- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да накараме приятеля си да полудее от една свирка ?!?!?
Това е темата, в която ние момчетата ще казваме какво ни харесва, какво трябва да правите, за което не сте се сетили, какво трябва да говорите, какво не трябва да говорите или с две думи - КАК ДА НИ ИЗДУХАТЕ (казвам го в добрият смисъл, а не като да ни духате, по-скоро като как да ни продухате мозъците от кеф)...
1. Съвет Номер Едно - Гледайте ни в очите колкото се може повече ... усмихвайте се, гледайте перверзно, импровизирайте !!![]()
2. Съвет Номер Две - Не започвайте направо с това да Го лапнете - играйте си с него, още докато е в боксерките можете да до накарате да се втвърди като стомана само с едно прекарване на пръстите по Него!!
3. Съвет Номер Три - Не е нужно да говорите нищо, когато искате да направите свирка на някого .. даже мълчанието е много по-възбуждащо понякога.. Замълчете и бавно се насочете към Пениса с нежни целувки по цялото тяло ...
4. Съвет Номер Четири - Когато прекарате нежно ноктите си по Топките се получава нещо като почесване, което е убийствено пряитно ... и НИКОГА не смучете топките с всичка сила и не ги хапете силно .. бъдете нежни - ближете ги, целувайте ги, докосвайте ги с пръстчета, с нокти .. не говоря за бърза свирка в кенефа в училище или в някое кафене, а за истинска УБИЙСТВЕНА свирка, от която обикновено получавам СЪРЦЕТУП и ГЛАВОЗАМАЙ![]()
5. Съвет Номер Пет - Когато Го ближете си движете езика възможно най-бавно по него, през това време можете да ни гледате в очите ... Не го ближете като сладолед - бързо и целия .. ближете го бавно и навсякъде .. концентрирайте се върху мястото където е основата на Главичката и горната страна на Главичката .. Цялата главичка е супер чувствителна .. опитайте да хванете Члена с ръка и да потъркате горната страна на Главичката в езика си .. усещането е много приятно!!!!
Съвет Номер Шест - Започвате да го лапате - лапайте го бавно, обгръщайте го с устни, но не смучете много силно .. правете го нежно, не забравяйте да ни гледате в очите ... започнете да въртите главата си докато го лапате .. в смисъл .. въртете главата си наляво и надясно, за да се получи нещо като движението на ръката докато мастурбира - промяна на усещанията по целият член .. което е невероятно приятно...
Съвет Номер Седем - Какво правим с ръцете си .. Ако сте легнали при всичко положения трябва да се подпирате поне с едната ръка, но ако сте на колене можете да намерите прилежение и за двете ръце ... Рязкото движение на едната ръка по члена не винаги е приятно .. движете ръката си бавно и нежно сякаш едвам се докосва в Пениса .. въртете я подобно на главата в Съвет Номер Шест ... докосвайте Топките .. можете да си прекарате пръстите по ануса на приятелят си ако не сте гнусливи (естествено хигиената трябва да е на ниво) даже можете да задържите пръста си върху ануса и дори да го вкарате (ползвайте нещо като лубрикант, защото ануса е едно от най-чувствителните части от човешкото тяло и страшно лесно се наранява) .. разстоянието между ануса и топките е адски чувствително .. ДОКОСВАЙТЕ ГО ... драскайте корема на момчето, вътрешните страни на бедрата му ...
Всичко това е стого индивидуално ... Но тази тема е за това .. моля момчета като пишем да сме по-точни и ясни, за да получим перфектната свирка.. Приемаме мненията на момичетата ..
От мен беше началото .. нека всички добри идеи да започнат да се събират .. СЕГА !!!!![]()
Jedem das Seine!
М по принцип правя 90% от нещата,които си написал на мъжа миНо ще изпробвам останалите 10% като се върне от Варна
Обещавам.
I see the angels,I'll lead them to your door.There's no escape now no mercy no more......
e hubo sega tva e tupo be ti sa skusala ot pisane i nakraq ,,neka si4ki...ko be6e-SEGA,, em are pomisli si ne moyj da napray6 4udesa ako nqma6 trenink vikam az-moqt deviz e ,,KOYTO NE ME PONASQ,DA SA IZNASQ!,,taka 4e suotvetno,,NA KOYTO NE MU HARESVA DA SI PRAVI KEFA SAM-AKO MOJE,,![]()
![]()
Живейте така сякаш няма да има утре!Животът е кратък-Обидно кратък!
ne moga da razbera 6tom ne si pro4ela vnimatelno dori purviqt red za kvo vob6te si pravi6 truda da komentira6Първоначално написано от kateto^^
Код:Това е темата, в която ние МОМЧЕТАТА ще казваме какво ни харесва
BLONDEПървоначално написано от Анонимко
Ти беше малко глезено дете и ти трябваше играчка.Аз ти дадох моето сърце,но ти в играта си го смачка!
Супер съвети много добре
Супер .. ще си ги принтирам ... викам го авера в нас, слагам очилата, правя една дупка на листа, закачам му го на пишк@та и се почва. Стъпка едно ...![]()
То си идва отвътре бе хора, като правиш свирка не мислиш оф сега кво трябваше да направя на 4то място и имаше ли запетайка след това![]()
Иначе няма съмнение постарало се е момчето![]()
I LOVE MY SEX
Това са просто съвети, а не ТОЧНАТА ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ ОТ ДЕЙСТВИЯ, КОЯТО ТРЯБВА ДА СПАЗВАТЕ !!!!! Това са съвети, за които ще е хубаво да се сещате !!!!! Не съм написал тема как се прави свирка - това след това след това и накрая - хоп !!!!!!!!!!! Мислете малко, драги дами !!!!!!!!!!!
И да добавя още нещо ...
Следващ Съвет - Най-приятното усещане, когато един мъж свършва е това жената да продължава да му прави свирка, докато свършва - демек да й свърши в устата (гълтането не е задължително) .... Това мен просто ме убива от кеф ..
Jedem das Seine!
Това наистина е много хубаво, да седи да ти бие чекия и да й е в устата и да й свършвам в устата и тя да продължава да ми го лапа, това е номер едноПървоначално написано от Runnaway
![]()
Може да те "свърши" само с устните си .. ръцете й може да докосват топките ти примерно !!!! Но просто да усещам движението на устни по Члена си когато свършвам ме изстрелва в Орбита
Jedem das Seine!
Ти да не си писал някоя книга за трикове ?Първоначално написано от Runnaway
![]()
Ще ги имам впредвид за следващият път тея неща!![]()
Еми то това само си представям колко ше е невероятно да свършиш от свирка, да но идва и проблемът ако приятелката ти не иска да и свършваш в устата ? На мен адски много ми се иска, но тя казва че я било гнус, как да и кажа е въпросът да я убедя по някакъв начин и накрая тя ако реши да го направи все пак да е по свое убеждение а не някак си с погнуса от цялата работа и накрая и двамата да изпитаме максимални удоволствия.Защото си е лесно ся ше отида я бивше гадже или някой приятелка, ще се изчукаме на добра воля ше ми направи яко свирка ще ми е адски кеф ама остава това че съм изневерил а не искам ...
Runnaway кажи ми защо толкова ти харесва момичето да те гледа в очите ? кое толкова те възбужда ? какво си представяш толкова като ти лапа и като те гледа.Аз нямам нищо против да го гледам в очите ама си мисля че като някоя курва ставам така
pravi ste 4e svur6vaneto v usta e opredeleno neveroqtno!Oba4e ako ne i e kef da i se praznq v ustata i svur6vam na gurdite ili korem4eto!![]()
Ами приятно е .. в смисъл виждаш че това и доставя удоволствие, че те желае ... чрез погледа можеш да му кажеш всичко без даже да изречеш една дума .. общо взето мисля че е това !!!Първоначално написано от Мариянаа
Jedem das Seine!
Знам, но просто съм го писал така, за да не се получават двусмислици !!!! Моля да ме извините !!!!!!Първоначално написано от Whisskas
![]()
Jedem das Seine!
Коя ше ми ги прави тия неща хАХАХ
Ми трябва малко мерак и стават нещата
aide sega nqkoq dama da pusne tema kak momi4etata obi4at da im se pravi frenska![]()
=D> Super sa si savetite,kvo iskate,dosta hora si nqmat predstava kakvo to4no im haresva na mom4etata.Li4no az 6te gi probvam vednaga tiq saveti![]()
Runnaway добра тема !
радваш ме \/
2 т. от правилника. Бан на профил
туй е яко миси мн и ми помогнахте за утре хахаха поечето неща ги прая де ама ся не всичко хихи :P{} 10x
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO