- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ot kvi marki ste dovolni
sa mi e na svur6avane kozmetiata i iskam da vi pitam ot kvo ste dovlni da si vzema i biala i ot dekorativnata spirali 4erni molii fondioteni glancove krem4eta izmiva6i masi ma na hubasi marki pls aaa kogata mi e mazna na Tzonata normalno za teen
Ами аз съм доволна от козметиката на Avon и Oriflame като цяло.Маските ми са на тях,крем не използвам,тоника ми също е на Ейвън,спирала имам и на двете фирми,фон дьо тена ми също.Добри са,е все пак зависи от това с колко пари разполагаш.[/b][/quote]
Спиралата ми е на Avon, черен молив..не знам каква марка е..май Goldenrose..фон дьо тена ми също е на Avon, гланцове - повечето са от Avon и Oriflame, но си вземам и по-обикновени от магазинчетата по пазараКрема ми е на Avon, някакъв със морски водорасли и бамбук - много съм доволна, Маски имам две - едната е на Oriflame, а другата на Avon - и двете са хубави, а за мазна кожа подходящи продукти са тези от серията ClearSkin също на Avon
Eми май е това...
![]()
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
4erniq mi moliv e na oriflame-mnogo mi haresvaspirala-na manhattan nqkva (nz kak se pi6e markata) i ot neq sym mnogo dovolna ve4e 3 godina sym s neq...balsam za ustni-nivea essential....a za glancove-samo nivea caregloss and shine
![]()
krem za lice...na teen clean matira6tiq-mnogo deistvai krem bo4ko! posledniq e mnogo hubav...abe i dvata de...
po4istvat gel i po4istvata emulsiq (pak e kato gel)-avon...hubavi sa
maska za lice-clearskin...i huma estestveno![]()
fon dio ten ne polzvam....korektorite sa mi na avon i oriflame-dosta dobri spored cenata si.....za tva se se6tam za sega![]()
If people can't make you fly, they'll make you fall faster
Once the game is over, the king and the pawn go back to the same box.
Ми и аз имам на Avon,обаче по-качествени марки са Elea(страшно съм доволна),Max-factor и други,но тези основно
Spiralite na loreal za parite si sa si dosta dobri, kakto i max factor
Avon са световен боклук, но тук ни се струва скъпа и си мислим, че е хубава марка.
Аз препоръчвам Vichy.
за кремове, маски и т.н. аз съм напълно доволна от нивеа и виши, а козметика - макс фактор, мейбалин
п.п. да не пропусна и душ-геловете на флорена!
"Целувка за лека нощ"
черен молив на brooklin много е як и е някаде лев и нещо
т. 2, 9
ami az polzzvam skupa kozmetika-na dior i amway!
ina4e prepora4vam ot po-dostapnata na max faktor-dekorativna i na vichy-bqla!
Гланцове, спирали, сенки, пяна за лице, ексфолиант за лице, лосион за тяло и др. - Avon.
Молив за очи - Golden Rose - много съм доволна.
Пудра за тяло - Oriflame.
Българските марки също не са за изхвърляне:
Крем за лице - Aroma.
Тоалетно мляко и тоник - Elea.
Amway - go go go!Първоначално написано от Taina{}
On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero.
ами авон и орифлеме и разбира се голден розеПървоначално написано от ucTuHcKa
You're like an indian summer in the middle of winter, like a hard candy with a surprise center!
от Elea имам ужасни спомени за едни отвратителни обриви... Nivea си е марка с доказано качество, а за декоративна козметика почти всичко ми е на Manhattan. Avon i Orifflame са боклуци![]()
Извинявайте ама не можете да кажете за един продукт или като цяло марка,че са боклуци,защото на различна кожа действа различно.На мен например продуктите на Ейвън и Орифлейм ми действат добре.![]()
мн сам доволна от виши.гел за лице -около20 лева и термална вода-10 лв.мн са добри
![]()
Az sum dovolna ot kozmetikata na AVON.Molivite za o4i sa strahotni,su6to taka i glancovete.
JIVEI TAKA,CHE KOGATO YMRESH DORI DQVOLUT DA TI ZAPALI SVE6T!
Moqta sestra e distributorka na Avon i vinagi si pora4vam ne6to,za6toto kozmetikata im e dobra i s ceni dostapni za vsekiina4e onzi den si kupih senki na Golden Rose i sum mn dovolna ot tqh.Izpolzvam kozmetika i na Nivea,no pove4e ot Avon-dobra e
mi nivea,golden rose i yves rocher sa dobri marki
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Avon (само не лаковете), Nivea, Catherin Arley са мн добри
Може би Бог иска да срещнеш много неподходящи хора, преди да срещнеш истинския, затова когато това се случи, бъди благодарен...
http://glamorous-angels.piczo.com/?cr=6&rfm=y
da i az mislq taka.vapreki 4e na men ne mi dopadat mnogo tiq produkti i na avon i oriflame.no na vseki kojata mu e razli4na i vseki ponasq produkta po razli4en na4in.ina4e...fon diu ten-a mi e na manhattan,spiralata-sa6to a moliva za o4i e obiknoven no e mnogo hubav.mi tova e a sega po vajnoto koeto iskah da vi kajaПървоначално написано от dan dan dan
![]()
и аз ползвам декоративната и бяла козметика на AMWAY и съм страшно доволна, декоративната им козметика се ползва в много професионални шоута, тези с танцуващите на лед и разни такива и е страшно добра, а антицелулитният им гел е най-добрия, който съм ползвала. много е икономичен и ефективен вече 2 туба измазвам. който иска да пише на мойта дистрибуторка amway@mail.bg или 0889569071
Първоначално написано от In4iTu_
И мойте горе-долу са такива само че не използвам кремове за лице, тъй като имам много капризна кожа и е много алергична, даже и фондьо тен не използвам много защото много ми се възпалява кожата