.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Sarabi
    Това горе съм аз.Сори ако звучи агресивно,ама съм ядосана
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Повече от фен
    Град
    СС (;
    да, интересувам се. и то много (; но само от мнението на хората, които обичам (;
    а останалите да си мислят каквото си искат... не са ми никакви, нито ме познават, нито нищо.
    "група 13"
    HandOfBlood (Worthless )
    83.148.67.113
    83.148.67.116
    212.92.0.135
    212.21.143.157
    212.21.141.99

Guest
    И мен не ме интересува особено, но гледам да оставям добро впечатление за у хората без естествено да изменям на себе си.Но съвсем да не ти пука какво мислят другите е невъзможно.Аристотел е казал, че човек е обществен индивид.Ние живеем в общество по определени от него стандарти и всеки гледа да се вписва малко или много в тях

Фен
    Град
    sofia
    някъде миналата седмица бе6е когато осъзнах 4е хората които супер мн оби4ам са мн големи лицемери и ми стана мн мн кофти! тогава докато бях на вънка не говорех ни6то а само слу6ах останалите и само 4увах как един по един обсъдиха вси4ки от компанията и се замислих какво ли говорят за мен като ме няма ама ве4е го преживях! така 4е ве4е не ми пука за хорското мнение за6тото пове4ето даже не слу6ат какво говорят и какво им се говори
    jivotyt e teatyr i vsi4ki nie sme aktiori kakva rolq 6te igrae6 zavisi samo ot teb

Guest

Re: puka li vi ot horskoto mnenie?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    znam 4e ve4e ima6e takava tema...Doskoro si misleh 4e i na mene ne mi puka ot horskoto mnenie no qvno ne e taka.Seka kato razbrah kolko dvuli4ni mogat da budat horata koito sum smqtal za nai dobri priqteli i mi stana mn kofti.V tozi svqt e pulno s obitaci koito ti se pi6at golemi priqteli a samo gledat kak da ti zabiqt noj v gurba
    Човек,не трябва да ти пука за нищо!Както казва Pac : Fuck The World;както казва Slim : I Just Don't Give A Fuuuck!Следвай тез примери,човек...просто не трябва да ти пука за нищо и за никой(Говорим по принцип )!
    Та,накратко FUCK THE WORLD,I'LL LIVE AS I WANT TO!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си