Napravo nz ot kade da zapo4na....vsi4ko e tolkova obarkano i me kara da se 4yvstvam yjasno.....Vsi4ko zapo4na predi ..... abe 2004g-lqtoto sre6tnah strahotno mom4e dosta sramejlivi4ko,no hubavo.Vlubihmese edin v dryg i 2 meseca sled zapoznavaneto ni stanah me gadjeta.Nikoga ne mi kaza imeto nito kaza 4e sam grozna haresva6e me(ne go kazva6e osven ako ne go popitah)i vidimo darje6e na men(sigyrna sam 4e e taka).No ima6e edin problem toi dori ne me celyva6e a sex dori nemojeh da o4akvam ot nego,no predpolagam 4e pri4inata e 4e i dvamata bqhme sramejlivi pak i mojebi ne iska6e da barzame-nz taka i ne si otgovorih na tozi vapros pak i kyp o6te takiva koito i do den dne6en ne prestavat da me tormozqt.Ta poradi tva 4e se darjahme kato priqteli samo a pak i az nz to4no za kakvo no edna ve4er skasah s nego kazah mu "po dobre zabravi 4e nqkoga sme bili nqkakvi"kaza"6tom taka iska6" qdosa se i si tragnamakar i da ne go pokaza mai go zabolq ot tezi moi dymi....stana mi tolkova gadno prosto ne mojete da si predstavite kolko mnogo....ne mojeh da povqrvam kakvo sam napravila tolkova mnogo go obi4ah i sled 5 meseca da go zareja ne mojah da si go prostq i do dnes o6te se razkaivam za postapkata si....iskah da ymra,ne mojeh da qm da spq i da jiveq izob6to nqmah jelanie za ni6to dori ne izlizah nikade samo na y4ili6te hodeh i to nasila....re6ih da opitam da mu se izvinq i da si go varna-pisah SMS-i otgovarq6e 4e 6te pogovorim...no togava kogato 6tqhme da se vidim az zakasnqh a kato pristignah na sre6tata nego go nqma6e stana mi gadno za6toto dobre znaeh 4e tova moje da e posledniqt mi 6ans s nego no az razbirase go propilqh....i tozi pat ne se otkazah prodaljih da mu pi6a i da se obajdam....sled tva go vidqh s dr momi4e bqha gadjeta no stoqha na razstoqnie edin ot dryg...sled dva dni kogato go vidqh te si stoqha edin do drig i kogato toi me vidq zapo4na da q celuva.....no sled tva sa skasali... ne gi vidqh pove4e.....mina izvesno vreme i lqtoto na 2005 mu se obadih....vidqhme se i yj se saglasi da badem priqteli....v nma4aloto be6e taka no sled tva pak zapo4na da se otdale4ava a dnes dori ne si prikazvame....nz ve4e kakvo da pravq 4yvstvam se ujasno....nemoga da obikna dryg...nemoga i nego da zabravq za6toto edina na dryg si bqhme parvite lubovi nz dali toi me haresva...4yvstvam 4e ne sam mu bezrazli4no no nqmam dokazatelstva osven negovite sa6ti pogledi koito mi "hvarlq6e" i v na4aloto molqvi kajete kakvo da pravq mina godina i ne6to a moite 4yvstva ne izstivat i 4yvstvam sa6toto kogato parviq pat kogato go vidqh......plsssssssssssssssss pomo6t kakvo da pravq kak da si go varna(mai ve4e e bezmisleno i nqma smisal-mnogo vreme mina)mai si nqma gadje pone tva me yspokoqva no kvo ot tva kato i az nemoga da go imam otnovo,no pone ne e s druga....e 6te se radvam ako mi pomognete s nqkakav savet 6te vi bada blagodarna na vsi4ki koito mi pomognat