.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Guest

ima li veroqtnost zabolekarkata mi da razbere 4e pu6a!

S maika mi 6e hodq na zabolekar u dr den pri edna neina priqtelka,
    ima li veroqtnost da razbere 4e pu6a,6toto ako tva stane maika mi su6to 6e nu4i => Ba6ta mi i toi i mi e spukana rabotata. Kajete mi 6toto sum mn ama mnooooooogo pritesnena!

Фен
    Град
    У насСсСсСс

Re: ima li veroqtnost zabolekarkata mi da razbere 4e pu6a!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ima li veroqtnost da razbere 4e pu6a,6toto ako tva stane maika mi su6to 6e nu4i => Ba6ta mi i toi i mi e spukana rabotata. Kajete mi 6toto sum mn ama mnooooooogo pritesnena!
    Ами не искам да те плаша но мисля че има...Братовчедка ми например беше ходила на зъболекар с баща си и зъболекарката казала че емайла на зъбите и е поизтънял от кофеина и цигарите или нещо такова...а и също ако са ти пожълтели повечко от последния преглед насам.Но не се шашкай,защото пък погледнато реално шансовете да разбере че пушиш са си минимални според мен

Има хора които остават след себе си нещо,само когато клекнат...

Повече от фен
    ако ще ходиш за 1 път при тази зъболекарка мисля че не,но ако си редовна нейна пациентка вероятността е мн голяма

Супер фен
    Може и ако е неква нахална може дори да те пита... По принцип ушни-нос-гърло лекари и зъболекари могат лесно да видят симптоми...

Голям фен
    Град
    Tam kydeto ne moje da stypi choveshki krak...
    Може много ясно нали за тва е учила-все едно да отидеш при гинеколог и да изискваш той да не разбере че не си девствена примерно...Сори тва е

Той й да разбере не мисля че работата му е дали пушиш нали?
    Аз много пъти съм ходила и до сега не е ставало дума за цигари...
    Пак и родителите ти все някога ще разберат... няма цял живот да се криеш

da razbirase 4e moje da razbre dali pu6i6 ili ne,nqma zna4enie dali otiva6 za purvi put ili za 10.

Цитирай Първоначално написано от iv4enceto
    Ами не искам да те плаша но мисля че има...Братовчедка ми например беше ходила на зъболекар с баща си и зъболекарката казала че емайла на зъбите и е поизтънял от кофеина и цигарите или нещо такова...а и също ако са ти пожълтели повечко от последния преглед насам.Но не се шашкай,защото пък погледнато реално шансовете да разбере че пушиш са си минимални според мен
    imenno 6e kaje6 4e pie6 kafe
    UsPeh :P
    AkO nQkOi Ti kAjE,4e Te ObI4a Ne mU VqRvAi ,Za6tOtO iStInSkAtA lUboV nE sE kaZvA,Tq Se PoKaZvA.......!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си