.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Hybrid View

А на вас не ви ли писна ?

Хмммм писна ми вече от шибани рапари проклети ! Вече сяка малка дрисла иска е гангстер сажелявам но на мен ми писна
    What i can say im livin for my baby but i can't figure out why im at my temple with this gun ..

Мда...иии?Ще ги гониш със сопата ли,какво?

Too much poison...Too much pain...Too much love in vain!~

Я се изясни със себе си - от гангстери ли ти е писнало или от позьори?!
    Като цяло темате е тъпа, защото всеки има право на избор както каза екслойд.

MJD
    Guest
    Абе да правят каквото искат... Докато не ти влизат в личният живот по негативен начин няма смисъл да си бастисваш нервната система

Супер фен
    ами то дори и да е така ти нишо не моеш да направиш

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Повече от фен
    a na MeNEEEEEE kolko Sa mi smeeeShniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii teq s kfi roklichki hodqt... pone teq det iskat ot kilometri da si lichi che slushat rap! a puk nqkoi kat mi kaje che slusha rap :S ne me vuodushevqva mn mn... az ne iskam RapEr :P

Голям фен
    Град
    :)
    хаха но не всяка е малка дрисла...
    Ми нека се радват хората, няма да им забраним да се обличат така

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Почти всички малки дрисли около мен искат да са манекенки,певици,кралици,б лерини, не съм попадала на малка дрисла ,искаща да е гангстерка или рапърка..
    т. 2, 9

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Левски шампион але але!

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    http://www.youtube.com/watch?v=yplaLCR1zOk - култ!
    Хахахахах. Тия и двамата са супер зле.
    I`m trying to make your dreams come true...

Повече от фен
    изобщо не мога да понасям рап, ама кво да се прай такъв е животът, то нали сега рапът е модереееен ама аз лично мисля, че едва ли се намират истински негови фенове (или просто са многооооо малко), които наистина да се кефят на тая музика, а повечето я слушат само защото искат да са като всички останали и е на мода, така е то като не смеят да се отделят от стадото и да бъдат различни....

Guest
    mi kvo...te sami 6e se otrepqt...na tqh im trqbva 1/2 butilka vodka flirt, za da sa 6tastlivi... ostavete gi da se radvat! rano ili kusno 6te gi sre6tenete po putq si...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    изобщо не мога да понасям рап, ама кво да се прай такъв е животът, то нали сега рапът е модереееен ама аз лично мисля, че едва ли се намират истински негови фенове (или просто са многооооо малко), които наистина да се кефят на тая музика, а повечето я слушат само защото искат да са като всички останали и е на мода, така е то като не смеят да се отделят от стадото и да бъдат различни....
    Само за сведение. Рапът беше модерен преди 4-5 години.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от just_a_kid
    Само за сведение. Рапът беше модерен преди 4-5 години.
    пфуууу и за тва ся като се огледам почти всичко живо тва слуша.....е да де аз говоря за 10-17 годишни ама все пак е представително

Guest
    tapa e temata

Guest
    Цитирай Първоначално написано от air_J
    http://www.youtube.com/watch?v=yplaLCR1zOk - култ!

axxaxaax pak tez kakvi balaciiiiiiiiiiiii i 2mata ma mn sme6no mi stana toz det sa prai6e na katil kak go pribi onq svitiq axax

btw tova e praeno za klip4eto nali,smisal naglaseno e nali ?

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ...живеем в свободна страна...
    Именно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си