- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Momi4etata haresvat li pylni mom4eta
фитнеса не помага казах най напред да играе баскет да тича и да кара колело и му стига и коремни преси също :Р :P![]()
![]()
![]()
Погледна ли към теб дъхът ми спира,очите се затварят,сърцето ми замира!Очите ти прекрасни напълно ме плениха,а устните ти нежни в моите се впиха!{} L0vE yUoO
Vupros na vkus spored men,no mislq 4e pove4eto ne haresvat pulni mom4eta.Ami spored men trqbva da napravi6 ne6to po vuprosa
Вземи отслабни![]()
Emi mnogo veroiatno.Az li4no haresvam edinstveno i samo slabi mom4eta{teia s muskolite sa ujasni}.
ами според мен за всеки влак си има пътници така 4е не се притесняваи 6те има много моми4ета които 6те те харесват заради самия тебе а не заради вън6ния ти видаз ли4но не харесвам дебели мом4ета но всеки си има собствено мнение и разли4ен вкус
![]()
nObOdY Is PeRfEcT...I`m NoBoDi
emi fani otslabni....s laskane na bastuna,nema da preospeesh ;]Първоначално написано от victor
treniraite be hora, az treniram 5 pati v sedmica,direktno sled ochilishte...qm super mnogo i za nekva si sedmica sam otslabnal s 5 kg ..predi bqh 62 sq sam 55..nishto chudno da sam otslabnal pak..mamkamu! mnoo trqq da nabivam..hah,birata si varshi rautata :]
p.p.- po temata--> momichetata ne haresvat debeli momcheta---- samata istina...osven ako momicheto e debelo *)
Пиленце, малък си още.Нормално е децата да не знаят какво искат. Ако ти самият мислиш, че е заради килограмите... положи малко усилия да отслабнеш. Ако не се получи... тегли им една майна. Хахаха Имаш още много да се развиваш и т.н. С времето и с твоите усилия, резултат ще има. Аз лично мисля, че само повърхностните хора гледат килограмите, но... всеки си има собствено мнение.
Целувки и.... главата горе. :P