- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Moderated: Не избягах от часа и сега всички се държът гадно
edin den klasa mi re6i da izbqga no az i i6te edno-dve momi4eta re6ixme da o9stanem kato klasat mi mnogo dobre znae6e 4e ne iskam da bqgam (vse pak ve4erta ima6e roditelska) na drygiq den klasat mi me obvini 4e naro4no ne sam izbqgala i zapo4naxa da se darjat gadno i arogantno s men sega vseki den se zaqjdat s men i neznam kakvo da pravq molqvi daite mi savet
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точки 1 и 7 от правилника!
Благодаря!
nedei da me poglejda6-6te te pregarna
nadei da se priblijava6-6te te celyna
stoi tam i misli za men
i znai,4e vinagi 6te bada
v tvoq plen
ot 1 strana si predala klasa, oba4e te nqmat nikfo pravo da se darjat s teb taka 6toto vseki ima pravo na izbor i sam si re6ava dali da izbqga ili ne. te trqbva da za4itat mnenieto ti
И с кое е предала класа? Не е ли нейн избора дали да бяга или не? Я,стига :ДПървоначално написано от ;5234309
ama super t1po si post1pila,taka preebva6 celiq klas,az ako bqh neza6e da vi govora i postoqnno da vi go natekvam kolko t1po str post1pili
не си длъжна да правиш нещо което не искаш. нямат право да се държат така с теб.
Явно си от зубрачите или ?![]()
И според мен трябваше да избягаш. Верно е некво супер тъпо и детинско, но нищо не ти коства. Сега само си си развалила отношенията с всички.
Трябвало е, да. Какво предпочиташ - неизвинени или години колкото ти остават с класа да те гледат накриво
Ми дамм тъпо си постъпила....знаеш ли,всички мразят ПОРТИте...Аз като се замисля,толкова пъти съм се нервила на някои зубърки,които ей така преебават целия клас
Обаче от друга страна няма смисъл и ние във форума да ти го натякваме,тъй че горе главата-рано или късно всички ще забравят!А дотогава просто пробвай да им се извиниш,измисли там нещо-помогни на някой,направи нещо за целия клас!Пък даже и нищо да не стане все пак сме накрая на учебната година-все ще преживееш още 2-3 седмици
Обаче най-важното е да си вземеш поука-ако ще преебаваш някого,гледай да не разбере,че си го направил
![]()
![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
абе да аз мисля че си постъпила правилно щото се пак и ти имаш право на избор не може кот ти кажат те и да изпълняваш щом не искаш.В моя клас също е ставало така но който иска си бяга който не иска си остава тва е мн тъпо да ти се сърдят за такава глупост!
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
Абе всеки си има право на избор и никой не може да бъде принуждаван да прави каквото и да било,обаче на класа наистина няма да му е приятно(в по-голямата част).Опитай се да им обясниш,но и ти да ги разбереш.Късмет!
И на мен ми се е случвало,но по принцип човек не трябва да се дели от класа. Предпочитам няколко неизвинени,отколкото грубо отношение после. Все пак това е по-важно от някакви си 2 отсъствия за часа
А на мен ако знаеш колко ми е писнало от надути пикли като теб, които понеже не са си научили материала за контролното по предмета Х и агитират класа да бяга и след т'ва обвиняват тия дето си знаят материала и са си учили в "предателство". За чий чеп да бягам, като не искам? Длъжен ли съм пред някого? Мисля, че не. Класът е сбирщина от лицемери и използвачи. Имам ли възможност да ги прееба - правя го.Първоначално написано от Axel_f
bratle kato imam 13 neizvineni i s kran nqma da me nakrat da izbqgam ot chas
много добре си постъпила![]()
![]()
![]()
![]()
човек трябва да отстоява позициите си до край . А относно това ,че ти тровят живота тегли им една м...а и си живей живота , да не ти пука или ако ти пука прави се ,че не ти аз лично правя тъка
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
математиката е единствената наука
която ти позволява да водиш сам себе си за носа
you took my life .......
now I`ll take yours!!!!!!!!
Ами от една страна си постъпила гадничко спрямо класа си,но от друга страна си права да си отстояваш позицийте...след като не искаш да направиш нещо-не го правиш![]()
Който се цепи от колектива, после колектива му го нацепва колективно :D
лафа имаше и още няколко варианта от типа на инжинерна версия като:
Който се деизнтегрира от колектива, после колектива му го интегрира колективно :D
Everything changes in a dynamic environment.
съгласна съмПървоначално написано от Анонимко
по темата-тва че искат да бягат говори достатъчно,а на теб Браво,че си отстоявяш позициите
И на мен ми се е случвало с предишният ми клас.
Не се притеснявай цупят се точно за 1-2 часа и след малко идват и ти се извиняват или ако не за часове,то ще е за испитване или контролно,все на теб ще расчитат...няма къде да идат.Така де...![]()
...Никога не губи времето си за човек,който не цени времето прекарано с теб!...
Напоследък и на мен все повече ми се иска да ми се отдаде възможност да ги НАеба.Не ПРЕеба,ами НАеба.Просто ми писна цяла година,уж най-добрият ми приятел да ме удря,да се ебаа с мен,да си прай бъзици с мен и т.н.Ма за тва друг път де.Просто ако ми се отдаде възможност така здраво ше ги прееба чеееееееееееееее... [-o<Първоначално написано от Анонимко
Ми да трябвало е да избягаш.ВСе пак сте един клас и сте задружни,наистина все едно си ги предала.Ние също много пъти сме искали да избягаме,но заради 2-3 момичета остааваме,понеже те не искат, и се дразним.Да верно че всеки сам си решава..
Prokhor Zakharov, по пътя на логиката, трябва да му го интегрират, а не да му го дезитегрират(или по-точно деференцират).
А иначе по темата - все ще се намери някой идиот, който да остане да си кара час. Ми много ясно че ще те гледат на кръв.
От една страна, вие сте един клас и е леко тъпо само 2-ма човека да останат. Но ти не си близка с тях и щом се държат така, си имала право да правиш, каквото решиш.
В моя клас също се държаха зле с няколко човека, които винаги се цепеха от колектива, обаче ако ще се цепиш, няма да говориш с никого и няма да се интересуваш от никого. Затова и не се приобщавам съвсем към своя поток - голяма съм и решавам за себе си.
@InHell прочети още веднъж какво съм написал. peace :)
Everything changes in a dynamic environment.
spored men si postapila pravilno!A ti kak se darji6,kogato nqkoi ti go natqkva ili te obidi?Spored men napravi taka,4e da si proli4i 4e ti e mn gadno,za6toto te 6te razberat 4e ne sa pravi,a ne se draj se edno ne ti puka,za6toto taka 6te predizvika6 pove4e qda im i 6te se darjat 06te po gadno!Spored men e taka,pokaji im 4e se natajava6 ot fakta,4e te sadqt za takova ne6to!Ti si iskala da se predpazi6!Ako vidqt 4e o4ite ti se nasalzqvat moje bi 6te se osaznaqt!Kasmet,dano se opravi6 za6toto e mn gadno da sa protiv teb vsi4ki!!!![]()