- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- коя част от мъжкото тяло ви харесва..?
ne govorim za manekeni, kazah prosto che nqma znachenie dali momcheto e takuv ili ne.Първоначално написано от navits
![]()
"Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд
ok,rzПървоначално написано от zeleni_o4i
![]()
кефя се, когато има плоско добреоформено коремче, но слабостта ми е дупетоособено ако е някво леко заобленко и стегнатичко
малее.. очите ми там могат да си останат хихи![]()
![]()
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Вижте Ники Илиев и ще разберете за какво ви говоря - страхотни гърди, релефен корем, стегнато дупе (това което забелязвам първо от мъжкото тяло)И естествено да е някой сладур в лице и като го видя а плажа просто изгарям
![]()
as puk xaresvam edin muj da e muskolest s xubav stegnat korem i dupe
![]()
![]()
tova e nai vajnoto za men de
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...
ako si tursish takuv az sum tvoq 4ovekПървоначално написано от valantain_love
![]()
![]()
Е стига се предлага вече де :P Не е тука мястотоПървоначално написано от navits
![]()
кура![]()
prosto kazvam razni neshtaПървоначално написано от xOtkiSsSs
![]()
nese nervi deee![]()
![]()
Абе то всичко е важно да е стегнато...както при момичетата, така и при момчетата.Сега като видиш момиче с голяяяяяяяямо шкембе не ти привлича погледа толкова.Същото е и с момчетата.Аз лично харесвам стегнатите дупетаи широкия гръб.
![]()
Обичай ме!
Обичай ме както аз обичам теб.
Целувай ме както само ти можеш.
Докосвай ме както цветчето докосва водата.
Прегръщай ме както снегът обгръща земята, за да я стопли.
Така ме стопли и ти!
Само това искам...
v posledno vreme si umiram za dobre oformen gryb samo kato vidq na edno mom4e gyrba i neznam kakvo mi stava...ina4e rycete,korema i mnogo sy6testveno hubavo stegnato dupenapravo moje da me pobyrka
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Suglasna sum s teb za gurba oba4e i edni dobre oformeni gurdi i korem nqma da e losho!Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
NeKa BuDеM dVе TеLa SlEtI V еDnO.NеKа S tEb Nе PiTаMе KаK I zAShtO.nEкA tUк BеZ iMеNа Dа BuDеM zA dNеS.aZ tI dAvAm LuBоVtA-GiVе Me SоMе SeX.
Давайте да го обръщаме на бюро за запознанства - това е темата)
hahaha =D>Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
ХАхаХАХа давайте момчета време за реклама![]()
Всичко може да не може !
Хих до скоро мислех, че няма значение 4ак толкова дали да има мускулесто тяло...Но... Как може да се сравни едно трапецоидно тяло,със секси дупе и мощни ръце със некъв дето тежи колкото мен хах![]()