- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- kak da q naviq da pravime sex
predi okolo 4 godini s i bqh mnogo dobar priqtel s edna macka ot kvartala,oba4e ne6o stana i ne se bqhme vijdali 4 godini.Dneska q vidqh i pe6e superrrrrrrr macka i ot togava si mislq samo za neq.4udq se vazmojno li e da pravim sex samo tova.Sex i pak da si ostanem fr.
Общувай с нея, говорете, прекарвайте време заедно, ако се разбирате добре сексът сам ще дойде.
P.S. Няма нищо лошо в приятелският секс![]()
hahah,ako tq ne iska,nqma da oje6 da q nakara6,brato![]()
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре
ами поговорете си за това ако ти стиска да я питаш но не мисля че ако ти пусне приятелството ще ви остане същото![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Ако е разкрепостена курва ще правите секс и само това ,но ако не е няма да стане после може да иска нещо от теб евентуално ако се навие изобщо.
е,та то не е имало вече 4 год,така че вееч не са близки.действай нараво излезте някъе сами и й го покажи с действия или с думиПървоначално написано от favor_91
![]()
Може и да остане същото, зависи как подходиш. Аз съм изживял приятелска любов и честно казано е нещо страхотно. Става неволно и на двамата не ви пука.
Просто начина не е да я караш...Първоначално написано от strawberry1988
Ako go napraqt,6te se 4uvstvat po-blizki i pove4e s6i spodelqt.Az poznavam takiva hora,koito go napraiha i stanaha po-blizki(momi4e i mom4e est)![]()
[img] http://djreversive.com/I_LOVE_HARD_TECHNO.jpg [img]
Нее, да сваля гащите и да я лопва по челото!Първоначално написано от NeSTa_86
Admin-Coki:
обиждащи реплики в подпис.
/забрана за ползване на такъв.
spored men napravite li go nikoga pove4e nqma da ste priqteli kakto predi . ako tolkova mnogo durjish na neq ne pravete sex a si ostanete prieteli ima mnogo macki koito mojesh da gi .... za6to to4no momi4eto koeto kazvash 4e ti e priqtelka ?
много малко момичета биха се навили на офертата 'чук и чао'
алелуя.
ми покажи чрез някви действия , че искаш да го направите и пак да сте приятели .. само внимавай да не да се получи така ->
![]()
![]()
![]()
![]()
има някой които не уважават себе си ... тя може да е от тяхПървоначално написано от Angel_Girl
не се знае
![]()
може и нимфоманка да е и сяква. МОже да иска секс..не с знае, но приятелството няма д ае същотоПървоначално написано от fashion_f
blagodarq na vs no nqkak si ot v4era kato q vidqh i samo za neq si mislq.6e si pomislq 4eteiki va6te otgovori 10x pak![]()
ako mackata tolkova te kefi i ste priqteli za6to iska6 samo sex tva e tapo po dobre si q hvani za seriozno
Разбрах че никой не е идеален докато не се влюбиш в него =)
=D>Първоначално написано от i'm so excited!
Mi parvo razberi ima li si priqtel i dali e ot tozi tip momi4eta koito biha se navili po nqkuv na4in izob6to za da ne izpadne6 v konfuzna situaciq i da se izpokarate.A i vnimavai da ne se vliubi v tebe![]()
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !
абе защо първо не мислиш да станете гаджета нали се разбирате заедно а и тя те привлича сексуално а като го погледнеш това е гадже
Удар в корема, 2 шамара и ще я склониш да направи всичко за теб, дори в Румъния и Виена или до Джебел ще я навиеш да отиде, дори работа ще и намериш там.
Абе нали знаеш едно време как е било цапни я с мотиката в тиквата и я замакни у вас, кво толкова... който не рискува не печели... Ебал или ебан ?!?!? това е въпроса![]()
Аз бих легнала с момче за единия секс... и съм доста себеуважаваща се... :рРрПървоначално написано от Angel_Girl
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...