- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кое е най-яката песен, на която сте правили секс ?!?!?
първите 2 мин най-много от началото на любовната игра да чувам музиката,след тоав съвсем изключвам \/
amm nekva Punkariqqq bqh nadul i be6e qko...
oba4e vednaj se bqh napil i sam prail sex na
Aneliq....ta takiva my raoti ta kolkoto e po barza myzikata
tolkova po hybAVo nali Dami!?![]()
Pi6ete Za da Videte.....
Ami liubimata mi pesen vinagi shet si ostane tazi na koqto go napravih za 1vi put
Emiliq - Celuvai me
aZ Jiveq,ZaShToTo JivoTa Za Mene Si Ti !
aZ SyM ChoveK,ZaShToTo ChoVekyT Do Mene Si Ti
MoeTo ShTaSsTie S TfoeTo iMe NariChaM,
ZaShToTo Ti SyShTeSsTvyvaSh i aZ Te oBiChaM !
баси,как може да слушате метъл и да се ебете, тва метъла и рока са най-грозната музика на света,с изключение на линкин парк
nai-qkata pesen za tazi cel e NUMB na L.P.
moje i Lying from you![]()
Number 1 e много яка.Първоначално написано от Luciferian
Това са ми фаворитите!
Guns'N'Roses - Don't Cry
Снощи случайно се пусна Ramzi Kiuchek и стана страхотен секс на тая песен!Точно в ритъма и много ми хареса!!
И фаворита ми е Tracy Chapman - Give Me One Reason
Когато вратата на щастието се затвори,
то друга се отваря!
Но докато гледаме в затворената врата,
няма да видим отворената!
щом за теб е най-яката и аз мен еПървоначално написано от tHuNd3r
![]()
![]()
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
xaxa mi na Azis i malina-Mix Ataka poradi prostata pri4ina 4e melodiqta te predrazpolaga kum nestandartni 4upki... abe qko beshe ina4e madona si e klasika.....
Аз ли остарявам, старомоден ли съм...4 страници тема и никой не е споменал Barry White?!? Страно, друго просто не мога да кажа...
иначе и Enigma са супер за секс, разни транс парчета също. Старите спокойни амбиенти на Aphex Twin също![]()
Йеее и кво?!Първоначално написано от kateto^^
![]()
![]()
Съжалявам изтрещях![]()
Иначе по темата Enigma i Madonna са си класика,както някой каза музиката я чувам само първите няколко минутки![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Я млъквай!Първоначално написано от DitmataMC
Първоначално написано от DitmataMC
![]()
Първоначално написано от DitmataMC
MOLQQQQQQQQQQQQQQQQQ! ISKA6 DA MI KAJE6, 4E ROLLING STONES, ERIC CLEPTON, STIX, NAZARETH...PRAVQT GROZNA MUZIKA! i 4e Angie(Rolling Stones), Hotel Califonia(Stix), Wonderfull tonight(E.Clepton) Child in time(Deep Purple), The house of the rising sun(Animals) ne stavat za seks!!!!!!!!!!!!!!!!! Abe ti ne si dobre.......Ili mojebi verno se obarkah 6toto zabravih de, 4e ti se ebe6,4uka6?
A po vaprosa ina4e s izbroenite gore, no kogato stane razgore6teno sam golqma fenka na Bomfunk mc_s - Freestyler - dava mnogoo poweri lubim sa6to e Dj Aligator - Davai, davai
![]()
pachanga - loco
david banner - play
Az li4no...na Insasible-Darren Hayes
Култовото парчеПървоначално написано от Rihanna
![]()
Замислих се че Продиджи дават пауър![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedem das Seine!
Тея чернилки, дето си ги изтипосал на аватара и на сигнатурата си, да не ти пеят на ушенце, докато чукаш? Гнус...Първоначално написано от DitmataMC
![]()
![]()
Хахахах...смешни хора...метъла съдържа едни от най - добрите балади...
...Присъедини се
Skype Name - axxxel_rudi
A бе спрете да коментирате кой кви песни харесва беТва,че сте мнозинство,които слушате метъл не ви дава право да обиждате стиловете на други
![]()
Upsurt - Punta
Busta Rhymes - Touch it![]()
"You can leave your hat on" - Joe Cocker i "Justify my love"- Madonna
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
nai-qkite pesni za pravene na sex sa :
Brian Adams - baladite
Kenny G![]()
Dina Vass-The Love I Have For You
![]()
![]()
Greshka beshe spored tebe,greshka beshe si4ko.mnogo mislesh do v4era drugo kazvashe mi ti mno burzo mai zabravi kak mi se kulneshe 4e bez mene ti ne mojesh nito den ti...