- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vajen vupros kum mladite momi4eta???
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>Първоначално написано от Sapphir
Mira bien, todo va mal y todo est
taka...1-vo horata s mn grim za slu4ai na nz na kakvo na maniq..napr az si hodq bez grim ama kogato mi stane ne6to na kojata,ixzleze mi pypka,imam obriv ili ne6to takova ii imam sre6ta ami 6te si sloja korektor ili fon dio ten...moliv -ponqkoga..no da ti kaja ima momi4eta koito slagat grim diskretno i nqma ni6to lo60 v tova,za6toto kozmetikata e sazdsadena i d apredpazva kojata ot vrednite vliqniq na okolnata sreda i pro4ie..pak i da ti kaja 4estno dosta mom4eta nqmat ni6to protiv diskreten grim..:0 a za momi4etata koito si slagat "maski" da protivna gledka sa.
za vseki ima lubov...no nai-4esto nie sre6tame tazi lubov v nai-nepodhodq6tiq 4ovek..Tova ne biva da ni spira.Lubovta ne pita nito koi,nito koga,nito kade.nie prosto trqbva da i se pod4inim....]]
И аз съм на това мнение.Когато е в умерени количества я прави по-красива:)Първоначално написано от aMf1
ne se grimiram za6toto znam 4e sled 10-15 godini 6te prili4am na babi4ka.vinagi sym estestvena i mn rqdko sym si slagala moliv ili spirala.na sy6totomnenie sym 4e estestvenoto e po hubavo
Napulno suglasna sum s vasПървоначално написано от sk8girL
![]()
grima pod4ertava 4ertite na edn ajena sega evrno si e 4e nqma smsisul momi4eta po na 15 da se grimirat s supe rmn grim no nqkoi imat nujda po priqtno li
6e ti e da gleda6 nqkvo momi4e s nekva gadn akoja i pupki ili namazana s pudra za d aprikrie nedostatacite po kojata taka 4e grima pomaga z amnogo ne6ta
Първоначално написано от Анонимко
Пак повтарям - за кожните проблеми и акнето има кожни лекари. Гримът само вреди и не прави кожата да изглежда по-хубава.
къв естествен вид...ми кат си спала 3 часа очите са ти подпухнали и имаш торбички под очите,излезнала ти е някоя пъпка ит.н. ми как да не се гримираш,много ясно че няма да ходиш така.гримът се използва за да подчертава красотата на човек,а не само да скрива недостатъците(ми със сенките и спиралата кво ще скриеш?!?)
ако си гледат много планета затва може да си се отвратил от гримираните мадами...
priqtel az sam momi4e i sam saglasna s teb 4e nqma ni6to po hubavo ot estestvenata krasota az ne sam privarjeni4ka na grima no tva ne ozna4ava 4e ostavq6 kojata si bez griji naprotiv momi4eta vnimavaite mnogo s kvi pokluci se grimirate i osobeno s fondiotena za6toto ne vsi4ki fondioteni pozvolqvat na kojata mi da di6a t.e. taka vi se zapu6vat porite i se poqvqvat 4ernite to4ki i papkite gledaite da namalite upotrebata im sa6to 6te spe4elite ne kazvam vaop6te da ne go pravite no se ograni4avaite ako si mislite 4e po tozi na4in 6te se haresa6 na nqkoi gotino mom4e ne si zasujava 6tom ne te ocenqva takava kakvata si bez grim pak nali znaete 4e majete se vlubvat sutrin kogato mackata e bez grim![]()
![]()
:P \
/
Животът не изисква от нас да сме най-добрите, а само да даваме най-доброто от себе си.
Обаче гримът е и аксесоар към облеклото. Не всяка жена се гримира, за да се хареса на мъжете.
to4no taka az sam krasiva i nese grimirvam hahahaПървоначално написано от miloto_girl-4e
Момичето каза, че се гримира, а ти се съгласи с нея с идеята, че ти не се гримираш. Продължаваш да показваш, че си идиот.
hubavo e edno mlado momi4e da se poddarja i da iska da izglejda dobre, no ne i da prekalqva! Protiv sam tejkiq grim osobeno prez lqtoto za6toto predi vsi4ko trqbva da se grijim za zdraveto na kojata si. Ina4e nevijdam ni6to lo6o v tova da se pod4ertava krasotata s lek grim i ako ima6 nqkakv dejekt da go skrie6!![]()
Давам ти да ми свалиш блузата,давам ти да ми свалиш дънките,давам ти
да ми свалиш прашките и сотиена но моля те остави щипките на простора!
mi az ne obi4am da izpolzvam grimove po qko mi e bez
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ми на мене ми харесва да се гримирам но малко.Не ми харесва,като някой се гримира като клоун,но нямам нищо против лекия грим..![]()
Ami , ima mnogo momi4eta ,deto naistina mn grozno se macat tolkova mnogo grim slagat , 4e napravo stava gnusno.S teq pudri za leve i tem podobni napravo se ulivat.Edin put sum slagala krem - pudra i tova be6e na abitirentskata mi i to slojih suvsem malko.Az lsagam po malko grim v ejedneveto po4ti nese grimiram , ot vreme na vreme slagam 4eren moliv i spirala i lek glanc za ystni,a ako otivam na sreshta slagam malko senki ,no ne silni.Spored men momi4etata se grimirame , ne tolkova da ni haresa nqkoe mom4e , kolkoto da se konkorirame edna dryga , iskame otsreshta momi4eto da kaje "eh vij q taq , kolko qko se e grimirala iskam i az" taka mislq az
Мене не ме кефи грима и т'ва е.
* С'я всички ще ми скочат и ще ми кажат, че съм на 12*
За да остане природа
//A programmer started to cuss, because getting to sleep was a fuss. And as he lay there in bed, looping 'round in his head was: while(!asleep()) sheep++;
Az se grimiram no mnogo rqdko.
ами щом изглеждаш 'свежа като цвете' - пу-пу-пу да не ти е урукиПървоначално написано от I_love_dead_people
аз обаче имам недостатъци, които позамазвам с грима.. примерно носа ми е по-голям отколкото бих искала и винаги леко по-розов от лицето и като му сложа малко фон-дьо-тен не изпъква толкова.. също така си подчертавам миглите със спирала, защото са прекалено светли.. това ми е грима на мен - малко е, но разликата е огромна!!
![]()
![]()
![]()
Идиотите са мъдро творение на природата,
което дава право на глупаците да се мислят за хитри.
ami li4no az se 4uvstvam po uverena kogato sum s grim.ne go pravq samo zaradi mom4etata, a i zaradi sebe si.mislq, 4e taka izglejdam po-dobre i ne vijdam ni6to lovo v tova. pyk i kogato znae6 kak da go pravi6, nqma nikakuv problem. grozno e kogato se prekalqva.
moq nevinnost i greh.....
vseki 4ovek ima pravo na izbor
2 т. системно.
естественото е красиво,но не може да се отрече че гримът разкрасява.както вече казаха преди мен,гримът скрива недостатъците и подчертава красивите черти на лицето.А не всички знаят как да се гримират и затова понякога се получава обратния ефект.признавам че и аз не се гримирвам достатъчно добре и затова се ограничавам само със спирала и глац![]()
parvite 4 reda prosto praskat.bravo na teb =D>Първоначално написано от Метълката
Sunny Beach & Dance Club Mania,Lazur and Cacao Beach