- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- 1 istoriq za lubofta i sexa
Ако си хитра и комбинативна може да си ги връткаш и двамата, ако обаче не си сигурна в себе си, по-добре си избери единия.
една нормална връэка не може да се основава само на някъв си секс,така че намери си друг и эа двама ви ще е добре.бая е голям,по принцип эа любовто няма въэраст,ама то тва и на любов не ми мяэя щом е само на единия секс![]()
![]()
heheh hem da ne te sydim hem da si kajem mnenieto.. ti kak smqta6? normalno li e az da hodq s 4ovek kolkoto ba6ta mi?!?!?Първоначално написано от kupondjiikata_
![]()
![]()
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
zna4i nai4stina ima pari no az ne sam s nego zaradi tova i pri tova znaqt nqkoi negovi priqteli za nas i nqkoi moi priqtelki no ve4e si mislq 4e 6te q prekratq taq vrazka 6toto kat se zamislq az moje da imam sqko mom4e namoita vazrast i malko po golqm nqma za kfo da si sasipvam jivota s 1 bezmislena vrazka.......:}
Това, което правиш в момента не е да се съсипваш, а напротив - ти увеличаваш своят сексуален опит .. просто не очаквай нещо повече от този човек, тъй като разликата във възрастта е огромна .. права си че можеш да имаш всеки на твоята възраст, но се научи да търсиш винаги точният, а не да се задоволяваш с външно красивите за по един-два пъти !!!! Успех слънце, виждам че имаш амбицията да се промениш !!!
Jedem das Seine!