- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накараме приятеля си да полудее от една свирка ?!?!?
Хахаха аз пък точно ще ви кажа, че си е строго индивидуално... моя му треперят краката под мен (ние го правим по-често той си лежи аз го действам) ииии да ви кажа казва, че правя чудеса... та щях да казвам, че то се усеща кое му харесва и кое не![]()
Да,наистина се усеща кое му харесва...и като даде индикации,го повтарям.Най-много му харесва без ръце...И докато пениса е още по-сух,да захващам отстрани с уста и да го движа нагоре-надолу...Също да му направя една пътечка от сок от някакъв плод(директно от плода),и да го оближа...Обичам на светло,да го гледам през това време в очите(то става с времето,в началото ми се струваше курвенско и стоях със здраво стиснати очи)А как си поисквам....ами просто плъзвам ръка и му казвам примерно "Искам да си прав и да гледаш..." или нещо подобно и веднага се възбужда
![]()
Bump!
![]()
Jedem das Seine!
Моя твърди, че правя много хубави свирки и се радвам, че смята така.
Аз никога не почвам направо от свирката както беше написал. Обикновенно сядам в скута му, почвам да го целувам, да се натискаме, той някъф ми пъшка тихичко(това го обожавам супер сладурско е и възбуждащо). Почвам да му галя члена през дънките, докато не се надърви....общо взето за секунда, даже и преди да съм го пипнала.
![]()
Обичам да го гледам в очите и да наблюдавам как му харесва. Радва ме да му го ближа целия от долу нагоре, по ципичката при главичката, да го целувам и естествено и останалото, което си е самата свирка.
Един път случих на момче с лоша хигиена и, въпреки, че си изми онази работа пак вкуса си беше гаден....за радлика от това моя си спазва много добра хигиена и много ме радва вкуса на капчиците, които излизат от члена му...супер сладки са![]()