- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Заслужава ли си да живеем в България???
Ако искаш да живееш като човек - отиваш в чужбина. Ако искаш да живееш като животно - оставаш в България.
Аз си обичам държавата, колкото и да е спакапана. Но ще дойде един ден, в който ще съм се оженил и ще имам деца. Ще искам най-доброто за тях, а то определено не е в родината ни.
Не съм съвсем съгласен с тебе. За да работиш добра работа, от която се печелят прилични пари, ти трябва и диплома. Ако нямаш, няма и работа. Но е истина, че в чужбина гледат дали си разбираш от работата. Не е като в България. Тук има много народ с купени дипломи, които практикуват професията си, само че не разбират нищо от нея.И то не ти гледат дипломата там, а какво можеш. В това отношение също сме мнооооооого по-зле от другите държави.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
Виновни за това полужение в страната са управляващите и хората,които са ги избрали. Един вид самата страна няма вина , понеже е неодушевен предмет.
Колкото до образованието мога да ти кажа , че въобще не съм на твоето мнение. В България няма добро образование, няма добра образователна система, 80-90% от учителите не са на ниво, оценъчната система куца, с една дума нищо не е наред..
Колкото до Америка , не съм била там , но имам роднини,които казват , че за турд там се плаща (тук неможе да се говори за такова нещо в повечето случаи), което незначи , че и там няма прецакани , има разбира се, но въпроса е , че там съотношението им е по малко.
т. 2, 9
mi tova 4e ima oshte hora v stranata koito nqmat namerenie da napuskat durjavata ne zna4i li 4e si struva vse pak da jiveem tuk i da prava si bulgariq e takava... nno si e na6a rodina . kakvo iskash da kajesh 4e ako imash vuzmojnost bi si trugnala i nqma da ti e mu4no za nikoi?!?!?!?
Ще ми е мъчно за хората, които обичам...но не и за страната...за какво да ми е мъчно - за липсата на правосъдие? за политиците, които нищо не правят? за мафиотите, които се размотават с черните си коли ? Ами не...няма да ми е мъчно...И ще си тръгна при първа възможност....Първоначално написано от [b
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.