- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Въпрос относно косата ми
Хора уплашен съм....почват да ми падат косъмчета от косата а съм на 15 ..?!?!?! Слагам си гел, но не по много и не мисля че е от това... да не оплешивявам
Стига бе... на 15 съм! Дали не е от пубертета?
Идей ?
![]()
Glyposti!
Po princip pri vseki chovek e normalno da my padat po 100 kosuma na denTaka, che spokoino.. :P Nqma da ostanesh bez kosa
![]()
Дано ... .![]()
е нормално е да падат. важно е дали нови израстват. все пак не прекалявай с гелове&химии![]()
използвай подхранващ шампоан :P
When you dream anything can happen.
Нищо ти нема, такъв ти е гена.
пострижи се.или може гела да ти е прецакан
Може може.... Fara е.. не е от най-добритеПървоначално написано от Roxy
![]()
normalno e da padt po 100-150 kosuma dnevno,osven tova moje da e ot gela smeni gi,ako ne se vzemi sampoan protiv kosopad
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
нормалното е 50-100 да падат....вземи си шампоан против косопад и ампули,ако си много притеснен де...
Споко, спри малко с гела просто.
И на мен лятото ми падат много коси, но си е от времето. Като се променя времето така става.![]()
"Гордост?Да,гордостта е нещо ужасно вкусно,особено когато коричката е разпукана и покрита с глазура" Скарлет О`Хара
и на мене ми беше станало така и много се бях стреснала - даже отидох на лекар. Каза ми че това е нормално пролетно време, защото косата се сменя
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
spoko be tva si e napalno normalno
И аз бях така преди време. Това е нормално. Но не прекалявай с геела (ако може спри да го ползваш засега)и си вземи някой добър шампоан срещу косопад. Това ще премине и е напълно нормално.![]()
-----------------------------------------------------------------------------------
www.i-dressup.com
www.stardoll.com