.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    загазила
    Guest

Родителите на най-добрата ми приятелка не ме харесват...

Не я пускат никъде с мен. Веднъж я поканих да спи у нас, но техният отговор беше НЕ и не искаха да кажат защо. Не са ми казвали, че не ме харесват, но аз го чуствам. Какво да правя. С моята приятелка не сме в едно училище и ако така продължава просто ще трябва да се откажа да сме приятелки, но ни е сме фр от 7 годишни. Какво да направя?

Повече от фен
    Град
    ruse
    ami za6to ne se saberete ti priqtelkata ti i roditelite i ine si pogovorite?
    ako pak se pritesnqva6 ot tqh spodeli problema s priqtelkata si i q pomoli tq da govori s tqh i vse pak da izqsnite ne6tata

Мега фен
    Град
    София, Лозенец

Re: Родителите на най-добрата ми приятелка не ме харесват...

Цитирай Първоначално написано от загазила
    Не я пускат никъде с мен. Веднъж я поканих да спи у нас, но техният отговор беше НЕ и не искаха да кажат защо. Не са ми казвали, че не ме харесват, но аз го чуствам. Какво да правя. С моята приятелка не сме в едно училище и ако така продължава просто ще трябва да се откажа да сме приятелки, но ни е сме фр от 7 годишни. Какво да направя?
    Какво е това да се "отказваш" да си приятелка с нея?! Как може такова нещо изобщо да ви виляе на отношенията?!
    Ако приятелството ви е истинско, това нещо, няма да го развали по никакъв начин.

Повече от фен
    ako naistina ste priqtelki,ono5enieto na neinite roditeli kum teb nqma da razvali priqtelstvoto vi
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Какво е това да се "отказваш" да си приятелка с нея?! Как може такова нещо изобщо да ви виляе на отношенията?!
    Ако приятелството ви е истинско, това нещо, няма да го развали по никакъв начин.
    Така е.
    И майка ми не харесва най-добрата ми приятелка, но това не ни пречи да се виждаме и тя доста честичко да прекарва по цял ден в нас.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Така е.
    И майка ми не харесва най-добрата ми приятелка, но това не ни пречи да се виждаме и тя доста честичко да прекарва по цял ден в нас.

И при мен е така....но това че родителите ми не я харесват не означава не мога да се виждам с нея...

Тъй че поговори стях, би трябвало да те разберат...
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

4e ako roditelite ti q haresvat kude mu e hubavoto na priqtelstvoto vi?

Супер фен
    Помоли приятелката ти да говори с родителите й.

Мега фен
    Град
    София
    Това, че не са и дали да спи у вас не значи, че не те харесват. Наште също много рядко ме пускат при някоя френдка. Виж това за излизането е странно. Наистина, нека тя да поговори с родителите си и да види какъв е проблема.

re:

emi po-dobre edin den naprau gi pitay za6to ne te haresvat v licata i im kaji 4e ti e pisnalo ot otne6enieto im kym teb i ako ne te haresvat da ti go kajat,i 4e ne mogat da zabranqt na dy6terq si da izliza sys teb tva 6e gi 6a6ane oba4e gleday da ne prekalqva6 s otkrovenieto
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Има вероятност нейните родители да са мнение,че като се събира с теб тръгва по лош пъНапример да са те видели в компания на момчета,цигари,пиене.Казва го,защото нашие също не одобряваха една моя приятелка заради точно тези причини.Но тяхното мнение не ме интересуваше.Така че пред тях трябва да се правиш на"примерна".

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си