- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- vajen vupros kum mladite momi4eta???
Аз само слагам леко черен молив и гланц.Туй е![]()
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
ем и аз не се гримирвам кой знаи колко попринцип си слагам спирала руж и гланц в естествен цвят понякога и сенки но също в естествен цвят или малко по-тъмен Не обичам крещящите цветове за грим...![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?
az podkrepqm picha...prav e gore dolu
ne e gotino s mnogo grim!
И на мен не ми харесва.а пък много мразя като видя момичета по на 12 години да приличат на какички на 16Първоначално написано от no0k1e
Kакво ли си пожелават звездите,когато видят падащи хора...?
Да както каза човекът пред мен зависи за какъв грим говорим.Но за едно нещо си прав...въпреки че съм момиче и на мен понякога това ми прави впечатление,когато някое момичето се е отрупало с фондьоен...ама толкова некадърно сложено или с някои силни сенки и червило излязло от контура на устните...имам приятелки,изглеждащи точно така и са толкова ама толкова смешни....че нямам думи направо.В този случай аз също съм против.Но имам момичета,които умеят да се гримират и изглеждат добре с грим.Аз например си слагам само молив и гланц...т'ва ми е напълно достатъчно и не мисял че изглеждам смешно...Първоначално написано от djigi
Едно е да се гримираш хубаво,друго е да си слижиш 5 тона грим и да приличаш на възрастна жена!Попринцип нямам нищо против тези,които се гримират,но умерено.Имам една приятелка,с която се запознах съвсем случайно и първия път я попитах на колко години си и тя"на 16 почти"аз направо се стреснах.Приличаше на 25 годишна!
Аз лично не се гримирам много,защото не обичам да се занимавам(нямам търпение)пък и лятото не обичам в топлото да ми се размазва моливът или спиралата.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
Едно е гримът да подчертава женската красота,а друго е да мацаш в/у лицето си тонове грим и да приличаш на палячо.Всяко моми4е се гледа в огледалото като се гримирва ,така че няма опастност хората да си помислят че цирка е дошъл. :shock: :shock: :shock:
Напълно подкрепямПървоначално написано от I_love_dead_people
![]()
![]()
![]()
Хакерка с пистолет !!!
![]()
![]()
![]()
Послушайте съвета на мъжете по света: БЕЗ ГРИМ СИ Е НАЙ-ДОБРЕ!
...Arbeit macht frei...
sqko momi4e moje da si sloji grim tolkova kolkoto iska shtom se haresva tova si e neina rabota vse pak.
A ti zashto ne se zamisli6 nad vyprosa 4e na nqkoi moje da mu haresva kak izglejda kato e grimiranaz sam edin ot horata koito podkrepqt vsi4ko daje i fondiotena
iskam da kaja 4e tova e ne6to katozabavlenie za pove4eto ot nas :} taka 4e na koito kakvoto mu haresva dasi pravi :} vajno e nie kakvo iskame i kak se haresvame nali tova e nai vajnoto :}
I zashto ako moga da popitamПървоначално написано от *Damianita*
Zashtoto 14 godi6ni hodqt s1s 18 godi6ni liako se zamisli6 zad liceto na tova momi4e moje da se krie edin prekrasen 4ovek s mislene na 16 godi6na
neka se grimirvat :}
И аз съм такаПървоначално написано от Brrrrrrrrrrrrr
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
Mda i az taka mislq,az slagam samo malko 4eren moliv i to 4at pat ,to zakakvo mi e drugoto?Nito imam pupki,koito da kriq,nito puk sum grozna bez grim,..abe naistina tva esuper tupo ne6to,puk i napolseduk edna mnoog stranna moda s toq fondioten - slaga6 si po mnogo i to taka do bradata,4e da si li4i hem istinskiq cvqt na kojata po 6iqta hem tozi na fondiotena! Punla tupotiq... su6to nekvi palq4ovci... to da stavaha naistina po-krasivi ,ama nqma takova ne6to...Първоначално написано от Анонимко
![]()
аз също харесвам грима и никога няма да се откажа от негоПървоначално написано от Sapphir
![]()
АкО мЕ нЯмАш-СпЕчЕлИ Ме[!]АкО Ме ИсКаШ-оТвЛеЧи мЕ!АкО мЕ иМаШ-ЗаПаЗи мЕ[!]Но аКo ме ИзГуБиШ-ЗаБрАвИ мЕ.....
Първо, като си на осемнадесет, поне се научи да не допускаш елементарни правописни грешки!
По темата: Аз също не се гримирам, но съм на 13 и не смятам, че е необходимо. Слагам си само малко коректор, когато кожата ми е зачервена, а и коректора е анти-бактериален, а не купен от някоя сергия. Лично аз много се харесвам с молив но няма да започна да си слагам всеки ден. Просто няма смисъл. Слагам си за някои по-специални случаи и това е. Гланц си слагам всеки ден, но той е винаги в някакви светли нюанси на розовото, а не червено или няко друг крещящ цвят. Не мисля, че трябва всички да се гримират, просто е факт, че някои момичета изглеждат прекрасно без грим. Но има и много такива, които слагат грим, за да подчертаят естествената си красота и се получава страхотно. Все пак, осъзнайте го-гримът не може да промени чертите на лицето или кожата ви. Може само да подчертае хубавото във вас, а хубавото всеки го притежава. А относно това дали мъжете ги отвращава... Аз смятам, че трябва да си супер повърхностен, за да се гримираш, само защото ще видиш някое момче, че ако ще да е Мистър Свят...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
+1 така е!А и щом умея да се гримирвам добре..Защо да не го правя..просто ми харесва да го правя - всяка жена иска да изглежда добре нали?Е няма нищо да и стане ако сложи малко гримчеПървоначално написано от aMf1
![]()
Желязна Девица
Аз също съм на твоето мнение . Има мом момичета на 13-18 , които се мажат с фон дьо тени , спирали , сенки и моливи , без да се замислят , че вместо да подчертаят красивите си очи или устни , те си слагат маска . Някои даже не се чистят преди сън . Лично познавам една приятелка , която използва всички козметични продукти , които споменах по-горе и преди лягане нито се чисти , нито се маже с крем . А на другия ден върху това останалото от вчера слага , нови продукти . Отвратително и седи . Предполагам във форума няма такива момичета . Аз лично много си харесвам лицето и не използвам спирала , за да се гримирам , а за погчертая красивите си очи в умерени количетва . Понякога си слагам и молив , но по-рядко , защото знам , че лошото каество може да предизвика проблеми със зрението . Гланц също си слагам , но само за да подчертая красивите си устни . Не се мацотя с фон дьо тен и пудра , защото се грижа много добре за кожата на лицето си и нямам нужда . По-добре е човек да се опита да постигне успехи с външния си вид по естествен начин , а не с декоративна козметика . Това си е лично мое мнение и смятам ,че не е нужно да се коментира , ако някой е има друго разбиране по темата . Лек ден !![]()
avet tapak samo kat pro4etoh parvite 3 reda i mi sttana qsno ne samg o 4ela cqloto no tui da ne go praim sa haresame na nqkoi prosto da se 4ustvame dobre we oF super si tap prosto se edno da pitam az Vie majete za ko as brasneteeeeПървоначално написано от Анонимко
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
![]()
![]()
да е неска няква на празника идва близко до мене 6 КЛАС, и ти казвам ПОГНОСИХ СЕ не исках да я гледааамммм
![]()
може да се сложи там малко черно моливче да се подчертаят очите малко гланц и т'ва е .... ако някой има по големи кожни проблеми на лицето МОЛЯ, ФОНДЮТЕН НЕ Е РЕШЕНИЕТО !!! Бягайте там на кожен лекар и се оправя .... разваляте си кожата... + т'ва да признавам си ... слагам си черен молив и спирала за подчертаване на очите, ала не мисля, че щом имам там малко черни точки трябва да си слагам някви фондютени и прочие .......![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Хахаха![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и си мислиш, че знаеш всичко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
не е така
Като приятелката ти се е правела на клоун, тва не значи, че тва е единствения начин за гримиране
![]()
![]()
![]()
Всяко момиче може да си направи естествен вид.Може да си сложи много повече грим от някоя, която е изхабила половин тубичка ФДТ и пак да не забележиш.Вече всички фирми си имат серии за естествен вид.Козметиката се развива, така че сещаш ли се, че и тези, които според теб са без грим, всъщност са със.. а и не мисля, че има момичеа, което да не използва поне гланц, черен молив или спирала.
Хах, нека всички които нямат кожни проблеми да се изкажат.Мислите ли че кожният лекар ще помогне - предписва ти продукти, прави ти процедури, но ако си предразположен към акне пъпките излизат.Моето не е кой знае колко сериозно, но въпреки това, кожата ми без грим е в зачервявания, които прикиривам.Ако знаеш как да се гримираш, той няма да стои като "маска".Първоначално написано от fuck_brainpants
А и всички се изкарахте неземно красиви и с идеални черти.Не казвам, че не сте такива, но приемете, че не всички са перфектни и простосмъртните като мене си имат дефекти.Миглите ми не се удрят в челото, и нямам устните на чалгарка, но именно с малко количество грим и умения, можеш да направиш чудеса.
+1 Нямам какво да допълня!Първоначално написано от miloto_girl-4e
ot edna strana spored mene avtora na temata e prav 4e ponqkoga mladite momi4eta prekalqvat s grima no spored mene e neobhodim i kakto pi6e6e v edno mnenie po nagore jenite haresfat grima i tova nqma kak da bude promeneno. no drug e vuprosa 4e naposleduk sre6tam ne malko mom4eta koito izpolzvat fon dio ten i pudra za da prikriqt nqkoi ot nedostatucite si kato naprimer nqkoq pupka. mujete sa stanali mnogo po suetni ot jenite i nqma da se o4uda ako skoro vreme po4nat i spirali, 4ervila da polzvat. taka 4e nqma lo6o v grima stiga da ne se prekalqva...![]()
![]()
![]()