ucha tuka i she mi e mn machno za tqhh![]()
Под "клас" аз разбирам колектив. Колективът значи сплотени ученици. Не е хубаво едно такова деление, защото при един спорен въпрос, късаещ всички ще стане война. Ако класът ви е нов ще се оправите с времето, гарантирам ти го. Но на този етап ти трябва промяна, щом ти е "скучно". Най-малкото, което можеш да направиш е да сядаш до този, дето е "готин". Първоначало трябва да имате общо с учебният материал, да си помагате, да се съветвате...изобщо да се намирате в общи разговори. Така в моят клас се сприятелиха не един и двама...
От друга страна пък на всякъде важи поговорката "с какъвто се събереш такъв ставаш", така че не се безспокой, според нея ти ще промениш "добрите момиченца".
Отделен е въпросът, че "влизам" и "излизам" от компания е глупаво. Бъди приятел на всички, колкото ти позволяват те. Ако не ти позволяват да вървят майната си. Те губят.
http://tinyurl.com/2439g8 айде!))
хаха делите се на групички...това да не ти е детската градина?!
предполагам си 8-9 клас ами не сте малки за да се държите като идеотчета и да си имате групичка на готините и луузърите![]()
"Целувка за лека нощ"
e не бе аз съм си ги измислила тия деления. Кво да направя!Първоначално написано от midnight...
миличка Stasi`f` за първа година съм в тоя клас...кво е трябвало да мисля![]()
Santino, 10х за съвета![]()
опраай се бе да не си малка?!
Опитай се да се приобщиш към другите, ако мислиш, че там ще ти е по-добре - само да не съжаляваш. И в моя клас се делим на "групички"(и не са две или три) и вече сме далеч от 8-9 клас, но положението не се е променило, дори догодина, последната ни година "заедно" ми се струва, че ще я прекараме така. Все пак за толкова време, аз лично, минах през всичките "групички" - дори не съм усетила как става, наистина в момента се замислям как първата година се движех с едните, с които днес дори не се питаме какво домашно имаме(това е най-нискате степен на общуване,поздрав като "здравей" е на следващото ниво), а не сме се карали или нещо такова.
хаха и на теб 10х за съвета.Първоначално написано от fti4ka
![]()
не знам защо и аз флуудя, обаче като нямаш какво да кажеш не пиши нищо...много сте смешни по тоя начин
това не е флуудене а съвет! ти флуудиш с тъпата тема дето никой с нищо не може да ти помогне само да се намирате на приказка..Първоначално написано от Анонимко
не, че нещо...ама съм мноого по-отдавана от тебе в тоя форум и има мноооого по-тъпи теми от тая. Така, че не ми се прави на умнаПървоначално написано от fti4ka
![]()
като нямаш нещо по-дълго от 1 изр. да кажеш "млъквай" (извинявай за тона)
ПП. в темата ми както забелязваш няма конкретен въпрос. Някой ако иска нещо да каже/сподели да заповяда![]()
Първоначално написано от ZaViNaGi^nEsHtAsTnA
xa v koi film jivee6 moito momi4e .... tva 4e tvoq klas e bil taka ne ozna4ava 4e si4ki sa taka!ima hora koito prosto nqma kak da gi subere6 v edna grupi4ka-naprimer moq...celiqt ni klas e na grupi4ki i 4esno kazano az ne hatesvam nito edna ot tqh-si4ki sa golemi obitaci(i az sum kuk grupui4ka de) ama basi tupata grupi4ka
basi smotanqcite sa si4ki idva mi da se mahna i az nz 6to o6te ne sum go napravil![]()