.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Незнам какво ми има...

Значи от известно време ми се гади,повръщам и имам някви странни остри болки около корема.Преди уринирах на всеки два часа и си мислих че съм настинала и също имах тези странни болки около корема.Сега пак се случва същото-ходя мн често по малка нужда.Сестра ми също повръща и има гадене,а не сме яли нищо развалено защото това е от мн време- 1-2седмици(може и повече).Тя ходи на генеколог и той й е казал ,че има болни яйчници...Страхувам се дали и моите не са болни,няма вероятност да съм бременна
    When you dream anything can happen.

Повече от фен
    ne be bremenna si ;p... abeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tfa she e ko drugooooOooOo shti mine.. takoooaaa spoko

Повече от фен
    ami nai-dobre otidi na lekar,6toto moje da sa qi4nicite ili piko4nite puti6ta,no trqbva da otide6 na lekar,moje da se okaje ne6to seriozno
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Цитирай Първоначално написано от strawberry1988
    ami nai-dobre otidi na lekar,6toto moje da sa qi4nicite ili piko4nite puti6ta,no trqbva da otide6 na lekar,moje da se okaje ne6to seriozno
    Ходих на лекар и ми изписа някви хапове ...Но болките около корема още са си същите,гадното е че може да се от яичниците

ЛоЛ
    Guest
    може да е апандесит аз кат имах теи ме болеше корема и повръщах

Цитирай Първоначално написано от ЛоЛ
    може да е апандесит аз кат имах теи ме болеше корема и повръщах
    КОгато имаш апандесит не те ли наболява само от дясно?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си