.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 105
    Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    О, не съм на това мнение. Грима си е хубав и щом аз се харесвам ще се гримирам , защо мъжете си мислят , че всички жени правят всичко за тях и че трябва винаги да се съобразяват с тях!?
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>
    Mira bien, todo va mal y todo est

Фен
    Град
    nqkade tam...
    taka...1-vo horata s mn grim za slu4ai na nz na kakvo na maniq..napr az si hodq bez grim ama kogato mi stane ne6to na kojata,ixzleze mi pypka,imam obriv ili ne6to takova ii imam sre6ta ami 6te si sloja korektor ili fon dio ten...moliv -ponqkoga..no da ti kaja ima momi4eta koito slagat grim diskretno i nqma ni6to lo60 v tova,za6toto kozmetikata e sazdsadena i d apredpazva kojata ot vrednite vliqniq na okolnata sreda i pro4ie..pak i da ti kaja 4estno dosta mom4eta nqmat ni6to protiv diskreten grim..:0 a za momi4etata koito si slagat "maski" da protivna gledka sa.
    za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от aMf1
    грима подчертава хубавите черти на една жена 8) (стига да знае колко да слага де... :-s )
    И аз съм на това мнение.Когато е в умерени количества я прави по-красива:)

Guest
    ne se grimiram za6toto znam 4e sled 10-15 godini 6te prili4am na babi4ka.vinagi sym estestvena i mn rqdko sym si slagala moliv ili spirala.na sy6totomnenie sym 4e estestvenoto e po hubavo

Повече от фен
    Град
    V moqt si svqt
    Цитирай Първоначално написано от sk8girL
    Цитирай Първоначално написано от aMf1
    грима подчертава хубавите черти на една жена (стига да знае колко да слага де... )
    И аз съм на това мнение.Когато е в умерени количества я прави по-красива
    Napulno suglasna sum s vas

y
    Guest

Re: vajen vupros kum mladite momi4eta???

grima pod4ertava 4ertite na edn ajena sega evrno si e 4e nqma smsisul momi4eta po na 15 da se grimirat s supe rmn grim no nqkoi imat nujda po priqtno li
    6e ti e da gleda6 nqkvo momi4e s nekva gadn akoja i pupki ili namazana s pudra za d aprikrie nedostatacite po kojata taka 4e grima pomaga z amnogo ne6ta

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zdraveite na vsi4ki mladi momi4eta....az sum mom4e i sum na 18 godini....imam edin vapros kum vas...........................ZA6TO SE GRIMIRATE???nqkoq ot vas zadavala li si e toq vapros i zamislqla li se DALI GRIMIRANETO HARESVA NA MUJETE ILI TO4NO OBRATNOTO -OTBLUSKVA GI??? predpolagam ne ste!!!!! ne mislete 4e tova vi pravi po krasivi,naprotiv zagrozqva vi stra6no mnogo,razbiram da ste nqkoq lelka na 40 godini da ima kakvo da skrivate no na mladi momi4eta nqkaksi de da znam,......tvurdo sum na higienata i poddurjaneto na kojata,kremove maski za lice takiva ne6ta!!!!NO KATO ZAPO4NETE DA SE MAJETE S SENKI FONDIOTENI MOLIVI SPIRALI I DE DA ZNAM O6TE KVO -KAKVO DA VI KAJA PROSTO E GROZNO,KATO VIDQ NQKOE TAKA NAMACANO MOMI4E,MEN ME E GNUS DA GO PIPNA,VSE EDNO IMA MASKA OT GRIN NA LICETO,NE DOKOSVAM ESTESTVENA KRASIVA KOJA A NQKVA NAKLEPANA I ....NQMAM DUMI!!!!RAZBERETE KOLKOTO I MOM4ETA DA POPITATE 6TE VI OTGOVORQT SU6TOTO!!!!AZ SE RADVAM 4E OTU4IH PRIQTELKATA MI DA SE MAJE,PREDI GO PRAVE6E NO I TQ SE ZAMISLI I OSUZNA 4E PROSTO E OTVRATITELNO!!!!!!!
    NEZNAM KOI E IZMISLIL TOVA JENITE DA SE GRIMIRAT ,I TOVA V DNE6NI VREMENA E PRIETO KATO ZADULJITELNO,I TOVA 4E KAZVAT 4E JENITE SA GROZNI BEZ GRIM,NAPROTIV BEZ GRIM TE SA PREKRASNI NEJNI SU6TESTVA ,A JENA S GRIM E GROZNA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ETO SEGA SUM NA KOPUTARA A SESTRAMI KOQTO E NA 15 VE4E SE MAJE BLIZO 1 4AS!!!!SME6NA RABOTA
    ZAPOMNETE MOMI4ETA ESTESTVENATA KRASOTA E NAI -DOBROTO KOETO MOJE DA IMA EDNO MOMI4E!!!MOMI4ETA VIE PO PRIRODA STE SUZDADENI KRASIVI ,NE RAZVALQITE TOVA KOETO VI E DADENO!!!!

TOVA E KOETO ISKAH DA KAJA!!!!!!!!!1
    KAJETE SI MNENIETO,KRITIKUVAITE TOVA KOETO KAZAH I T.N NQMA PROBLEM ,PROSTO ISKAH DA VI POPITAM,,4AKAM MNENIQ!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен
    Пак повтарям - за кожните проблеми и акнето има кожни лекари. Гримът само вреди и не прави кожата да изглежда по-хубава.

Повече от фен
    къв естествен вид...ми кат си спала 3 часа очите са ти подпухнали и имаш торбички под очите,излезнала ти е някоя пъпка ит.н. ми как да не се гримираш,много ясно че няма да ходиш така.гримът се използва за да подчертава красотата на човек,а не само да скрива недостатъците(ми със сенките и спиралата кво ще скриеш?!?)
    ако си гледат много планета затва може да си се отвратил от гримираните мадами...

priqtel az sam momi4e i sam saglasna s teb 4e nqma ni6to po hubavo ot estestvenata krasota az ne sam privarjeni4ka na grima no tva ne ozna4ava 4e ostavq6 kojata si bez griji naprotiv momi4eta vnimavaite mnogo s kvi pokluci se grimirate i osobeno s fondiotena za6toto ne vsi4ki fondioteni pozvolqvat na kojata mi da di6a t.e. taka vi se zapu6vat porite i se poqvqvat 4ernite to4ki i papkite gledaite da namalite upotrebata im sa6to 6te spe4elite ne kazvam vaop6te da ne go pravite no se ograni4avaite ako si mislite 4e po tozi na4in 6te se haresa6 na nqkoi gotino mom4e ne si zasujava 6tom ne te ocenqva takava kakvata si bez grim pak nali znaete 4e majete se vlubvat sutrin kogato mackata e bez grim :P \/
    Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.

Мега фен
    Обаче гримът е и аксесоар към облеклото. Не всяка жена се гримира, за да се хареса на мъжете.

haha

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    как не съм съгласна с думите на автора не е истина...
    1. преди всичко аз го правя за себе си :!: Няма нещо ,свързано с мен(било то за външият вид или нещо в характера ми), което да променям заради някого, да правя заради друг :!:
    2. гримът не е само за прикриване на недостатъци :!: гримът поддчертава хубавите ти черти и прикрива недостатъците ... т.е изпъква красотата по този начин :!:
    3. ако човек се гримира умело и не прекалява става много красиво.. слагам си фон дьо тен и не ми личи.. защо? просто,защото не прекалявам,защото знам как да си го сложа добре,но има момичета,които така клепат, все едно са восъчни фигури..
    гримът не е нищо лошо,напротив :!: но нали знаете,че всичко е хубаво(полезно)в малки количества?
    to4no taka az sam krasiva i nese grimirvam hahaha

Мега фен
    Момичето каза, че се гримира, а ти се съгласи с нея с идеята, че ти не се гримираш. Продължаваш да показваш, че си идиот.

Е аз например не се гримирам,защото не мисля че изкуственото е по-добро от естественото!

hubavo e edno mlado momi4e da se poddarja i da iska da izglejda dobre, no ne i da prekalqva! Protiv sam tejkiq grim osobeno prez lqtoto za6toto predi vsi4ko trqbva da se grijim za zdraveto na kojata si. Ina4e nevijdam ni6to lo6o v tova da se pod4ertava krasotata s lek grim i ako ima6 nqkakv dejekt da go skrie6!
    Давам ти да ми свалиш блузата,давам ти да ми свалиш дънките,давам ти
    да ми свалиш прашките и сотиена но моля те остави щипките на простора!

Супер фен Аватара на kudravoto
    Град
    pri JASON,JAMES,KIRK,LARS AND ROB

kudravoto

mi az ne obi4am da izpolzvam grimove po qko mi e bez

"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Аз не нося грим..защото като носиш грим и кожата ти почва да става все по-суха и да се състарява..на 15 съм и си мисля че горе-долу и без грим съм хубава,като попорасна може и да започна да се гримирам..не знам но засега съм против грима =D>

Ми на мене ми харесва да се гримирам но малко.Не ми харесва,като някой се гримира като клоун,но нямам нищо против лекия грим..

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Ami , ima mnogo momi4eta ,deto naistina mn grozno se macat tolkova mnogo grim slagat , 4e napravo stava gnusno.S teq pudri za leve i tem podobni napravo se ulivat.Edin put sum slagala krem - pudra i tova be6e na abitirentskata mi i to slojih suvsem malko.Az lsagam po malko grim v ejedneveto po4ti nese grimiram , ot vreme na vreme slagam 4eren moliv i spirala i lek glanc za ystni,a ako otivam na sreshta slagam malko senki ,no ne silni.Spored men momi4etata se grimirame , ne tolkova da ni haresa nqkoe mom4e , kolkoto da se konkorirame edna dryga , iskame otsreshta momi4eto da kaje "eh vij q taq , kolko qko se e grimirala iskam i az" taka mislq az

Мене не ме кефи грима и т'ва е.

* С'я всички ще ми скочат и ще ми кажат, че съм на 12 *
    За да остане природа

//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;

Az se grimiram no mnogo rqdko.

Град
    mIDdLe o` nOwHERe...
    Цитирай Първоначално написано от I_love_dead_people
    Според мен по-красиво е естественото.Когато си без грим,изглеждаш свежа като цвете
    А да не говорим,че е смешно да видиш някое недоразвито момиче с грим...
    Просто не мога да разбера защо искат толкова да пораснат.
    Гримът не е за разкрасяване,а за прикриване на недостатъци по лицето-белези,бръчки и т.н.Не намирам смисъл някое момиче да тръгне да се гримира,само за да се чувства по-красиво.Защото гримът е нещо изкуствено и всеки трябва да се приема такъв,какъвто е...
    ами щом изглеждаш 'свежа като цвете' - пу-пу-пу да не ти е уруки аз обаче имам недостатъци, които позамазвам с грима.. примерно носа ми е по-голям отколкото бих искала и винаги леко по-розов от лицето и като му сложа малко фон-дьо-тен не изпъква толкова.. също така си подчертавам миглите със спирала, защото са прекалено светли.. това ми е грима на мен - малко е, но разликата е огромна!!
    Идиотите са мъдро творение на природата,
    което дава право на глупаците да се мислят за хитри.

Голям фен Аватара на LuCkY_YoU
    Град
    Sofia
    ami li4no az se 4uvstvam po uverena kogato sum s grim.ne go pravq samo zaradi mom4etata, a i zaradi sebe si.mislq, 4e taka izglejdam po-dobre i ne vijdam ni6to lovo v tova. pyk i kogato znae6 kak da go pravi6, nqma nikakuv problem. grozno e kogato se prekalqva.
    moq nevinnost i greh.....

vseki 4ovek ima pravo na izbor
    2 т. системно.

естественото е красиво,но не може да се отрече че гримът разкрасява.както вече казаха преди мен,гримът скрива недостатъците и подчертава красивите черти на лицето.А не всички знаят как да се гримират и затова понякога се получава обратния ефект.признавам че и аз не се гримирвам достатъчно добре и затова се ограничавам само със спирала и глац

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Метълката
    Мноо сте забавни като писнете 'Аз обичам естественото'
    Ми не си бръснете/скубете краката, ходете си в натурален естеВствен вид.

А за мъжете - ела ме виж сутрин кат ставам и после ми говори за естесвено и безгримно съществуване

Аз обожавам тъмния грим, стои ми чудесно и аз се харесвам. пък досега все са се намирали младежи и за мен.
    parvite 4 reda prosto praskat.bravo na teb =D>
    Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си