.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 105
    Повече от фен
    Град
    София
    Абе, чудя се дали темата е още актуална Я да я събудим
    Jedem das Seine!

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
    bravo mn dobri saveti
    super mn qko si go napisal
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

mersi za suvetite! 4uvala sum po4ti vsi4kite ne6ta ama ne znaeh dali naistina e taka sega kato go 4uvam ot mom4e 6te go izprobvam! Otnovo blagodarq

Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Tova sa hubavi suveti, mn pou4itelno.No imam edin problem, avera mi ima golqm gudel po topkite, korema i krusta , kakvo da pravq v takiv slu4ai.kato pluzna ezi4e po korema krusta mu toi otka4a ot gudel, a ako go dokosna po topkite ,napravo poludqva, na men tova mn mi prechi.kakvo da go pravq ?

vurjigo da ne murda
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Супер тема, хубаво е, че някой я актуализира.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

bravo mn dobri saveti
    +1
    .....Love You Forever..........

Цитирай Първоначално написано от Forever_love_
    bravo mn dobri saveti
    +1
    +1

Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Супер тема, хубаво е, че някой я актуализира.
    автора много е добра темата наистина, единственото нещо, което иначе не ми харесва на свирките е, че като гълташ и ти пари на гърлото..

Темата е много вълнува6та и полезна особено за моми4етата
    Тъи като каза 4е е строго индивидуално аз 6те си изкажа мнението...
    "Съвет едно" и "Съвет седем" ги отри4ам напълно ! със "Съвет пет" и "Съвет 6ест" съм съгласен и "Съвет две" и "Съвет 4етири" ми допадат, а "Съвет три" ми е безразли4ен това е по преценка на моми4ето ве4е...

И 1 съвет от мен - моми4ета да внимавате със зъбите

/Не ме мислете за големия разбира4 6тото съм девствен и не са ми правили свирки /
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

...

Posleden savet spazvaite vsi4kite tezi saveti
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Мега фен Аватара на amatorium
    Vzemi nqkoq qka pritelka da pomaga pri svirkata i ti garantiram, che priatelq ti shte poludee ot kef
    Eating isn't cheating - Arnold

Момиче съм, но мога да дам един съвет-от лимон езичето става грапаво
    И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Цитирай Първоначално написано от Мариянаа
    Runnaway кажи ми защо толкова ти харесва момичето да те гледа в очите ? кое толкова те възбужда ? какво си представяш толкова като ти лапа и като те гледа.Аз нямам нищо против да го гледам в очите ама си мисля че като някоя курва ставам така
    Ами приятно е .. в смисъл виждаш че това и доставя удоволствие, че те желае ... чрез погледа можеш да му кажеш всичко без даже да изречеш една дума .. общо взето мисля че е това !!!
    И аз мисляче гледането в очите въздейства.Нит съм момче,нит съм праила свирка,но за мен очите са най-емоционалната част от тялото на човека и могат да покажат много

И...от тука много научих
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Съвети-много. Аз ще ви кажа само 1-правете го с желание и с наслада. Няма начин да не му хареса........Каквато и техника да прилагаме, ако не си личи вложената страст и собственото ни желание, резултатът няма да е така задоволителен. Същото важи и за мъжете. Ако ни правят орална любов по такъв начин, че желанието им личи, то оргазмът на жената ще е налице и то за кратко време.

Град
    At home...
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    Tova sa hubavi suveti, mn pou4itelno.No imam edin problem, avera mi ima golqm gudel po topkite, korema i krusta , kakvo da pravq v takiv slu4ai.kato pluzna ezi4e po korema krusta mu toi otka4a ot gudel, a ako go dokosna po topkite ,napravo poludqva, na men tova mn mi prechi.kakvo da go pravq ?
    И моя е същия,ама не и по топките, така че с тях нямам проблем...А за другите неща- мисля че ги правя почти всичките

Цитирай Първоначално написано от Aleksandar Stefanov
    хах бате и аз имам същия проблем. И мойта приятелка казва същото, че не иска да и се изхвърлям в устата и аз от това мн се дразня. Какво да правя ?

ami opitai spermata nqkoi pat kolko e vkusna i 6te razbere6 za6to
    I`m surrounded by liars everywhere I turn...
    I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
    I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
    I don`t want to be anything other than me....

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от Treselle
    Цитирай Първоначално написано от Aleksandar Stefanov
    хах бате и аз имам същия проблем. И мойта приятелка казва същото, че не иска да и се изхвърлям в устата и аз от това мн се дразня. Какво да правя ?

ami opitai spermata nqkoi pat kolko e vkusna i 6te razbere6 za6to
    I kakvo? Losha li e?
    Eating isn't cheating - Arnold

Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К
    Runnaway кажи ми защо толкова ти харесва момичето да те гледа в очите ? кое толкова те възбужда ? какво си представяш толкова като ти лапа и като те гледа.Аз нямам нищо против да го гледам в очите ама си мисля че като някоя курва ставам така
    Ами приятно е .. в смисъл виждаш че това и доставя удоволствие, че те желае ... чрез погледа можеш да му кажеш всичко без даже да изречеш една дума .. общо взето мисля че е това !!!
    И аз мисляче гледането в очите въздейства.Нит съм момче,нит съм праила свирка,но за мен очите са най-емоционалната част от тялото на човека и могат да покажат много

И...от тука много научих
    Докато правиш свирка на момче, повярвай ми той не си мисли колко прекрасна душа имаш. Истината е точно в това, че когато му духаш и го гледаш в очите му изглеждаш мръснишки и дръзка и това го възбужда. Пенисът му потъва в устата ти, ти го гледаш с желание и той се чувства велик. Това е. Затова и свирката е нещо мн специално и трябва да се заслужи

ДА НИ Е КЕФ ДА НО ПЪК ЧАК ДА ПОЛУДЕЕМ
    Устаряхме и Полудяхме
    АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ

Цитирай Първоначално написано от death proof
    Цитирай Първоначално написано от ЛаСт!К

И...от тука много научих
    Докато правиш свирка на момче, повярвай ми той не си мисли колко прекрасна душа имаш. Истината е точно в това, че когато му духаш и го гледаш в очите му изглеждаш мръснишки и дръзка и това го възбужда. Пенисът му потъва в устата ти, ти го гледаш с желание и той се чувства велик. Това е. Затова и свирката е нещо мн специално и трябва да се заслужи
    Ми няма лошо,да се мисли за велик,нека се заблуждава
    Ако скочиш ти...

...Скачам и аз

Град
    sofia
    ima efekt momi4e powqrwaite
    RWH

Повече от фен
    Град
    София
    Може би трябва да вкара още няколко съвета .. актуализирани
    Jedem das Seine!

bravo mn dobra temi4ka 6te vidim dali 6te poludee samo ot edna [size=24[img][/img]

Хмм много интересна тема, дано се появят доста по ентусиазирани девойки )

Проблема с вкуса на спермата и гълтането се решава много лесно, просто не е нужно да я опитваш ааа направо гълташ.

Щом усетиш, че партньора ти свършва гълташ аааа не си го разхождаш из устата от любопитство

Първия път опитай после ако не ти харесва не го опитвайй ааа просто го изстрелваш в хранопровода.

Идва един друг момент как да си го вкарате в гърлото члена на партньора си. Твърде е вероятно е да повърнете това е защото гърлото има реакция когато нещо упре да го изхвърли, ( в случая повдига ти се и повръщаш).
    Този рефлекс може да се игнорира и е доста лесно просто трябва да практикувате с нещо друго като банан например и когато мислите, че сте готови мижете да изненадате приятеля си )

!!!! НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА ДАЛИ СЕГА ЩЕ ПОВЪРНА ИЛИ НЕ ПРОСТО ГО ГЛЕДАЙТЕ КАК СИ УМИРА ОТ КЕФ !!!!!
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Мога да направя всичко др..но да го гледам в очите по време на свирка не мога...леле..ужасно ме е срам,това не мога..никога..
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си