.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 105
    Повече от фен
    Град
    София

Как да накараме приятеля си да полудее от една свирка ?!?!?

Това е темата, в която ние момчетата ще казваме какво ни харесва, какво трябва да правите, за което не сте се сетили, какво трябва да говорите, какво не трябва да говорите или с две думи - КАК ДА НИ ИЗДУХАТЕ (казвам го в добрият смисъл, а не като да ни духате, по-скоро като как да ни продухате мозъците от кеф)...

1. Съвет Номер Едно - Гледайте ни в очите колкото се може повече ... усмихвайте се, гледайте перверзно, импровизирайте !!

2. Съвет Номер Две - Не започвайте направо с това да Го лапнете - играйте си с него, още докато е в боксерките можете да до накарате да се втвърди като стомана само с едно прекарване на пръстите по Него!!

3. Съвет Номер Три - Не е нужно да говорите нищо, когато искате да направите свирка на някого .. даже мълчанието е много по-възбуждащо понякога.. Замълчете и бавно се насочете към Пениса с нежни целувки по цялото тяло ...

4. Съвет Номер Четири - Когато прекарате нежно ноктите си по Топките се получава нещо като почесване, което е убийствено пряитно ... и НИКОГА не смучете топките с всичка сила и не ги хапете силно .. бъдете нежни - ближете ги, целувайте ги, докосвайте ги с пръстчета, с нокти .. не говоря за бърза свирка в кенефа в училище или в някое кафене, а за истинска УБИЙСТВЕНА свирка, от която обикновено получавам СЪРЦЕТУП и ГЛАВОЗАМАЙ

5. Съвет Номер Пет - Когато Го ближете си движете езика възможно най-бавно по него, през това време можете да ни гледате в очите ... Не го ближете като сладолед - бързо и целия .. ближете го бавно и навсякъде .. концентрирайте се върху мястото където е основата на Главичката и горната страна на Главичката .. Цялата главичка е супер чувствителна .. опитайте да хванете Члена с ръка и да потъркате горната страна на Главичката в езика си .. усещането е много приятно!!!!

Съвет Номер Шест - Започвате да го лапате - лапайте го бавно, обгръщайте го с устни, но не смучете много силно .. правете го нежно, не забравяйте да ни гледате в очите ... започнете да въртите главата си докато го лапате .. в смисъл .. въртете главата си наляво и надясно, за да се получи нещо като движението на ръката докато мастурбира - промяна на усещанията по целият член .. което е невероятно приятно...

Съвет Номер Седем - Какво правим с ръцете си .. Ако сте легнали при всичко положения трябва да се подпирате поне с едната ръка, но ако сте на колене можете да намерите прилежение и за двете ръце ... Рязкото движение на едната ръка по члена не винаги е приятно .. движете ръката си бавно и нежно сякаш едвам се докосва в Пениса .. въртете я подобно на главата в Съвет Номер Шест ... докосвайте Топките .. можете да си прекарате пръстите по ануса на приятелят си ако не сте гнусливи (естествено хигиената трябва да е на ниво) даже можете да задържите пръста си върху ануса и дори да го вкарате (ползвайте нещо като лубрикант, защото ануса е едно от най-чувствителните части от човешкото тяло и страшно лесно се наранява) .. разстоянието между ануса и топките е адски чувствително .. ДОКОСВАЙТЕ ГО ... драскайте корема на момчето, вътрешните страни на бедрата му ...

Всичко това е стого индивидуално ... Но тази тема е за това .. моля момчета като пишем да сме по-точни и ясни, за да получим перфектната свирка .. Приемаме мненията на момичетата ..

От мен беше началото .. нека всички добри идеи да започнат да се събират .. СЕГА !!!!
    Jedem das Seine!

М по принцип правя 90% от нещата,които си написал на мъжа ми Но ще изпробвам останалите 10% като се върне от Варна Обещавам.
    I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Tova sa hubavi suveti, mn pou4itelno.No imam edin problem, avera mi ima golqm gudel po topkite, korema i krusta , kakvo da pravq v takiv slu4ai.kato pluzna ezi4e po korema krusta mu toi otka4a ot gudel, a ako go dokosna po topkite ,napravo poludqva, na men tova mn mi prechi.kakvo da go pravq ?

re:

e hubo sega tva e tupo be ti sa skusala ot pisane i nakraq ,,neka si4ki...ko be6e-SEGA,, em are pomisli si ne moyj da napray6 4udesa ako nqma6 trenink vikam az-moqt deviz e ,,KOYTO NE ME PONASQ,DA SA IZNASQ!,,taka 4e suotvetno,,NA KOYTO NE MU HARESVA DA SI PRAVI KEFA SAM-AKO MOJE,,
    Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!

Guest

Re: re:

Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    e hubo sega tva e tupo be ti sa skusala ot pisane i nakraq
    ne moga da razbera 6tom ne si pro4ela vnimatelno dori purviqt red za kvo vob6te si pravi6 truda da komentira6

Код:
    Това е темата, в която ние МОМЧЕТАТА ще казваме какво ни харесва

Фен
    Град
    STADIO OLIMPICO

Re: re:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от kateto^^
    e hubo sega tva e tupo be ti sa skusala ot pisane i nakraq
    ne moga da razbera 6tom ne si pro4ela vnimatelno dori purviqt red za kvo vob6te si pravi6 truda da komentira6

Код:
    Това е темата, в която ние МОМЧЕТАТА ще казваме какво ни харесва
    BLONDE

Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!

Град
    пред компа
    Супер съвети много добре

Супер .. ще си ги принтирам ... викам го авера в нас, слагам очилата, правя една дупка на листа, закачам му го на пишк@та и се почва. Стъпка едно ...
    То си идва отвътре бе хора, като правиш свирка не мислиш оф сега кво трябваше да направя на 4то място и имаше ли запетайка след това

Иначе няма съмнение постарало се е момчето

I LOVE MY SEX

Повече от фен
    Град
    София
    Това са просто съвети, а не ТОЧНАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ОТ ДЕЙСТВИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАТЕ !!!!! Това са съвети, за които ще е хубаво да се сещате !!!!! Не съм написал тема как се прави свирка - това след това след това и накрая - хоп !!!!!!!!!!! Мислете малко, драги дами !!!!!!!!!!!

И да добавя още нещо ...

Следващ Съвет - Най-приятното усещане, когато един мъж свършва е това жената да продължава да му прави свирка, докато свършва - демек да й свърши в устата (гълтането не е задължително) .... Това мен просто ме убива от кеф ..
    Jedem das Seine!

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Това са просто съвети, а не ТОЧНАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ОТ ДЕЙСТВИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАТЕ !!!!! Това са съвети, за които ще е хубаво да се сещате !!!!! Не съм написал тема как се прави свирка - това след това след това и накрая - хоп !!!!!!!!!!! Мислете малко, драги дами !!!!!!!!!!!

И да добавя още нещо ...

Следващ Съвет - Най-приятното усещане, когато един мъж свършва е това жената да продължава да му прави свирка, докато свършва - демек да й свърши в устата (гълтането не е задължително) .... Това мен просто ме убива от кеф ..
    Това наистина е много хубаво, да седи да ти бие чекия и да й е в устата и да й свършвам в устата и тя да продължава да ми го лапа, това е номер едно

Повече от фен
    Град
    София
    Може да те "свърши" само с устните си .. ръцете й може да докосват топките ти примерно !!!! Но просто да усещам движението на устни по Члена си когато свършвам ме изстрелва в Орбита
    Jedem das Seine!

Цитирай Първоначално написано от Runnaway
    Може да те "свърши" само с устните си .. ръцете й може да докосват топките ти примерно !!!! Но просто да усещам движението на устни по Члена си когато свършвам ме изстрелва в Орбита
    Ти да не си писал някоя книга за трикове ?

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    bravo mn dobri saveti
    Love you Kris !!!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ще ги имам впредвид за следващият път тея неща!

un
    Guest
    Еми то това само си представям колко ше е невероятно да свършиш от свирка, да но идва и проблемът ако приятелката ти не иска да и свършваш в устата ? На мен адски много ми се иска, но тя казва че я било гнус , как да и кажа е въпросът да я убедя по някакъв начин и накрая тя ако реши да го направи все пак да е по свое убеждение а не някак си с погнуса от цялата работа и накрая и двамата да изпитаме максимални удоволствия.Защото си е лесно ся ше отида я бивше гадже или някой приятелка, ще се изчукаме на добра воля ше ми направи яко свирка ще ми е адски кеф ама остава това че съм изневерил а не искам ...

Мариянаа
    Guest
    Runnaway кажи ми защо толкова ти харесва момичето да те гледа в очите ? кое толкова те възбужда ? какво си представяш толкова като ти лапа и като те гледа.Аз нямам нищо против да го гледам в очите ама си мисля че като някоя курва ставам така

pravi ste 4e svur6vaneto v usta e opredeleno neveroqtno!Oba4e ako ne i e kef da i se praznq v ustata i svur6vam na gurdite ili korem4eto!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Мариянаа
    Runnaway кажи ми защо толкова ти харесва момичето да те гледа в очите ? кое толкова те възбужда ? какво си представяш толкова като ти лапа и като те гледа.Аз нямам нищо против да го гледам в очите ама си мисля че като някоя курва ставам така
    Ами приятно е .. в смисъл виждаш че това и доставя удоволствие, че те желае ... чрез погледа можеш да му кажеш всичко без даже да изречеш една дума .. общо взето мисля че е това !!!
    Jedem das Seine!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Пенис
    Топки
    Той
    Го
    Хуах,хората пишат така името на Господ
    Знам, но просто съм го писал така, за да не се получават двусмислици !!!! Моля да ме извините !!!!!!
    Jedem das Seine!

Фен
    Град
    Sofia
    Коя ше ми ги прави тия неща хАХАХ

Ми трябва малко мерак и стават нещата

Guest
    aide sega nqkoq dama da pusne tema kak momi4etata obi4at da im se pravi frenska

bravo

=D> Super sa si savetite,kvo iskate,dosta hora si nqmat predstava kakvo to4no im haresva na mom4etata.Li4no az 6te gi probvam vednaga tiq saveti

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Runnaway добра тема !
    радваш ме \/
    2 т. от правилника. Бан на профил

туй е яко миси мн и ми помогнахте за утре хахаха поечето неща ги прая де ама ся не всичко хихи :P {} 10x
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си