.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 91
    Повече от фен
    Град
    Vratsa
    mmmmmm nz...az si padam po po slabi mom4eta da imat relef gotino oformeno korem4e i gyrdi,no da ne e nqkuv muskulest tip nekva mutra hahahahaha syvsem normalno mom4e...
    NO 4ernata kosi4ka.... napravo me vludqva..

Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Гърдите и корема! Добре оформените гърди и плочки на корема са в състояние да ме побъркат
    i az sum na su6toto mnenie...

ooo da znae6 samo kak me vyzbujdat golemite i dobre oformeni race v koito tqloto mi da se gubi!mmmm napravo nastryhvam...

Фен
    Град
    nqkade tam...
    az vinagi zabelqzvam dupeto 1-vo/Posle gyrba i racete a edin stegnat astomah e v systoqnie da me dovyr6i... I vse pak i da ne e tolkova qko tqloto mu vajno e kak go izpolzva i kak te kara da se 4uvstva6 s nego.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Guest
    Ami vsqka 4ast ot tqloto na moeto gadje mi haresva,za6toto az go obi4am adski mnogo i za men toi e absolutno perfekten!

Мен пък н еме вълнуват краката и дупето, горната част на тялото е много по-привлекателна. Най обичам ръцете, да са големи, силни и топли, да се чувствам сигурна просто. А, и в никакъв случай да не са епилирани, това е женско.
    Ти можеш да избягаш от селото, но селото от теб - не.

LOLA{}
    Guest
    Penisa! Vrata, Dypeto,ysnite!

Guest
    мен най-много ме кефят гърдите..направо полудявам а и гаджето ми е един такъв..здрав..и като го видя откачам.А най-обичам като ме гушне като спим и като му легна на гърдите..мале

Град
    {≈Ìdíöť ClÙb≈}
    аз па кЪт съм мом4е 6те кажа 4е като видя някое моми4е първото не6то което ми прави впе4атление са о4ите!!!! оби4ам големите о4и ( ама некФи такива дето о6те малко 6те изко4ат ) и да са мноу искренни, 4естни и като те погледне и мед да ти капе на сърцето!!!

после гледам дали има хубаво дупЕ и после гледам дали има цици ( което не е най важното)

оба4е като видя некой крокодил по улицата дето тежи 100 литра без ДДС напрао ми иде или да го утрепам да не се мъ4и или да зарева!!!!
    WE LOVE DRUM'N'BASS

http://img467.imageshack.us/img467/6891/6l4fd.jpg[/img][/URL]

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    мен най-много ме кефят гърдите..направо полудявам а и гаджето ми е един такъв..здрав..и като го видя откачам.А най-обичам като ме гушне като спим и като му легна на гърдите..мале
    dam super e

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    Oooooooooooooooooooh, nai6 kak obi4am edin hubav Gryb! i edni 6iroki ramenca v dopalnenie i kato cqlo s hubavo stegnato tqlo i 6e go izqqqqqqqqm!!! \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vikito_666
    Цитирай Първоначално написано от TiA_MaRiA
    Гърдите и корема! Добре оформените гърди и плочки на корема са в състояние да ме побъркат
    i az sum na su6toto mnenie...

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    shto za tema...?!?kvo prechi da e s hubav grub,qki ruce i gurdi,stegnat korem i t.n?kvo ste gi zadelili na parcheta?

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Много правилно. За да бъде едно тяло хубаво, то трябва всчка една група мускули да се натоварва еднакво, т.е. да са ти еднакво развити и гърди, и гръб, и крака и т.н. Ако сте забелязали на колоездачите е много грозно със здрави крака и слабо тяло и т.н.

Guest
    sliwicite

Guest

Re: коя част от мъжкото тяло ви харесва..?

ami korema ochite racete \/

Vinagi me e kefil garba.Ama ne da e ogromen ami prosto dobre oformen
    Живеем всякаш никога няма да умрем, а умираме все едно никога не сме живяли ...

Повече от фен
    Град
    Near here...............!:)
    gurba i nqkuv adksi stegnat korem napravo me vludqvat!
    Ne si zaslujava da pla4e6 za ne6to,koeto ne moje (ili ne iska) da pla4e za teb!

Член на Клуба на пенсионерите!

Повече от фен
    Град
    sofia
    dupeto, muskulite

Gurbut, ramenete i rucete. Sushto taka i seksi pogleda.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

mnogo sladko na men mi haresva li4iceto,ru4i4kite,gurdite,krakata,dupenceto...ob6 to vzeto vsi4ko na moito bebncee

Фен
    Град
    anywhere but here
    spored men kato obichash nqkoi, dori i da ne e maneken ti haresvash vsichko v tqloto mu (vednuj kato go opoznaesh dobre ) inache az haresvam mujete sas shiroki ramene i golqm ....... biceps
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от zeleni_o4i
    spored men kato obichash nqkoi, dori i da ne e maneken ti haresvash vsichko v tqloto mu (vednuj kato go opoznaesh dobre ) inache az haresvam mujete sas shiroki ramene i golqm ....... biceps
    mi ako she govorim za manekani mi kajete shtot az bqh takuv ama e mn tupo
    ina4e az nesum mn qk

Повече от фен
    Град
    PaRkOuR CiTy
    Цитирай Първоначално написано от summer_04
    gurba i nqkuv adksi stegnat korem napravo me vludqvat!
    az sum tvoqt 4ovek
    otgovarqm na opisanieto

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си