.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    фитнеса не помага казах най напред да играе баскет да тича и да кара колело и му стига и коремни преси също :Р :P
    Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO

Guest
    Vupros na vkus spored men,no mislq 4e pove4eto ne haresvat pulni mom4eta.Ami spored men trqbva da napravi6 ne6to po vuprosa

Супер фен
    Вземи отслабни

Повече от фен
    Emi mnogo veroiatno.Az li4no haresvam edinstveno i samo slabi mom4eta{teia s muskolite sa ujasni}.

Фен
    Град
    TaM nQKaDe
    ами според мен за всеки влак си има пътници така 4е не се притесняваи 6те има много моми4ета които 6те те харесват заради самия тебе а не заради вън6ния ти вид аз ли4но не харесвам дебели мом4ета но всеки си има собствено мнение и разли4ен вкус
    nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi

Re: Momi4etata haresvat li pylni mom4eta

Цитирай Първоначално написано от victor
    Zdr all mislq si 4e sam pylen i zatova ne me haresvat momi4etata dali e ot tova pls help
    emi fani otslabni....s laskane na bastuna,nema da preospeesh ;]
    treniraite be hora, az treniram 5 pati v sedmica,direktno sled ochilishte...qm super mnogo i za nekva si sedmica sam otslabnal s 5 kg ..predi bqh 62 sq sam 55..nishto chudno da sam otslabnal pak..mamkamu! mnoo trqq da nabivam..hah,birata si varshi rautata :]

p.p.- po temata--> momichetata ne haresvat debeli momcheta---- samata istina...osven ako momicheto e debelo *)

Повече от фен
    Град
    Стара Загора

0, Боже !

Пиленце, малък си още. Нормално е децата да не знаят какво искат. Ако ти самият мислиш, че е заради килограмите... положи малко усилия да отслабнеш. Ако не се получи... тегли им една майна. Хахаха Имаш още много да се развиваш и т.н. С времето и с твоите усилия, резултат ще има. Аз лично мисля, че само повърхностните хора гледат килограмите, но... всеки си има собствено мнение.
    Целувки и.... главата горе.
    :P
    0БиЧайТе СЕ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си