.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ne6to razli4no:)

Guest

ne6to razli4no:)

kakva 6turotiq ste pravili ili sa pravili za vas?ne6to,koeto nikoga nqma da zabravite i 6t eostane zavinagi v surceto vi?kak toi/tq vi vpe4atli?razkajete;0ne6to mn ludo i vulnuva6to

НиНкиН
    Guest
    Направихме го в мазата ми. Беше страхотно. \/

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ot nqkade mesec si haresvah edno momche am toi ne mi obrashtashe vnimanie ei taka samo pr si bqhme... i ei taka na shega mu bqh podhvarlila che iskam toi da e podaraka mi za rojdeniq mi den (15 noemvri) .. i na 14-ti vecherta toi mi prashta sms - "Nade pomnish li kfo mi beshe kazala che iskash da stane za 15-ti?" .. iiii taka me zaradva...na dr den se vidqhme..bqhme cql den zaednu...napravi me nai shtastlivoto momiche na sveta...dori mi kaza OBICHAM TE...tfa beshe nai gotinia mi rojden den .. nikoga nqma da go zabravq!

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ot nqkade mesec si haresvah edno momche am toi ne mi obrashtashe vnimanie ei taka samo pr si bqhme... i ei taka na shega mu bqh podhvarlila che iskam toi da e podaraka mi za rojdeniq mi den (15 noemvri) .. i na 14-ti vecherta toi mi prashta sms - "Nade pomnish li kfo mi beshe kazala che iskash da stane za 15-ti?" .. iiii taka me zaradva...na dr den se vidqhme..bqhme cql den zaednu...napravi me nai shtastlivoto momiche na sveta...dori mi kaza OBICHAM TE...tfa beshe nai gotinia mi rojden den .. nikoga nqma da go zabravq!
    супер

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    NeSTa_86 za sujalenie veche ne s mene .. ostanah si samo sas spomenite...

Повече от фен
    Град
    Mars
    ами спомням си че с едно момче ходехме вече втори месец и един ден на мене ми беше много зле и едвам едвам мардах и той ми се обади по телефона и ми каза след малко ще ти се обади едно момиче да те попита нещо и аз му викам хубу.след 10 минути ми звани някво мимиче и ми вика обаждаме се от радио незнам си кво(непомня името)за да ви кажем че вашият любим иска да ви каже че страшно много ви обича и иска да баде вечно с вас.беше много готино почувствах се на седмото небе после ми идеше да го убия от радост.беше прекрасно един от най хубавите ми спомени от вразката ми с това момче.
    I got to stop so I don’t lose it
    Remeber bout the stakes
    But I am closing (that you on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I could leave you (on my side)
    Sellin se selling me
    To think that I don’t need you

Повече от фен
    Град
    where nothing can touch me
    Doide v Sf da raboti, samo i samo da byde blizo do men i da se vijdame.

Guest
    Бе много неща те момичетата повечето са тъпички и се влюбват и правят всичко за да останат с любимия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си