- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Трябва ми помощ по Етика и Право
Спешно ми трябват всички основни понятия в етиката и правото + обяснения за понятията.
Например: "морал- това е неписан закон.Той не се учи , а се придобива.." и т.н. Трябват ми абсолютно всички термини и понятия.
Също така много се нуждая и от информация за философите и учените , занимаващи се с проблемите на етиката и правото. Кой с какво точно се е занимавал;до какви изводи е стигнал и т.н. Много ще съм ви благодарен!
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Учебник по предмета нямаш ли? Предполагам си 10 клас, в учебника всичко пише![]()
Еми може да се каже ,че нямам защото ми е друг и е някакъв стар. Уроците са много оплетени и объркани и ако тръгна да търся нещо - не го намирам... Плановете в тетрадката определено не са достатъчни за да покрият липсата на учебник...
Skateboarding to me means freedom, an outlet for any sort of stress and responsibilities. It's my way of expressing myself...
Не сам попадала в интернет на това, което търсиш. А определенията, понятията и информацията в учебника ми е твърде много, да се опитам да ти я напиша тук. SrY
Ами задължително ми трябват определенията на тези понятия:
Морал,нравственост ,етика,мотив, ценност , професионален дълг , аскеза , избор , страдание , ерос , достойнство , отговорност , закон , право на живот , разделение на властите.
Повечето ( да не кажа всичките) мога да ги обясня , но ще е хубаво ако някой не го мързи , да напише определенията както са в учебника или ако не - по някакъв по-философски начин![]()
Abe 4ove4e tva sa si4kite ponqtiq v u4ebnika mi ...Първоначално написано от skate_warrior
ko prai6 ti ...nqma li da ti e po-lesno da gi pro4ete6 v na nqkoi syu4enik u4ebnika i da si prepi6e6 tova, koeto ne moje6 da zapomni6 na mqsto ?
![]()