.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    ;]
    Guest

kak i s kakvo da si mahan kosmite po racete?

znachiii .. ima kosmi po racete .. i si gi izrusqvam obache veche mi pisna i mislq da si gi mahna .. no neiskam da hodq na kozmetik .. kakvi drugi nachini ima .. i kola mska neiskam .. probvala sym i nemoga da ozdyrja .. a sys samobrysnachakata i s kremove sym chuvala che posle stava oshte po zle .. kak da postypq ?!

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    Е ти изчерпа всички варианти бе момиче не с кола маска, самобръсначка, кремчета ... е то тогава ти остава лазерна епилация.

[;
    Guest
    Kupi si epilator ;]]]
    BTW s krem na viit ne e tolkoz zle i nego moje da probvash

Guest

Re: kak i s kakvo da si mahan kosmite po racete?

Цитирай Първоначално написано от ;
    ] .. i kola mska neiskam .. probvala sym i nemoga da ozdyrja ..
    Ligla ne e BOLKA za umirane

Еми остава епилатора,който е скъп все пак и не знам с колко пари разполагаш. Ммм.......друго......а и лепенките,които можеш да си купиш по всяко време-не са хич скъпи смисъл не е като епилатор.На Veet знам че са хубави

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Моя съвет е да не ги махаш...по-добре продължи да си ги изрусяваш, защото имам приятелка която си ги махна с кола маска и като пораснат малко не могат да се махнат веднага(трябва да се изчака да пораснат повече), но това е кофти, защото при допир е доста гадно...в смисъл се "боде" т.е. ставаш нещо като игленик
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    давай смело с епилатора, не боли, споко
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

;]
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    pfff ko ne be napray umrqh .. probvah snoshti i nishto nenapraih .. mn gadno naprayy veche neiskam da chuvam za epilator .. edna fr si gi maha s kola maska .. ama uff nz i a zkfo da pravq .. na kozmetik trqa hodq ..

Голям фен
    Как ще си махаш космите на ръцете??? Знаеш ли какво се случва като почнат да растат и са недостатъчно големи да си махнеш отново- Като те погали някой все едно шкурка гали.
    А иначе - най-добре на козметик с кола маска.

Пишете на кирилица - НЕ БОЛИ

Не е вярно че е като шкурка-има толкова много хора,които непрекъснато си махат космите на ръцете и кожата им е толкова гладка.Е ся ако си ги маха със самобръсначакта тогава вече ще е много гадно

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    голяма беля си вадиш като си махаш космите по ръцете, но щом вече си решила давай с епилатор. на болка винаги се свиква
    "Целувка за лека нощ"

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Qgodka_
    Е ти изчерпа всички варианти бе момиче не с кола маска, самобръсначка, кремчета ... е то тогава ти остава лазерна епилация.
    to4no taka, mnogo si kaprizna, kakvo da ti predlojim, ne izobretqvame novi metodi tuk S epilator togava, s fotoepilaciq. S kola maskata si e nai-dobre, ama...Ako ne s kremovete, am trqbva na nqkolko dni da si gi maha6...

Голям фен
    Град
    DreamLand
    Хмм ми да той само епилатора остана.....ми и аз до скор не ги махах,обаче ейся преди седмица две ги махнах с епилатора и съм доволна....а и болката не е много голяма или можеби просто аз съм свикнала)пробвай не е толкова страшно само в никакъв случай недей с бръснач!

Отговор
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Labelle
    Как ще си махаш космите на ръцете??? Знаеш ли какво се случва като почнат да растат и са недостатъчно големи да си махнеш отново- Като те погали някой все едно шкурка гали.
    Не вярвам на нито една от вас космите на ръцете да са достойни за махане.

Guest
    Мда, болката си е подобаваща, но не е за умиране .Търпи се .Най-хубавото е ефекта след това
    Ти сама можеш да прецениш на кое ще издържиш..щом с кола маска те боли....незнам.....и епилатора е вариянт, но каквато си миличка и сладичка и глезеничка може да не издържиш за 2те ръце..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мда, болката си е подобаваща, но не е за умиране .Търпи се .Най-хубавото е ефекта след това
    Ти сама можеш да прецениш на кое ще издържиш..щом с кола маска те боли....незнам.....и епилатора е вариянт, но каквато си миличка и сладичка и глезеничка може да не издържиш за 2те ръце..
    Това бях аз..

Супер фен
    probvai s kislorodna voda
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си