- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Mnogo ZDRAVO!!!!
A be hora,nqkoi udrql li e u4ite???6toto edin priqtel dnes razbi ustata na daskalkata ni po Filosofiq,no tq go udari p1rva i toi kato se izvarte i kato q 6ibna,taa se zad1rja za vratata da ne padna!!!A vpro4em daskalite imat li pravo da ni udrqd...6toto toi izperka tosekade tq kato mu nabi 6amar...mislq 4e tq si e vinovna...![]()
![]()
Удрянето на учител може да ти донесе сериозни неприятности. Иначе никой от нашето даскало не го е правил,нито е бил удрян
eLroZo, легни да поспиш. Гледаш твърде много филми.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
ami 6te kej6 li posle kfo e stanalo s nego![]()
учителката не е имала право да го удря; той нея също. сега ще си има неприятности.
Dr. EBEM LI TE TAM K1V SI...az ti kazvam kvo stana pred o4ite mi...i ne mi puka verva6 li mi...az ti kazvam 4e tq go udari i toi i go v1rna..ama s pravo q udari tq za kvo go udra...a tq mu be6e napisala 2ka i ots1stvie v edin i s16ti 4as, a toi be6e na lekar 6toto go beha operirali..
XaXAxXAx!To v na6to u4ili6te u4iteli u4enici sa biqt kato na boksov ma4!XaXXAXAxXXXA
Napravo kat nqkoi u4itel tragne da goni nqkoi moi sau4enik iiii sa popikavam da sa hilq!!!
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
Хаха и аз съм бил свидетел на подобни изцепки. После 2 месеца въпросния човек беше изгонен от часовете й...тъй че не е нещо нечувано. Друг един път учител наби едно дете щото се заяждаше с охраната.Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
![]()
Та по въпроса, естествено, че нямат право да удрят ученици. Ако се беше оплакал на директора нищо нямаше да стане, а сега сигурно ще има проблеми.
MiRaCuLiX.bb аз не знам как не са го изгонили!учителката няма право да удря ученик,ама тва с такава сила да удариш учител и при това жена си е нечовешко и крайна форма на простащина и селяния.все едно гаджето да ти забие шамар кат се скарате и ти да и чупиш физиономията!в старото даскало имахме един много тъп даскал по география и едно момче го беше издебнало след даскало и изритало отзад.тоя после как ни обясняваше как го нападнали в засада-супер смях.и на същия учител някой хвърлил камък по прозореца и някво парче се заби на челото му...
Сигурно щото училището не беше държавно...Първоначално написано от Roxy
![]()
А за тая конкретна ситуация пича просто му е кипнало, след операция верно може си яко изнервен. Просто учителката е трябвало да бъде по-снизходителна поне този ден.
Хахаха ебаси хората![]()
![]()
...таз даскалка не е имала право да го удря ама и той нея не е трбвало да я ударя..защото сега ще си има проблемчее....
![]()
![]()
![]()
попринцип каквото и да е направил някои ученик учителя няма право да удря...има си кой да накаже съответно и ученика и учителя![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
nito u4itel ima pravoto da udrq u4enik,nito u4enik da udrq u4itel.
Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре