.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Guest
    opredeleno se kefq mnogo pove4e na muje koito sa pone 10 sm po visoki ot men - az sum kum 1,70 taka 4e ot 1,85 na gore vsi4ko e idealno :P

Стига да не е по-нисък от мен-нищо против.Няма значение колко е висок,стига да не стърча над него,щото е много грозно.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Стига да не е по-нисък от мен-нищо против.Няма значение колко е висок,стига да не стърча над него,щото е много грозно.
    Ей тва е приказка ... така трябва .. аз съм 187 до сега не съм имал по-високо гадже от мен и не мога и да си го представя !!!
    Jedem das Seine!

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Ами ако е момче а не мъж
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

ЦЕНЗУРА!!!

т. 13. Повече няма да пишеш в този форум!

.: machoka :.
    Господин полицая гледа девствено

Guest
    az sum 173, da vi kaja i az taka kazvah -> nqma da se hvana s nqkoi po-nisuk, vajno e da e visok .. drun drun, kato se vlubi chovek nqma znachenie visochinata.
    e segashnoto mi gadje e 186

Фен
    Град
    Sofia
    1.78 dobre li e

Не е задължително да е кой знае колко висок, важното е да е по-викос от мен :), което не е много трудно (аз съм 1.65). Ако е по-нисък.. просто... не мога. Може да съм задръстена, но просто, не мога да се навеждам като го целувам :/

Голям фен Аватара на HeDa
    Град
    y nas :>
    На мене ми харесват по - високите момчета...хаха няма да обяснявам защо...

Повече от фен
    Град
    Ei TuKa ;)
    oh,opredeleno si opadam po mn visoki az samata sym 1.75 zatova i nqmama drug izbor osven ako ne iskam gadjeto mi da se ka4va na stol4e za da se celuvame. ina4e nai-si padam po basketbolisti-hem sa visoki hem sa atleti4ni i sa gotinkiiiii

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Цитирай Първоначално написано от hollaback_girl
    oh,opredeleno si opadam po mn visoki az samata sym 1.75 zatova i nqmama drug izbor osven ako ne iskam gadjeto mi da se ka4va na stol4e za da se celuvame. ina4e nai-si padam po basketbolisti-hem sa visoki hem sa atleti4ni i sa gotinkiiiii
    hehhee kefish me znesh kakvo da iskash
    Love you Kris !!!

Град
    San Siro
    Аз самата съм доста височка за възрастта си и предпочитам момчето с мен да е по-височко!!!

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Цитирай Първоначално написано от Black_Witch
    Ей тва е приказка ... така трябва .. аз съм 187 до сега не съм имал по-високо гадже от мен и не мога и да си го представя !!!
    Ем на мен ми прави особено впечатление,щото съм нисичка и като си представя по-нисък мъж от мен....ХАХАХахахаХАХАхаха тва ше е много смешно.При всички положения трябва да е поне 4 сантиметра по-висок Аз съм 1.57
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Еми аз съм 186см. 75 кила, приятелката ми е 160см. и кво да ви кажа...............незнам за жените ама аз се си фащам по ниски момичета

Цитирай Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
    Цитирай Първоначално написано от fashion_f
    eми лично аз да
    но не ме пречи да ходя с някой по-нисък мойто гадже е 174 и се кефа... но 195 най ме кефи
    А какво ще кажеш за този левент и убавец:
    http://www.wwe.com/superstars/smackd...tkhali/photos/
    221см и 190кг.
    хахах тва е пича........

sme6kata
    Guest

:)

xaxa emii mene mi e se taq kolko e visok e ne to4no de nemojee nekfo kinta i 50 da mi se mota pokrai mene ako az sum primerno 1.75 da kajem amaaaa za mene po fajnoto eee da si me kefi vutre6no \/ \/ \/ \/

slaDKA I MALKA_F
    Guest
    Mi estestveno az obi4am viokite mom4eta naprimer 195 \/ \/ \/

брей тука има доста височки момичетаНа мен всички приятелки и гаджета са били по ниски от мен,много рядко срещам някоя която да е почти колкото мен или повече от 1.75.Аз съм 1.89,ма не съм баскетболист
    Музиката е много хубаво нещо!

Повече от фен
    ami zavisi ot 4oveka
    Никога не съжалявай за вчера,буди упорит днес,за да си щастлив утре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си