- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- puka li vi ot horskoto mnenie?
Това горе съм аз.Сори ако звучи агресивно,ама съм ядосана![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
да, интересувам се. и то много (; но само от мнението на хората, които обичам (;
а останалите да си мислят каквото си искат... не са ми никакви, нито ме познават, нито нищо.
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
И мен не ме интересува особено, но гледам да оставям добро впечатление за у хората без естествено да изменям на себе си.Но съвсем да не ти пука какво мислят другите е невъзможно.Аристотел е казал, че човек е обществен индивид.Ние живеем в общество по определени от него стандарти и всеки гледа да се вписва малко или много в тях![]()
някъде миналата седмица бе6е когато осъзнах 4е хората които супер мн оби4ам са мн големи лицемери и ми стана мн мн кофти! тогава докато бях на вънка не говорех ни6то а само слу6ах останалите и само 4увах как един по един обсъдиха вси4ки от компанията и се замислих какво ли говорят за мен като ме няма ама ве4е го преживях! така 4е ве4е не ми пука за хорското мнение за6тото пове4ето даже не слу6ат какво говорят и какво им се говори![]()
jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb
Човек,не трябва да ти пука за нищо!Както казва Pac : Fuck The World;както казва Slim : I Just Don't Give A Fuuuck!Следвай тез примери,човек...просто не трябва да ти пука за нищо и за никой(Говорим по принципПървоначално написано от Анонимко
)!
Та,накратко FUCK THE WORLD,I'LL LIVE AS I WANT TO!