- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kakvo predpochitate ?
Abe znam che vseki si ima svoi vkus i iziskvaniq,ama mi e mnogo interesno da razbera kakvi momicheta i momcheta haresvate.Dali xaresvate po zagrunglenki koito si imam vsichko ili tezi koito imat malko v izlishak,a moje bi haresvate samo kokalisti ? a ochi,kosa,ustni?Interesno mi e da razbera.Hide pishete i blagodarq za info-to .. Az lichno haresvam momcheta koito sa mili,sredni na rust s tumni/svetli ochi[nqma znachenie],no s cherna/tumna kosa {}
ami az sredni na ryst da ne sa mn mn visoki qki4ki s tymni o4i
tymna kosa mili4aki s mn qku darjanie
Харесвам готините момичета.Как да ти ги опиша ... тва ми е вкуса.Треа да имат готини тела, да са слабички, без 1гр. излишни shits по тях ! Коса предпочитам тъмна .... очи, може би харесвам повече тъмните.Даммм, определено харесвам повече тъмните.Характер .... е ми, де да знам - треа просто да ми допадне като държание![]()
Амии за мен външният вид не е толкова важен но да се пробвам какво ще измъдря
1во и най важно чуство заа хумор...
2ро да е адски миличка да не е тип "лошо момиче" или "кой съм аз"
такаа вече може да преминем и към описанието..
косата няма значение но предпочитам поне до раменцата, хубави плътни устни, срени гърди , хих симпатично малко пъпче , по надалу няма да обяснявам но предпочитам да е поне с 3-5 см по нисичка от мен![]()
външността има огромно значение за мене.мъжа до мене трябва да е:чаровен,по-висок от мене,тъмен-коса,очи,тен,здрав-може и прекалено ,може и нормално.не харесвам клиощавите мъже-тип наркомани.а и друго много важно-бръсната глава.това е.лесно се намират такива.
heh Samo tova.Da znaesh tiq sa namirat mnogo lesnoПървоначално написано от haheee
no dali ako sreshnesh tozi muj a ne ti dopadne kato chovek shte si s nego?Samnqvam se...Za tova az ne smqtam che vanshnosta e nai vajno.A samo da popitam na nqkoi dopadad li po po zakraglenite mom4enca ili..Zashtoto na men mi haresvat takiva so4ni vsi44ko da si imat.Kakto kazah po pulni4ki s dupe s gardi4ki.A na nqkoi ne i dopadat.Ama pone ima kvo da ppia6
abe iskah momi4enca da napi6a ama izpusnah edna bukva.Ne mom4encaПървоначално написано от Nejen
nqmam to4no opredeleni iziskvaniq...
Love you Kris !!!
haresvam sredni na rust s po tumka kosa i svetli ochi ama v kraina smetka kvoto doide![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, а с моментите, които спират дъха ти
можеш да срещнеш любовта във всеки човек, независимо какви на цвят са му очите или косата, колко е висок и т.н. когато обичаш някого просто го обичаш - без обяснения!!!
И аз така си мислех , докато не направих анализ на последните Х момчета , с които съм била. Оказа се , че си имам определен тип външност, който ми прави впечатление.Първоначално написано от Анонимко
Тъмна коса, кафяви очи, висок (1.8 -1,9), яякичък, не прекалено (може дори и леко пухкав) и най-интересното - и Х са били една и съща зодия (а бях казала , че като видя момче от тази зодия, бягам с 300 в обратата посока).
харесвам момичета с кафява коста...на кичури не по висока от мен (1,74) със светли очи![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Да не е по-нисък от мен. Да ми стане симпатичен и да има готин характер...Ми това е в общи линии. За мен не са важни цвета на косата , очите...Иначе за тялото - да е добре сложен (не дебел, нито слаб) и май е това...
Да не е по-висока от мене, очите и косата - няма определени.По възможност без наднормено тегло
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
много високи изисквания имашПървоначално написано от Вътьо
![]()
visokiiiiiiiii s hubavi o4i i topli lica dugoto ne me interesuva
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
Принципно с кафяви очи, кафява коса, 177 67 кгМда, обаче това по принцип
![]()
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()
аэ лично харесвам момченца над 173 см поне,щото се пак е гадно аэ да стърча над тях.нямам предпочитание эа косата и очите,но като че ли си падам по кестеняви момчета с кафяви очички,с не много тъмен тен,а нормален.естествено с по-особен или интересен характер,эа да има какво да до опоэнавам в тях,но всъщност особения характер да е черупката на една нежна душа,която да се крие под черупката.эа предпочитане е да са със стегнато телце,в никъкъв случай много мускулести /тва е толкова отвратително эа мен/,а просто да си поддържат външния вид
е май току-що описах мъжа на мечтите си
![]()
![]()
![]()
няма любов
mi vij vseki si ims svoite predpo4itaniq za mom4e ili momi4e....
li4no az sum haresvala i rusi, i 4erni mom4eta...zavisi ot momenta...a su6to da ne sa 100 kila, primerno okolo 170-180 sm 6toto i az sum dosta visoka de...nqmam to4no nqkakuv ideal, zavisi ot momenta i nastroenieto..... \/
![]()
Hehe, napravo me ubihte s tezi jelaniq - visok, slab, rusa kosa, sini o4i! Vajno e izlu4vaneto i 4ara![]()