.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Hybrid View

Guest

ot kvi marki ste dovolni

sa mi e na svur6avane kozmetiata i iskam da vi pitam ot kvo ste dovlni da si vzema i biala i ot dekorativnata spirali 4erni molii fondioteni glancove krem4eta izmiva6i masi ma na hubasi marki pls aaa kogata mi e mazna na Tzonata normalno za teen

Ами аз съм доволна от козметиката на Avon и Oriflame като цяло.Маските ми са на тях,крем не използвам,тоника ми също е на Ейвън,спирала имам и на двете фирми,фон дьо тена ми също.Добри са,е все пак зависи от това с колко пари разполагаш.[/b][/quote]

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна

Re: ot kvi marki ste dovolni

Спиралата ми е на Avon, черен молив..не знам каква марка е..май Goldenrose..фон дьо тена ми също е на Avon, гланцове - повечето са от Avon и Oriflame, но си вземам и по-обикновени от магазинчетата по пазара Крема ми е на Avon, някакъв със морски водорасли и бамбук - много съм доволна, Маски имам две - едната е на Oriflame, а другата на Avon - и двете са хубави, а за мазна кожа подходящи продукти са тези от серията ClearSkin също на Avon Eми май е това...
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Голям фен
    Град
    Къде има шоколад? О.о
    4erniq mi moliv e na oriflame-mnogo mi haresva spirala-na manhattan nqkva (nz kak se pi6e markata) i ot neq sym mnogo dovolna ve4e 3 godina sym s neq...balsam za ustni-nivea essential....a za glancove-samo nivea caregloss and shine
    krem za lice...na teen clean matira6tiq-mnogo deistva i krem bo4ko! posledniq e mnogo hubav...abe i dvata de...
    po4istvat gel i po4istvata emulsiq (pak e kato gel)-avon...hubavi sa
    maska za lice-clearskin...i huma estestveno
    fon dio ten ne polzvam....korektorite sa mi na avon i oriflame-dosta dobri spored cenata si.....za tva se se6tam za sega

If people can't make you fly, they'll make you fall faster

Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.

Ми и аз имам на Avon,обаче по-качествени марки са Elea(страшно съм доволна),Max-factor и други,но тези основно

Голям фен
    Spiralite na loreal za parite si sa si dosta dobri, kakto i max factor

Пепи Пекторалиса
    Guest
    Avon са световен боклук, но тук ни се струва скъпа и си мислим, че е хубава марка.
    Аз препоръчвам Vichy.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    за кремове, маски и т.н. аз съм напълно доволна от нивеа и виши, а козметика - макс фактор, мейбалин
    п.п. да не пропусна и душ-геловете на флорена!
    "Целувка за лека нощ"

Голям фен
    Град
    United We Love You
    черен молив на brooklin много е як и е някаде лев и нещо
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ami az polzzvam skupa kozmetika-na dior i amway!
    ina4e prepora4vam ot po-dostapnata na max faktor-dekorativna i na vichy-bqla!

Гланцове, спирали, сенки, пяна за лице, ексфолиант за лице, лосион за тяло и др. - Avon.
    Молив за очи - Golden Rose - много съм доволна.
    Пудра за тяло - Oriflame.

Българските марки също не са за изхвърляне:
    Крем за лице - Aroma.
    Тоалетно мляко и тоник - Elea.

Цитирай Първоначално написано от Taina{}
    ami az polzzvam skupa kozmetika-na dior i amway!
    Amway - go go go!
    On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.

Голям фен
    Град
    sofia
    Regal i Golden Rose!!!!

Повече от фен Аватара на lori
    Град
    *-* In The City Of Happiness*-*
    Цитирай Първоначално написано от ucTuHcKa
    Гланцове, спирали, сенки, пяна за лице, ексфолиант за лице, лосион за тяло и др. - Avon.
    Молив за очи - Golden Rose - много съм доволна.
    Пудра за тяло - Oriflame.

Българските марки също не са за изхвърляне:
    Крем за лице - Aroma.
    Тоалетно мляко и тоник - Elea.
    ами авон и орифлеме и разбира се голден розе

You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!

Голям фен
    Град
    sofia
    от Elea имам ужасни спомени за едни отвратителни обриви... Nivea си е марка с доказано качество, а за декоративна козметика почти всичко ми е на Manhattan. Avon i Orifflame са боклуци

Извинявайте ама не можете да кажете за един продукт или като цяло марка,че са боклуци,защото на различна кожа действа различно.На мен например продуктите на Ейвън и Орифлейм ми действат добре.

Guest
    мн сам доволна от виши.гел за лице -около20 лева и термална вода-10 лв.мн са добри

Az sum dovolna ot kozmetikata na AVON.Molivite za o4i sa strahotni,su6to taka i glancovete.
    JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!

Guest
    Moqta sestra e distributorka na Avon i vinagi si pora4vam ne6to,za6toto kozmetikata im e dobra i s ceni dostapni za vseki ina4e onzi den si kupih senki na Golden Rose i sum mn dovolna ot tqh.Izpolzvam kozmetika i na Nivea,no pove4e ot Avon-dobra e

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi nivea,golden rose i yves rocher sa dobri marki

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Avon (само не лаковете), Nivea, Catherin Arley са мн добри

Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
    http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от dan dan dan
    Извинявайте ама не можете да кажете за един продукт или като цяло марка,че са боклуци,защото на различна кожа действа различно.На мен например продуктите на Ейвън и Орифлейм ми действат добре.
    da i az mislq taka.vapreki 4e na men ne mi dopadat mnogo tiq produkti i na avon i oriflame.no na vseki kojata mu e razli4na i vseki ponasq produkta po razli4en na4in.ina4e...fon diu ten-a mi e na manhattan,spiralata-sa6to a moliva za o4i e obiknoven no e mnogo hubav.mi tova e a sega po vajnoto koeto iskah da vi kaja

eliSuper
    Guest

амуей

и аз ползвам декоративната и бяла козметика на AMWAY и съм страшно доволна, декоративната им козметика се ползва в много професионални шоута, тези с танцуващите на лед и разни такива и е страшно добра, а антицелулитният им гел е най-добрия, който съм ползвала. много е икономичен и ефективен вече 2 туба измазвам. който иска да пише на мойта дистрибуторка amway@mail.bg или 0889569071

Guest

Re: ot kvi marki ste dovolni

Цитирай Първоначално написано от In4iTu_
    Спиралата ми е на Avon, черен молив..не знам каква марка е..май Goldenrose..фон дьо тена ми също е на Avon, гланцове - повечето са от Avon и Oriflame, но си вземам и по-обикновени от магазинчетата по пазара Крема ми е на Avon, някакъв със морски водорасли и бамбук - много съм доволна, Маски имам две - едната е на Oriflame, а другата на Avon - и двете са хубави, а за мазна кожа подходящи продукти са тези от серията ClearSkin също на Avon Eми май е това...

И мойте горе-долу са такива само че не използвам кремове за лице, тъй като имам много капризна кожа и е много алергична, даже и фондьо тен не използвам много защото много ми се възпалява кожата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си