- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Molq nqkoi da mi prevede tezi 5 izre4eniq ot nemski na BG :)
Zdraveite,spe6no mi trqbva prevod na tezi izre4eniq.Elementarni sa,no az sum mnogo zle po nemski...
Etogi i izre4eniqta:
Jiveq v centara na Pleven.Jiveq v blok.Imam susedi i se razbiram s tqh.Doma mi e blizo do u4li6te.Hodq na u4li6te pe6a,otnema mi 5 minuti.
Хмм ми не съм сигурна но мисля че трябва да е:Първоначално написано от radosten
Ich wohne in der Stadtmitte.Ich wohne in ein Hochhaus.Ich habe Nachbarn und ich ...(tuka nz kak trqa da e).Mein Haus ist nah den Schule,Ich gehe zu Fus(tva se pishe s u-mlaut i szet) nach den Shule.
Май тряа да е нещо акова но не съм сигурна![]()
Blagodarq,ni6to 4e ne e mn pulno,pone se otzova na momentaE hora nqma li nqkoi koito da go razbira toq ezik utre da ne pi6at dvoika zataq glupost ve
![]()
Ich wohne im Plewens Zentrum.Ich wohne in einem Wohnblock.Ich habe Nachbaren und ich versteh mich mit ihnen.Ich wohne in der N
неподходящо съдържание на текст в подпис!
Jiveq v centara na Pleven.Jiveq v blok.Imam susedi i se razbiram s tqh.Doma mi e blizo do u4li6te.Hodq na u4li6te pe6a,otnema mi 5 minuti.
ich wohme ins Plevens Zentrum./Ich wohme in Hochhaus.ich habe nachbaren ind ich vervstehe uns.Mein Haus in neben die Schule..Ich gehe nach die Schule zu fuss (s umlauti escet) (idva ot zufussgehen)
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
За всичко друго съм съгласна, но не е ли Zentrum Plewens ?
Може и аз да съм с грешка, не споря![]()
emi taka se poluchava centara pleven a s Genitiv se poluchava centara na pleven milsq che taka e po pravilnoПървоначално написано от Just_One_Girl
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
е как ins след като wohnen се използва с Dativ?Първоначално написано от piFka_LP
1Ich wohne im Zentrum der Stadt / im Zentrum Plewens.
2Ich wohne in EINEM Hochhaus.
3Ich habe Nachbarn (е малко идиотско) und wir vertehen uns GUT(задължително трябва да го има!) По-добре е Meine Nachbarn und ich vertehen uns gut. но естествено не е булвално
3Mein Haus befindet sich in der N
моето ми го провери класната и се е верно всичко друго е лъжа![]()
![]()
![]()
![]()
\
/
неподходящо съдържание на текст в подпис!