- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кажете ми упражнения за стягане на големи гърди!
Сега,то големи хубаво,но трябва и да са стегнати...така че малко help pls!![]()
Emi golemi i stegnati malko trudno.. To po princip malkite sa stegnati,a golemte otpusnati !Nai-lesnoto e da sportuva6![]()
emi porovi se malko iz foruma ima 8374859698 temi za stqgane na biusta az lichno sam pisala pone 5-6![]()
Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...
Тва не са мускули
Женските гърди са изградени предимно от мазнини.Ако бягаш редовно и имаш специална диета може да ги намалиш и тогава да ги стегнеш.
Силният намира решения, слабият оправдание.
еми има едно супер ефикасно сега няма да ти го хваля много обаче при мен направи чудеса . Та значи изправен гръб ръцете пред гърдите , дланите опрени една в друга , лактите изпънати встрани и натискаш колкото силно можеш дланите една срещу друга . Май не го обясних много РАЗБИРАЕМО ама![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и можеш да го съчетаеш с
кръгове с изпънати в страни ръце обаче малки гръговете да не се размахаш като птеродактил и можеш да си го повтаряш колкото искаш
НАДЯВАМ СЕ ,ЧЕ ПОМОГНАХ!!!! УСПЕХ!!!!!!!!
математиката е единствената наука
която ти позволява да водиш сам себе си за носа
you took my life .......
now I`ll take yours!!!!!!!!
лицеви опори ( кръстосани крака отзад) и студената вода също стяга гърдите обливаш ги ту студена ту топла... ама по-4есто студена ( хладка) и при мене тоя ефект ми действа безотказноама всеки има различна структура на тялото де...
пробвай все пак
но трябва да има воля за да ги постигнеш \
/
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
Гърдите на жените не са мускули и да се спукаш от лицеви опори нищо няма да се промени.Първоначално написано от Djessica_88
абе щом дадох съвет , значи ДЕЙСТВА поне на менеПървоначално написано от Отговор
![]()
тва бях аззабравих да влезна
сорка
Никой не умира девствен - живота преебава всички!!!
с тези упражнения се въздейства на мусколите , които "придържат" гърдите .Първоначално написано от Отговор
Djessica_88 - БРАВО ,ЧЕ СИ СЕ СЕТИЛА ДА КАЖЕШ ЗА КОНТРАСТНИТЕ ДУШОВЕ ( АЗ ЗАБРАВИХ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
математиката е единствената наука
която ти позволява да водиш сам себе си за носа
you took my life .......