.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Hybrid View

Фък
    Guest

Който може да помага,batkodoki към Вас също

Ами значи...имам нещо като малки мехурчета или пъпчици..не знам какво е по-точно от вътрешата част на срамните устни.Ходих при лекар,взеха ми проба и ми казаха,че е бактерия Coli . Та въпроса ми е много ли е сериозно? Бяха ми изписали Клотримазол само.Ако може да ми кажете и някакви лекарства други,дори да не са мазила,които са подходящи в този случай?Проблемът ми е от доста време.И това гъбична инфекция ли е?Евентуално причинена от какво ? Със сигурност знам,че е предадена по полов път,понеже бившия ми приятел имаше същите малки мехурчета под главичката на пениса си,под кожичката.Но много ли е сериозно?Възможно ли е след евентуалното ми излекуване отново да се появи и т.н.
    Предварително благодаря.

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    решаващ е резултата от микробиологичното изследване, той и преопределя средството за лечение защото указва към какво е чувствителен причинителя.

Фък
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    решаващ е резултата от микробиологичното изследване, той и преопределя средството за лечение защото указва към какво е чувствителен причинителя.
    Ами те ми направиха такова изследване и ми казаха,че е Coli.И все пак не получих отговори.Наистина ли никой нищо не знае?

Mnogo mi e interesno zashto sled kato si hodila na lekar ne si zadala na nego tezi vyprosi, a pitash nas. Mislq che toi e "malko" po kompetenten

Фък
    Guest
    Ми явно,защото съм забравила.А не мога да отида пак.Живея в малък град.Ако някой ме разбере....веднага ще се разпространи слуха.А в момента нямам възможност да отида другаде.

Мега фен
    Ако искаш да знаеш, следвай медицина. Лекувай се и бъди щастлива, ако се оправят и не се появят пак скоро. Това е достатъчно.

Супер фен
    Град
    Sofia
    Shtom ti e napraveno mikrobiologichno izsledvane sledva da im a i antibiograma, koiato pokazva na kakvi antibioptici e podatliva bakteriata ti. Po-natatashno lechenie sledva da se naznachi vuz osnova na antibiogramata ot lekuvashtioat te ginekolog!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си