- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated: Как да у покажа, че вече аз страдам за него?
ve4e pravih podobna tema ama ne6to mn q zakysah i iskam prosto da kaja na nqkoi koito da ne me sydi! to ob6to vzeto pred istoriqta e cqloto minalo lqto playboy-q na daskaloto me haresva6e a az samo go otrqzvah na zelenoto se zabihme 2 ve4eri no az pak go otrqzah zaradi edna moq priqtelka i tukmo po4nah da go haresvam i bqh gotova da trugneme za da ne mu e gadno i sy6tiq den toi trugna s edna pa4a deto super mn me drazni!!! tolkova me e qd na sebe si i si nqmam na ideq kakvo da napravq! edin priqtel na vyprosnoto mom4eto koeto mi e super dobyr fr i na mene mi kaza 4e ako dam nqkykyv znak na playboy-q toi 6te doide pri men no si nqmam i na ideq kakvo ve4e da pravq molq vi kajete mi kak da mu pokaja 4e ve4e az stradam za nego?? ako ne vi se pi6e pone mersi 4e pro4etohte i moito pisanie
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Хах, пробва се при теб: ако стане - стане, ако не - не; след това се пробва при друга - същия принцип.
За какво трябва да му падаш в краката? Дръж се на ниво.
Какво значи плейбоя? Ако е този, който си сменя момичетата като носни кърпичкиможеш да си сигурна, че добре си направила като си го отрязала и че ще сбъркаш, ако му се молиш сега! А пък ако просто искаш да си поредната в списъка...иди и му го кажи!
Такива връзки със плейбои свършват много често със сълзи,тъга,раздяла и лоши спомени.За него няма значения коя си ти,какво се крие в душата ти-гледа само външния вид!Опитал се е да бъде с теб,ама ти си му отказала и той веднага си намерил друга.Голямо страдание му ударил по теб,а?Въобще недей да съжаляваш за постъпката си и недей да му даваш надежди че искаш пак да си с него.Никога не можеш да изградиш една сериозна връзка с момче,за което ти ще си просто играчка,която след като му омръзне ще я захвърли и ще си намери друга за минути![]()
Както вече казаха, дръж се на ниво.
Фактът, че тръгва, с която му падне, говори сам за себе си.![]()
О да ти имам проблемите пък на тебеЕми върви и му кажи направо,въпреки че щом толкова бързо се е фанал с друга едва ли си била "спецялна" за него,сигурно поредната забивка,но ти си знаеш.. То и аз бях в тва положение,само дето не с плейбоя на училището,ами с един от плейбоите на града...дърпах се,дърпах се..ама накрая му дадох шанс... и не съжалявам,защото много се обичахме,но нали съм си тъпичко,преебах нещата
Whatever
Успех!
Now I will tell you what I've done for you!! 50 thousand tears I've cried, screaming, deceiving and bleeding for you... And you still won't hear me...
ми само искам да допълня 4е всъ6ност знам 4е за него не бях просто поредната за6тото заради мен тои цяла год не ходи с никои и бе6е на мое разположение и то4но когато аз го поисках тои тръгна с другата как може то4но сега...![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Не мисля че има какво да направиш сега,освен да му се молиш!Ако е трябвало да тръгнеш,е трябвало тогава,не сега!!!Но ако все пак искаш да тръгнеш с него отивай и му се моли!Първоначално написано от remember_the_name