.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    къдричка
    Guest

несъразмерни гърди.. :(

здравейте аз съм момиче на 21 години. проблема е следния: гърдите ми не са еднакви. едната е почти двойно по-голяма от другата. и малко увиснала.със сутиен не си личи ,но без...
    така е от няколко години, но по време на пубертета въобще не съм обръщала внимание, защото е нормално гърдите да не растат еднакво. но вече съм на 21 и започнах да се притеснявам.. не ме болят, нямам бучки или неща от този род, моля ви ако някой има същия проблем да сподели нещо..
    пък то се е видяло че ще трябва да ида на лекар скоро ..

nqma nachin da korigirash tezi neshta s mazila..Ako razlikata e mn ochevidna .. znaesh pri koi da xodish i kakvo da pravish!dr nachin az neznam!

къдричка
    Guest
    всъщност аз не се доуточних. не става въпрос да се коригира това нещо, а проблема е по-скоро от здравословно естество. не ми пречи че не са еднакви, притеснява ме да не е някаква болест .

Голям фен
    Град
    дианабад
    Е, ако е болест на дали някой от тук ще може да ти каже. Иначе по принцип е нормално да са различни, чак едната да е двойно по-голяма от другата..... И това, че е по-увислана е от големината

ami ne mislq, che e nqkakuv zdravosloven problem, no vse pak za tvoe uspokoenie mojesh da otidesh na lekar i da se pointeresuvash kak stoqt neshtata!Chovek trqbva da se priema takuv kakuvto e i da se xaresva!
    Vsichko, koeto pravim proisticha ot dva motiva-seksualnia nagon i jelanieto ni za velichie.
    Zigmund Froid

Няя за кво да го лекуваш тва!!! Ако на мъж ти примерно му се играе с големи цици му даваш едната ако иска по-малки другата и така и двамата сте доворни

You got the beer
    We've got the time
    You got the coke - Gimme a line

Това се случва често! не е болест но все пак може да отидеш на лекар!
    8т. реклама
    бан на профил

Супер фен
    Освен пластична операция в случая няма какво да направиш. Но не е толкова голям проблемът...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си