- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накараме приятеля си да полудее от една свирка ?!?!?
Абе, чудя се дали темата е още актуалнаЯ да я събудим
![]()
Jedem das Seine!
Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
super mn qko si go napisal
![]()
Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!
"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!
mersi za suvetite! 4uvala sum po4ti vsi4kite ne6ta ama ne znaeh dali naistina e takasega kato go 4uvam ot mom4e 6te go izprobvam! Otnovo blagodarq
![]()
Първоначално написано от XXX_f
vurjigo da ne murda
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
Супер тема, хубаво е, че някой я актуализира.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от {{{SuN4o}}}`F
.....Love You Forever..........
+1Първоначално написано от Forever_love_
![]()
автораПървоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
много е добра темата наистина, единственото нещо, което иначе не ми харесва на свирките е, че като гълташ и ти пари на гърлото..
![]()
![]()
Темата е много вълнува6та и полезна особено за моми4етата![]()
Тъи като каза 4е е строго индивидуално аз 6те си изкажа мнението...
"Съвет едно" и "Съвет седем" ги отри4ам напълно !със "Съвет пет" и "Съвет 6ест" съм съгласен и "Съвет две" и "Съвет 4етири" ми допадат, а "Съвет три" ми е безразли4ен това е по преценка на моми4ето ве4е...
И 1 съвет от мен - моми4ета да внимавате със зъбите![]()
/Не ме мислете за големия разбира4 6тото съм девствен и не са ми правили свирки/
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Posleden savet spazvaite vsi4kite tezi saveti![]()
98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!
Vzemi nqkoq qka pritelka da pomaga pri svirkata i ti garantiram, che priatelq ti shte poludee ot kef![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Момиче съм, но мога да дам един съвет-от лимон езичето става грапаво![]()
И хиляди слънца да засветят на този свят моята усмивка ще ги заслепи, и всички диаманти и злата да заблестят няма да блестят като мойте две очи.
И аз мисляче гледането в очите въздейства.Нит съм момче,нит съм праила свирка,но за мен очите са най-емоционалната част от тялото на човека и могат да покажат многоПървоначално написано от Runnaway
![]()
И...от тука много научих![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Съвети-много. Аз ще ви кажа само 1-правете го с желание и с наслада. Няма начин да не му хареса........Каквато и техника да прилагаме, ако не си личи вложената страст и собственото ни желание, резултатът няма да е така задоволителен. Същото важи и за мъжете. Ако ни правят орална любов по такъв начин, че желанието им личи, то оргазмът на жената ще е налице и то за кратко време.
И моя е същия,ама не и по топките, така че с тях нямам проблем...А за другите неща- мисля че ги правя почти всичкитеПървоначално написано от XXX_f
![]()
ami opitai spermata nqkoi pat kolko e vkusna i 6te razbere6 za6toПървоначално написано от Aleksandar Stefanov
![]()
I`m surrounded by liars everywhere I turn...
I`m surrounded by imposters everywhere I turn...
I`m surrounded by identity crisis everywhere I turn...
I don`t want to be anything other than me....
I kakvo? Losha li e?Първоначално написано от Treselle
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Докато правиш свирка на момче, повярвай ми той не си мисли колко прекрасна душа имаш. Истината е точно в това, че когато му духаш и го гледаш в очите му изглеждаш мръснишки и дръзка и това го възбужда. Пенисът му потъва в устата ти, ти го гледаш с желание и той се чувства велик. Това е. Затова и свирката е нещо мн специално и трябва да се заслужиПървоначално написано от ЛаСт!К
![]()
ДА НИ Е КЕФ ДА НО ПЪК ЧАК ДА ПОЛУДЕЕМ![]()
![]()
![]()
Устаряхме и Полудяхме
АРЕ САМО ДА НЕ МЕ ЗАНИМААТЕ ЧЕ ИНАЧЕ ДЕДО ГОСПОД НЯМА ДА ВИ ПРОСТИ ЗА ГРЕХОВЕТЕ КОИТО ЩЕ НАПРАВИТЕ
Ми няма лошо,да се мисли за велик,нека се заблуждаваПървоначално написано от death proof
![]()
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз
Може би трябва да вкара още няколко съвета .. актуализирани![]()
![]()
Jedem das Seine!
bravo mn dobra temi4ka 6te vidim dali 6te poludee samo ot edna[size=24[img][/img]
Хмм много интересна тема, дано се появят доста по ентусиазирани девойки)
Проблема с вкуса на спермата и гълтането се решава много лесно, просто не е нужно да я опитваш ааа направо гълташ.
Щом усетиш, че партньора ти свършва гълташ аааа не си го разхождаш из устата от любопитство
Първия път опитай после ако не ти харесва не го опитвайй ааа просто го изстрелваш в хранопровода.
Идва един друг момент как да си го вкарате в гърлото члена на партньора си. Твърде е вероятно е да повърнете това е защото гърлото има реакция когато нещо упре да го изхвърли, ( в случая повдига ти се и повръщаш).
Този рефлекс може да се игнорира и е доста лесно просто трябва да практикувате с нещо друго като банан напримери когато мислите, че сте готови мижете да изненадате приятеля си
)
!!!! НЕ МИСЛЕТЕ ЗА ТОВА ДАЛИ СЕГА ЩЕ ПОВЪРНА ИЛИ НЕ ПРОСТО ГО ГЛЕДАЙТЕ КАК СИ УМИРА ОТ КЕФ !!!!!
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
Мога да направя всичко др..но да го гледам в очите по време на свирка не мога...леле..ужасно ме е срам,това не мога..никога..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!