- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Къде в София има такива кецове?
Хайде да питам и тук. Този модел съм го виждала на 1 място засега, имаше 4-5 различни разцветки, но мен ме интересува конкретно тази, която я нямаше: http://picvalley.net/show.php?2006/0...975f8c650d.jpg Ако някой е попадал - нека помогне, моля=).
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
Аз па никъде не съм я виждал ама предложението ми е да си напраиш партия с някой да си поръчате.
vidiah edni takiva oba4e 4erveni na Krasno selo =D>
Неподходящ размер на снимка в подпис!
да бе на Илиянци не щеш ли?...Първоначално написано от Eleonora
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
vupreki ov4iq misloven proces koito se vuzproizvejda obiknoveno v 4erepnata kutiq na Eleonora v slu4aq sum sklonen da i povqrvam.moje da ima razni takiva mentaci po pazarite na Krasno Selo,Krasna Polqna i spomenatoto Iliqnci.ina4e predi nqkoq i druga godina vijdah redovno momi4eta s takiva kecove,no nikoga ne sum vijdal kude se prodavat.
Супер, къде точно на Красно село, че може да има и онези? Иначе червените и аз съм ги виждала на Екзарх Йосиф.Първоначално написано от Eleonora
Ментаци наистина имаше..в подлеза пред Румънското посолство имаше...
Аааа нях нях нях мойте са такиваАма съм от Велико Търново
![]()
![]()
И си ги купих преди 3-4 месеца, тей че вече може да няма
![]()
![]()
![]()
Такава разцветка ли? Конкретно за тази се интересувам, че да знам дали да ходя, до там ми е доста, доста път..Първоначално написано от Jamalska
Еми аз от Бъфало друга разцветка не съм виждала...ама днес минах и се загледах ама не видях
ами в търново ги има много обаче за софия![]()
na gurba na change buroto,tam malko predi barierataПървоначално написано от Bamfi
![]()
tova biah azПървоначално написано от Анонимко
![]()
skate_warrior aa kuf ti e problema?da ne bi na tebe vsi4ko da ti e ot Vito6ka![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз проблеми нямам.. а ти ?Първоначално написано от Eleonora
И това от къде си купувам дрехи... мисля че не е твоя работа.. капиш?!
![]()
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
i ne moga da razbera kvo tolkova ti pre4i nekoi da si zeme ne6to ot ilianci,to nasekude si4ko e ednakvo,kakto na ilianci,taka i na ndk si4ko e kitaisko \Първоначално написано от skate_warrior
/
![]()