- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ужасна трагедия! Моля помогнете плс!Моля ви! ASL PLS Pic?
Милата аз! С какво заслужих тази ужасТна съдба!! Приятелят ми свършва само ако му ближа носа и ушите! Което е ужасТно, защото той постоянно има хрема, иначе нямам нищо против! Помогнете ми! Какво да правя! Да споделя ли с родителите си? Да отида ли на гинеколог? Може ли да забременея?
От тази тема нищо не се разбира.
mnogo dobra tema!
naistina toq forum ot ligliovci na tova e zaprilichal....
ama nedei i da se opitvash da razbirashПървоначално написано от joro_tev
Милинко ужасТно съжалявам,но мисля,че не гинеколог, а УНГ му е майката...
п.с. за информация на поколенията обясни как го праиш номера с облизването
Вместо да се гавриш с неопитните вземи свърши нещо полезно .. как ме е яд че не съм модератор .. щеше да има повече заключени теми от такива, в които се пише нещо !!!Първоначално написано от Истинският ГГБГ
Jedem das Seine!
Верно имаш ужасна съдба, надарена си с критично малко количество мозък.
Якооо първо ще забременееш ако му лижеш ушите тва на 100%
второ ще хванеш спин ако му ядеш суполите.
haa ee tva se vika zle...momi4e/mom4e ili kvoto i da si tam. kato nqma6 vreme nito pak realen jivot nedei da floodva6 6toto nea smisal...po - dobre izlez i komunikirai s jivoi hora, pak znae6 li moje i naistina da se slu4i taka 4e da ima6 i ti problem i da siska6 syvet!![]()
![]()
![]()
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
nqkoi ili nqkoq koito\koqto iska da prevle4e vnimanie........Първоначално написано от Carlos
http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg
Първоначално написано от MiRaCuLiX.bb
ТОЧНО![]()
Не скивахте ли,че е момче?
Ей,чекийо малка,ти е*ем мамито.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
момче ама явно идея си няма как да обясни нещо щото доста хора не са разбрали кво е писал.кат има проблем ами да го напише като хората тогава всеки ще му помогне.
I got to stop so I don’t lose it
Remeber bout the stakes
But I am closing (that you on my side)
Sellin se selling me
To think that I could leave you (on my side)
Sellin se selling me
To think that I don’t need you
Ти не сгря ли,че някво пишлеме се бъзика от скука ? Не се мъчи да му помагаш...от горе са го наказали достатъчно !Първоначално написано от sladkoto_neli
![]()
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
хахахахаххахахаха миличка мисля че ти е време да посетиш чичко психилог![]()
![]()
![]()
![]()
![]()