- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- коя част от мъжкото тяло ви харесва..?
mmmmmm nz...az si padam po po slabi mom4eta da imat relef gotino oformeno korem4e i gyrdi,no da ne e nqkuv muskulest tip nekva mutra hahahahaha syvsem normalno mom4e...
NO 4ernata kosi4ka....![]()
napravo me vludqva..
![]()
i az sum na su6toto mnenie...Първоначално написано от TiA_MaRiA
![]()
![]()
ooo da znae6 samo kak me vyzbujdat golemite i dobre oformeni race v koito tqloto mi da se gubi!mmmm napravo nastryhvam...![]()
az vinagi zabelqzvam dupeto 1-vo/Posle gyrba i racete a edin stegnat astomah e v systoqnie da me dovyr6i... I vse pak i da ne e tolkova qko tqloto mu vajno e kak go izpolzva i kak te kara da se 4uvstva6 s nego.![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
Ami vsqka 4ast ot tqloto na moeto gadje mi haresva,za6toto az go obi4am adski mnogo i za men toi e absolutno perfekten!
GARBA
Мен пък н еме вълнуват краката и дупето, горната част на тялото е много по-привлекателна. Най обичам ръцете, да са големи, силни и топли, да се чувствам сигурна просто. А, и в никакъв случай да не са епилирани, това е женско.
Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.
Penisa! Vrata, Dypeto,ysnite!
мен най-много ме кефят гърдите..направо полудявама и гаджето ми е един такъв..здрав..и като го видя откачам.А най-обичам като ме гушне като спим и като му легна на гърдите..мале
![]()
аз па кЪт съм мом4е 6те кажа 4е като видя някое моми4е първото не6то което ми прави впе4атление са о4ите!!!! оби4ам големите о4и ( ама некФи такива дето о6те малко 6те изко4ат ) и да са мноу искренни, 4естни и като те погледне и мед да ти капе на сърцето!!!
после гледам дали има хубаво дупЕ и после гледам дали има цици ( което не е най важното)
оба4е като видя некой крокодил по улицата дето тежи 100 литра без ДДС напрао ми иде или да го утрепам да не се мъ4и или да зарева!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
dam super eПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
Oooooooooooooooooooh, nai6 kak obi4am edin hubav Gryb! i edni 6iroki ramenca v dopalnenie i kato cqlo s hubavo stegnato tqlo i 6e go izqqqqqqqqm!!! \/
Първоначално написано от vikito_666
shto za tema...?!?kvo prechi da e s hubav grub,qki ruce i gurdi,stegnat korem i t.n?kvo ste gi zadelili na parcheta?
Много правилно. За да бъде едно тяло хубаво, то трябва всчка една група мускули да се натоварва еднакво, т.е. да са ти еднакво развити и гърди, и гръб, и крака и т.н. Ако сте забелязали на колоездачите е много грозно със здрави крака и слабо тяло и т.н.
sliwicite
ami koremaochite
racete \
/
![]()
![]()
![]()
Vinagi me e kefil garba.Ama ne da e ogromen ami prosto dobre oformen![]()
Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...
gurba i nqkuv adksi stegnat korem napravo me vludqvat!![]()
Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!
Член на Клуба на пенсионерите!
dupeto, muskulite
Gurbut, ramenete i rucete. Sushto taka i seksi pogleda.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
spored men kato obichash nqkoi, dori i da ne e maneken ti haresvash vsichko v tqloto mu (vednuj kato go opoznaesh dobre) inache az haresvam mujete sas shiroki ramene i golqm ....... biceps
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
mi ako she govorim za manekani mi kajete shtot az bqh takuv ama e mn tupoПървоначално написано от zeleni_o4i
ina4e az nesum mn qk
az sum tvoqt 4ovekПървоначално написано от summer_04
![]()
otgovarqm na opisanieto![]()