Moderated: Дали могат да ни разделят такива глупости?
Ходя с приятеля си от 3 месеца.Той е на 19 аз съм на 17. По принцип се разбираме страхотно. Това което изживявам в момента с него за първи път ми се случва. Той е много различен човек и ми отвори очите за много работи. Аз го обичам и съм напълно сигурна в това, до сега не съм обичала никой друг. Той веднъж ми каза че ме обича и наистина му вярвам аз го почувствах толкова силно,чак ми се насълзиха очите. Ние рядко се караме...но веднъж....Той тъкмо си трагваше и ме попита дали съм свободна вечерта да дойде,аз му казах че ако нямам работа ще му звънна,но той го е разбрал по друг начин. По късно ми писа смс че съм го натъжила и наранила като съм му казала че "ако няма кво да правя ще ти звънна". Той не беше разбрал думите ми правилно,но както и да е. Аз му се извиних казах му че съжалявам за думите си. На другия ден получих e-mail от него ето това :
Izvinenieto e nai-lesnata rabota nali?... po-dobre e oba4e da se
zamisli6 za6to mi govori6 taka i za6to otno6enieto ti kam men na
momenti e hobavo na momenti izob6to ne ti puka za men, i govori6 kakvi
li ne neobmisleni ne6ta. Obvinqva6 me za vsi4ko, 6tom ti e krivo
zadaljitelno az trqbva da sam vinoven, govori6 i deistva6 bez da
misli6... obi4am te, no nqma da tarpq takiva gluposti, za6toto sam se
nagledal i naslu6al na takiva izpalneniq.
Vapreki 4e si na 17, spored men ti si zrql 4ovek... taka 4e stiga si
pravila detski prostotii... Tiq ne6tica vzeha naistina da mi natejavat ve4e!!!!!!!!
Хора искам да ви попитам дали ако наистина ме обича,дали ако има много силни чувства към мен може да ни разделят такива глупости.Аз си мисля че той преувеличава не е станало нищо кой знае какво. Все пак аз толкова много го обичам че бих могла да изтърпя всичко лошо от негова страна ,ами той за най-малкото ..................
почвам да се съмнявам в чувствата му а не искам да е така
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!